Champix kullanmaya basliyorum bu aksam..

seyduna82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
78
112
43
Buraya daha öncede yazmıştım.iyi geliyor birileriyle paylaşmak.zaten artık birtek sizlerle paylasacagim.çünkü esim dahil hickimse güvenmiyor artık he he bırakırsın tabi diyorlar.herkese supriz olacak.esimede :) hata champix kullandigimida söylemeyeceğim.(sizcee bu yanlismi ki ? ) izin vermez cunku o na göre ilaca gerek yok insan isterse bırakır.ve birakmamida benden cok istiyor.bende oyle değil işte napayım.
Neyse burda gün gün neler olduğunu anlatacağım kullanmak isteyenler etkilerini merak edenlere faydam olsun.çünku bende burdakileri okuyarak karar verdim.

bende alıcam bu hapı bir kaç gün içinde.takipteyim siziinşallah işe yarar

Evet bugün 3.günüm daha üçüncü ilacı içmedim ama iki günü anlatayım.çok bir etkisi olmadı.sadece midem ilk gün biraz zorlandı.bulantı vardı.ama dayanılmayacak durumda deyildi.başka işlerle oyalandiginizda unutuyorsunuz.sigarayı günde bir yada bir buçuk paket içen biriydim.iki de oldugu nadir zamanlar oluyordu.dün 21 tane icmisim.bakalim nasil olacak.yarın ilaci günlük iki tane içmeye başlayacağım.

Evet bugün 3.günüm daha üçüncü ilacı içmedim ama iki günü anlatayım.çok bir etkisi olmadı.sadece midem ilk gün biraz zorlandı.bulantı vardı.ama dayanılmayacak durumda deyildi.başka işlerle oyalandiginizda unutuyorsunuz.sigarayı günde bir yada bir buçuk paket içen biriydim.iki de oldugu nadir zamanlar oluyordu.dün 21 tane icmisim.bakalim nasil olacak.yarın ilaci günlük iki tane içmeye başlayacağım.

1,5 yıl önce bu ilacı kullanarak ben bıraktım...

Hem de oldukça ciddi bir içiciydim. İlaç neticede tamamen kestirip atmıyor sigara konusu biraz çaba gerekiyor ancak çok başarılı bir ilaç süreci inanılmaz kolaylaştırıyor.

Bir de sigara bırakma sürecine destek için oluşturulmuş online takip sistemi var. İlaç üzerindeki kodla bu sisteme giriş yapıyorsunuz ve ilacı kullandığınız sürece giriş yapabiliyorsunuz. Bu sistem de oldukça başarılı ve motive edici...

Evet arkadaşlar 16 yillik sigara serüvenim burda sona ermiştir.dun 14.günümdü ilaçta ve biraktim.şuana kadar zerre kadar canım istemedi.sadece aklıma geliyor arada hepsi bu.
Size gün gün belirtilerini yazacağım dedim ama maalesef hergun giremedim.ama 14 günümü size şöyle özetleyeyim; ilk uc gun migdemdeki hafif siskinlikten baska birsey yoktu.4.günden itibaren mide bulantılarım basladi.ama dayanılmayacak kadar deyildi.8.güne kadar olacağına pek inanmamıştim.hersey 8.günden sonra oluyor.mide bulantim artti.(ama bir mandalina yada başka bir meyve yediğinizde geçecek kadar ) sigaranın kokusu ve tadi çok değişti.igrenc birsey oldu.kendiligimden icmek isteme dim.
Ben 8.gün birakanlari duyunca uzulmustum kendime olmayacak diye.cunku inatla devam ettim ben 12.gun anladimki bu boyle devam etmiyor ilacla sigara isteği yanyana olmuyor.sen istesende olmuyor.sonra iki gün 5 e düştü zorla.. 14.gün belirledigim için bu gunu bekledim.
Simdi diğer belirtilerine geleyim.ruyalarim oldu cok ilginc bazilari kabustu.halsizligim oldu.kendimi hep uykum varmis gibi hissettim ikinci haftada.sabahları uyanmakta zorlandım.ama işlerime engel olmadı.hergun işime geldim vaktinde.sinir sistemim de hicbir sorun olmadı.depresyon gibi durumlar olmadı.
Arkadaslar gercekten mucizevi bir ilaç.ben biraktimya inanin bu hayatta herkes birakir.
Sormak istediğiniz birşey olursa lütfen sorun.ben çok mutluyum herkesinde bunu yaşamasını çok isterim:))

çok sevindim işe yarıyor demekki bu ilaç benimde 4.günüm daha bir etkisi yok.bakalım benim sonum ne olacak:18:

Evet canım ise yarıyor emin ol.inan bende çok şaşkınım.bundan 3 yıl önce basit bir ameliyat olmuştum.akşamına hemen yakmıştım.bu defa bitti.çok güzel birşey 3.günüm ve tertemizim.eşim bu sabah yüzüne renk geldi dedi, is yerinde arkadas bu sabah ay gibi parliyorsun dedi hoşuma gitti.okuyorumda bukadar inanmamıştım.3 günde böyle olduysam bundan sonrasıni düşünemiyorum bile :))
İnşaallah herkes kurtulur bu beladan..

Mrb arkadaşlar bugün 10.günüm ve bir nefes bile çekmedim.çok mutluyum.duyanlar inanmakta çok zorlanıyor.çünkü iyi bir tiryaki olduğumu biliyorlardı.
Canım istemiyor, yokluk krizi falan yok.sadece aklıma geliyor okadar.ilaçida hala kullanıyorum.
İnşaallah size burdan daha güzel şeylerde yazarım.herkese iyi günler.

eşim 14 senedir sigara içiyordu .birçok şey denedi sakızlar, bantlar ,kendiliğinden bırakma yöntemleri falan hiç biri kalıcı olmamıştı. 5-6 kez devlet hast. gitti ama sonuç 0 dı. hatta bayağı hayıflandık neden olmuyor bırakamıyorsun diye ama gerçekten çok zor bir meretmiş cidden. en sonunda eczaneye öylesine ilaç sormaya gittiğinde sigaradan kurtulmak için bir ilaç var mı diye sorunca eczacı akrabalarımdan birkaçı bunu kullandılar demiş ve eşimde o gün akşam içmeye başladı hem ilacı hem sigarayı . işin tuhaf tarafı ilaçla sigarayı ayna anda içmenize izin vermesiydi. aslında çokk umutsuz bir şekilde başladı ama gerçekten 1 hafta sonra sabah aldığı paketi 2 günde bitiremediğini görünce oldukça mutlu olduk.

sonuç mu : bu ocak ta 2 yıl bitti sigarayı canı dahi istemiyor. Allah a şükür biz kurtulduk. yan etkisini de görmedik. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…