• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Chance 21'e yardım lütfeeennnn!!!

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
Eveeet kızlar sonunda bizde ilk adımı atmaya hazırlanıyoruz. kaydirigubbakcemile2
ıstemeyle söz bir arada olacak.
Tarih olarak 10 Nisan Cumartesi'yi düşündük...Allah bir mani vermezse tabi ki...
benim kafam oldukça karışık haliyle.

Bu hafta sonu ıstanbul'a gittiğimde ayakkabıyla kıyafetimi hallettim. Fotoğraflarını akşama ekleyeceğim inşallah...

Şimdi asıl sorun tepsi ve söz mendilleri...

Bunlar dışında gerekli olna bişrşey var mı,başka neler yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. opuyorumnanaktan

Bunlarda elbiselerim ve ayakkabım (:

Tepsi (ya da yastık) ve söz mendillerini hazır almayı düşünüyorum. ızmir'de alabileceğim nereler var. Şöyle değişik güzel modeller istiyorum. Hiç fikrim yok bu konuda kafamçokkarıştı....

Ne,nasıl olacak,neler yapmam gerekir????

Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ederim. Öpüyoruuummmm

Bu da söz yastığım...

Son düzenleme:
valla canim izmiri bilmiyorum arti bizim böle adetlerimiz yok :(
mendil dagitmayi burdan ögrendim :)
bizde normal cay tepsisine koyulur kesilir olur biter ha bide kahve veririz:D
Cok cahilim ya :D
umarim bu konuda bilgili bnm gibi cahil olmiyanlar yardimci olurlar allah bi yastikta kocatsin mutluluklar canım :)

Çok teşekkür ederim canım.
Bende buradaki yazıları okuya okuya öğrendim birçok şeyi...
Daha hiçbir şey hazır değil,telaş yapıyorum ondan...
Umarım yardım edecek birileri çıkar ızmir'den

canim öncelikle hayirli ugurlu olsunnn
benimde topigimi gördünmü bilmiyorum... aylin90 nikli..
bende 4 nisanda isteniyorum ve sözleniyorumm

cok güzel bir duygu yaaa dimi?
kiyafetimide ekledim bakabilirsinn..
ben almanyali oldugum icin yardimci olamicam sana ama bizim buralarda söz mendili adeti yok..
benim söz tepsim alindi...

Eveeet kızlar sonunda bizde ilk adımı atmaya hazırlanıyoruz. kaydirigubbakcemile2
İstemeyle söz bir arada olacak.
Tarih olarak 10 Nisan Cumartesi'yi düşündük...Allah bir mani vermezse tabi ki...
benim kafam oldukça karışık haliyle.

Bu hafta sonu İstanbul'a gittiğimde ayakkabıyla kıyafetimi hallettim. Fotoğraflarını akşama ekleyeceğim inşallah...

Şimdi asıl sorun tepsi ve söz mendilleri...

Bunlar dışında gerekli olna bişrşey var mı,başka neler yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. opuyorumnanaktan

Tepsi (ya da yastık) ve söz mendillerini hazır almayı düşünüyorum. İzmir'de alabileceğim nereler var. Şöyle değişik güzel modeller istiyorum. Hiç fikrim yok bu konuda kafamçokkarıştı....

Ne,nasıl olacak,neler yapmam gerekir????

Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ederim. Öpüyoruuummmm

selam valla nişan bohçasına çoğu şey sığmadığından ben küçük hostes bavulu almıştım içine koyduğum herşeyi mavi kurdela ile paketledim ve nazar boncuğu taktım hoş oldu
nişanda makyajını firmalara yaptır deneme makyajı gibi düğünde size yaptırıcam nişanda deneyim dersin makyajı yaptırıp eve gelip üstünü giyersin zaman problemin uyarsa söz mendili daha önce duymadım ankarada yok öyle adetler ama istersen şu pullu mendiller var kına gecesi için satılır genelde onlardan alabilirsin izmiri fazla bilmem ama heralde konakta kemeraltında vardır o tarz ürünler satan yerler şimdiden mutluluklar dilerim
nişanda genel prosedür takrar bir isteme olabilir sonra ikiniz çağırılırsınız ve yüzükleri kim takacaksa o gelir yüzük merasimi olur sonra el öpülür sonrasında müzik varsa dans falan zaman ilerleyince nişan pastası gelir inşallah yardımcı olabilmişimdir

Aylincim çok teşekkür ederim.
Kıyafetine baktım çok şık canım, Allah mutluluğunu daim etsin...
Gerçekten çok güzel bir duygu,çokta telaşlı :)
Bende elbisemi aldı fakat daha fırsat bulupta ekleyemedim.Bir ara eklicem...

ebru,Söz mendiline gerek yok diyorsunuz yani?
Zaten sadece söz olduğu için bohça yapılmayacak sanırım.

