• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHAMPİX' LE SİGARAYI BIRAKTIM

rror

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
587
107
323
Merhaba arkadaşlar

Son düzenleme:
Biraz yaşadığım süreçten de bahsetmek istedim.Sigarayı bıraktıktan 3 gün sonra dişlerimi fırçalarken dilimin pembe olduğunu fark ettim biraz komik ama uzuun uzun baktım. meğer dilim eskiden pembeymiş. Evet cildimin rengi belirgin bir şekilde açıldı ve göz altı morlukları çok belirsizleşti. Ve nefes almayı bile unuttuğumu fark ettim. Bence en önemlisi el alışkanlığı ve yanında iyi gidenlerle özdeşleşmesi. Şu an normalde hiç aklıma gelmezken bir reklamla çağrışımlar yapabiliyor. Ama anında başka bir şeye odaklanabiliyorum. İlginç olanlardan biride rüyalar; o kadar alakasız insanları görüyorsun ki bu kadar olur tam anlamıyla gerçek gibi ve sabah gördüğün 2-3 rüyanın tamamını hatırlayabiliyorsun. Buda eğlenceli gerçekten bazen hadi bakalım bu gece ne göreceğim diye merakla uykuya geçiyorum ve sonuç hep aynı gerçekçi rüyalar :)) Ben tam 19 sene kullandığım bu pislikten kurtulmak için her şeyi yapmaya çalışıyorum. inşallah başarabilirim. Benzer forum başlıkları vardı ancak ben güncel olarak yeniden açmak istedim. Umarım 1 kişiye de olsa faydam olur. İlerleyen süreci paylaşmaya devam edeceğim. Herkese saygılar sunarım.

ilaç sigarayi biraktiriyor fakat ciddi psikolojik hasar bırakıyor eşimle birlikte başladık ben bıraktım ama kabus dolu günler yaşadım dengem alt üst oldu uyku diye bi sey kalmadi uyudugum kisa sürelerde kabuslarla uyandim anksiyete başladı durup ağlıyodim hala atlatmış değilim. eşim sigarayi birakamadigi gibi ilactan bir sure sonra ben yaşamak istemiyorum falan demeye basladi kafamın içinden sıvı bir şeyler akiyo sanki diyodu durduk yere birden surati sapsari olup dudaklari kuruyodu bide aşırı ofkeki biri oldu çıktı sigara birakma ilacı bizi mahfetti. bence kendi iradenizle birakmaya calisin yada daha yan etkisiz yontemler varsa onlarla bırakın ilac bence çok cok riskli yazik gunah saglik bu doktor veriyor evet ama ne bileyim iste yan etkisi cok fazla değmez sigarayi biraktim ama psikolojik olarak hastalandim resmen beynim bozuldu

Back