Chance / Chanle Parfüm

Arkadaşlar ben chance chanel parfümünü kullanıyorum süperrr adete kokusu büyülüyor tavsiye ederim süperr.

doğru canım,bende chanc ı seviyorum birde başka favorilerimde vardır:j'adore CD ( bayılıyorum buna ),LANVİN oxigene ve eclat d'arpege.Bunları çok severim
bir parfümde vardır ama bulamıyorum malesef getirmiyorlar daha LANCASTER sunwater parfümü çok hoş yaz kokulu bir parfüm

arkadaşlar neree yazacağmı bulamadım konu açmyıda bilmiorum bn hindistancevizi veya çikolata kokulu parfüm arıyorum yardıım lütfen:)
canım,hindistancevizli parfüm YVES ROCHER firmasında var
bu linkten tanıtımına baka bilirsin ve hatta sıpariş ede bilirsin.Şu an indirimlidir 25 ytl .O sitede başka meyve kokulu parfümlerde vardır,canım.

Keşke bende aynı şeyleri söyleyebilseydimbenneyaptımkitenden tene o kadar fark ediyorki..sıkarken tatlı bi koku ama benim tenime hiç uymadı... Artık taktiğim şu hoşlandığım kokuları bileklerime sıktırıyorum ve en az yarım saat sonra uyarsa alıyorum ve hala uygun kokuyu bulamadım

Arkadaşlar bende chance kullanıyorum büyüleyici ama gündüz özellilkle yazın gündüz vakti biraz ağır oluyor,kuzenim bana söylemişti,bugün ne sıktın biraz ağır diye,yani gece için çok ideal ama gündüz sıkacaksanız biraz az sıkmanızı öneririm...

ben de yaklaşık 2 senedir chance kullanıyorum ve otobüste metroda olsun hiç tanımadığım onlarca insan parfümümün adını sorup çok beğendiklerini söylemiştir... bence harika bi parfüm.. ama kanımca esmer tene pek gitmiyo.. bende görüp çok beğenen bi arkadaşım kullandığında çok ağır bi kokuya dönüşmüştü tenden tene fark var demek ki.

benim favori parfümlerim;
chanel chance
chanel Coco Mademoiselle
dior J'Adore
Miss Dior Cherie

kesinlikle! parfüm zevklerimiz aynı nerdeyse:)
benim en favori ve yıllardır kullandığım parfüm coco mademoiselle.. sonra chanel chance geliyo. j'adore'u çok beğenirim ama tenimde çok iyi durmadı. miss dior cherie de zaten coco mademoiselle severnlerin çok beğeneceği bi koku.
yaz parfümü olarak escada'nın tüm parfümlerini beğenirim özellikle rockin rio,island kiss ve sexy graffiti..
bir de jean del pozo'nun halloween'i.. kesinlikle muhteşem bi parfüm tavsiye ederim herkese:asigim:

chance sevenler coco mademoiselle de sever kesin
ben kışın coco mademoiselle kullanıyorum yazın chance.

ayyysem orijinal strawberrynet'te daha indirimli oluyor ben hiç ordan sipariş vermedim ama kullananlar memnun, güvenli bi site olduğunu söylüyo bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…