Aylincim çok teşekkür ederim.
Kıyafetine baktım çok şık canım, Allah mutluluğunu daim etsin...
Gerçekten çok güzel bir duygu,çokta telaşlı :)
Bende elbisemi aldı fakat daha fırsat bulupta ekleyemedim.Bir ara eklicem...

ebru,Söz mendiline gerek yok diyorsunuz yani?
Zaten sadece söz olduğu için bohça yapılmayacak sanırım.

sözde genelde yeniden isteme durumu oluyor muhtemelen evdeyse önce isteme töreni sonra yüzük takılır el öpülür istersen müzik koyarsın dans falan yalnız tavsiye sana fotoğraf makinesi ve kamera çekim yap birini görevlendirki karışıklı olmasın elbisene nazar boncuğu tak unutma makyajını dediğim gibi lancome vb firmaların standlarında yaptır deneme diye resimlerde daha güzel çıkar şimdiden mutluluklar nişan ve düğündede yardım istersen forumdan yaz bana ben nikah şekerimi kendim yaptım mesela midye kabuklarından böyle nişan düğün doğum günü organizasyonlar konusunda iyiyimdir

tatlım bende geçen sene 24 nisan 2009da nişanlandım 7,5 aylık ewliyim benm nişanım ewde oldu önce istediler dedem verince yüzükleri aynı gün içinde taktık verildikten sonra ben kahveleri yaptım arkasından lokum dağıtıldı o kadar sonrada eşimin arkadaşları benm arkadaşlarım bara kutlamaya gittik sabaha kdar eğlendik böle oldu benimki ...

Kıyafeti hallettim. Şu nişan tepsisi olayına takıldım kaldım canım. ızmir den nerden bulabilirim ?

Kıyafeti hallettim. Şu nişan tepsisi olayına takıldım kaldım canım. İzmir den nerden bulabilirim ?

tatlım züccaciyecilerde bulabilirsin bnm kayınvalidem getrmişti bu arada makasıda hiç kullanılmamış olarak al ilk o gece kullanılsın unutma sakınn ...:1hug:

Çok teşekkür ederim canım. Kemeraltı taraflarında böyle şeyler satan yerler vardır heralde. Yarın gidip bir bakayım o taraflara....

Çok teşekkür ederim canım. Kemeraltı taraflarında böyle şeyler satan yerler vardır heralde. Yarın gidip bir bakayım o taraflara....

her yerde war tatlım çalışkan galeride falanda war tencere tava satan yerlerdede oluyoo ççok büyük alma küçük olsun dur bi yükleyebilirsem bizim nişan tepsisiyle pastamın fotolarını yolliyim:uhm:

tatlım ekleyemedim ama benm resim ve albümlerimde kayıtlı pastam ve nişn tepsim bakabilirsin bi örnek olur en azından sana

teşekkürler tatlım eşim bir kucak dolusu kırmızı gül getirdi:))) gülleri yaptırırkende kırmızı gül yaprakları istemiş tepsiye koymak için böle bişi yapabilirsin sende

AMıNNNNN bitanem darısı başına inşallah hayrlısıylaa sen ne tarfta oturuosun yakınsak tepsimi verebilirimm arama boşunaa

ben söz mendili dağıtmıştım canım tekrar ist.a gelme şansın olursa avrupa yakasında mısır çarşısında harika modeller var seçmekte zorlanıyorsun ve fiyatı da çok uygun ben mendil ve keselerimi oradan almıştım iyiki de dağıtmışım hatıra oluyo o güne dair :icecream:
Söz tepsimi de nişanlımla beraber yapmıştık çok değişik bişey çıktı ortaya:lepi:

Back