Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chanel Chance Edp derseniz anlar yurt dışındaki satıcılar. Turuncu şişede olan.Kızlar dp den chanel change olarak kullandığım parfümün hangi tür olduğunu bilen var mı ? Yanı sitelerden baktığımda chanel change in 2,3 tane çeşiti var bu hangisi oluyor . Arkadasım yurt dışına çıkacak aldıracağım ama bilemedim
Tendre olanını çok merak ediyorum sizce chanel coco mademoiselle mi miss dior edp mi yoksa chanel chande tendre mi daha iyi?Canım öncelikle chanel change değil chanel chance bu parfümün adı..
3 Çeşidide şöyle bu parfümün
1.Bildiğimiz klasik Chanel chance (Bu parfüm çok kalıcı gayet şık asil bi kokudur rengi sarımsıdır)
2.Chanel chance eau tendre (Tendre olanı ise daha hafif çiçeksi enfes bir kokudur tam bir genç kız kokusu rengide pembe)
3.Chanel chance eau fraiche (Fraiche olanı da tamamen farklı freş bir çiçek kokusudur bunun rengide açık yeşilimsi bişey)
Senin dp den kullandığın ise klasik Chanel Chance ama bence sen Tendre olanını aldır dp deki klasik chance ile orjinal chance çok farklı teninde farklı durabilir. Tendre olanı her tene uyabilen çok hoş bir kokudur
Miss dioru direk ele bence canim mademoiselle cok kadinsi etkileyici bi koku tendre olani ise tamamen genc kiz kokusu cok hos kremsi hafif bisey :) ama sen kendini gosteren belli eden kokulari seviyosun o yuzden mademoiselle derim :)Tendre olanını çok merak ediyorum sizce chanel coco mademoiselle mi miss dior edp mi yoksa chanel chande tendre mi daha iyi?
Benimde düşüncem mademoiselleden yanaydı zaten :)Miss dioru direk ele bence canim mademoiselle cok kadinsi etkileyici bi koku tendre olani ise tamamen genc kiz kokusu cok hos kremsi hafif bisey :) ama sen kendini gosteren belli eden kokulari seviyosun o yuzden mademoiselle derim :)
Tendre olanını çok merak ediyorum sizce chanel coco mademoiselle mi miss dior edp mi yoksa chanel chande tendre mi daha iyi?
Öncelikle çok teşekkür ederim Cevaplarınız için klasik Olanını almaya karar verdimMiss dioru direk ele bence canim mademoiselle cok kadinsi etkileyici bi koku tendre olani ise tamamen genc kiz kokusu cok hos kremsi hafif bisey :) ama sen kendini gosteren belli eden kokulari seviyosun o yuzden mademoiselle derim :)
Daha kalıcı bir kokuu evett :) Güzel seçim canım hayırlı olsun şimidenÖncelikle çok teşekkür ederim Cevaplarınız için klasik Olanını almaya karar verdim
Çok doğru bir seçim pişman olmayacaksınn. Chance benim 2.şişesini aldığım nadir parfümlerdendirÖncelikle çok teşekkür ederim Cevaplarınız için klasik Olanını almaya karar verdim