• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chanel change ağırmı?

süper birsey dp nın en cok kullanılan parfum ve benım parfumum bu nereye gıtsem ne kdr guzel kokuyorsun dıyorlar ve kıyafetlerımde kalıyor kokusu kuzenım bı bluz ıstese verdıgımde bluzumu koklaya koklaya gıdıyor :) eşim dahı cevremdekı herkes bayılıyor kokuya :) tavsıyemdır

süper parfüm kizim bana hediye aldiktan sonra tek onu kullaniyorum

Cok güzel bir koku, gecen sene favorimdi.
Yanliz dp deki parfüm biraz agir evet bi fis yetiyor..
Orjinali dp deki kadar agir olmuyor.. :34:

benim ilk denediğimde hiç beğenmediğim sonra sonra manyak bir kokuya dönüştüğü için onca yolu geri teperek gidip aldığım yıllardır bıkmadan kullandığım parfüm.bileğime sıkıp sıkıp kokluyorum üstüme boca ettiğim yetmiyormuş gibi :12: :12: :12: denemeni şiddetle tavsiye ederim.ayrıca ben sansiro kullanıyorum dp gibi yağlı ve ağır değil müthiş orjinine ancak bukadar benzer. :16:

güzel koku.ama bence geçen sene daha revaçtaydı o koku..ben sıkıldım artık şahsen o kokudan

Chanel Chance degil mi? Bir kac cesidi var. Ilk pembe kutudakini kullanmistim. Diger yaz versiyonlari da fena degildi. Kizlar hakli, cok kiside ayni kokuyu duymak biraz biktiriyor bazen, ama yine de guzel bir koku. Kolay kullanilacak bir koku hem de. Agir falan degil. Ama sevmeyenler olabilir.
Bir de ozel uretim minik bir kremi cikmisti, onu da kullanmadigim icin (kiyamamaktan) bozulmustu ya, hala ona yanarim.. Aldin mi hemen kullanacaksin! : )

arkadaşlar kokladım bu kokuyu.orjınalını sevdim hoş ,dişi güzel bi parfüm.Ben açıktenli olduğumdan kremsi gibi koktu bende ağır değil yani.Eve gelinceye kadar koku uçtu.Cildim yağlı olduğundan kokuyu yedim heralde:))

erkek parfümlerinide başarılı buldum chanelin.:16:

Back