• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chakra Takılarının Etkileri Nelerdir?

MadamAnahit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
40
0
0
İstanbul
merhaba kuzular
eşim bana bi kolye almıştı :16: aldığımız yerden onun yanında hediye olarak çok tatlı bir chakra yüzüğü vermişler. yüzüğümü o kadar çok seviyorum ki neredeyse o kolyemden bile çok sevecem :17: merak ettiğim şey şu acaba bu tür takıların chakralara etkisi falan var mı? yoksa ben yüzüğü çok sevdiğim için mi her taktığımda kendimi iyi hissediyorum :49:
Bu arada araştırdım sembol 7.çakrayı temsil ediyomus.
aldığım sitede bütün koleksiyonu yApmıslar ve açıklamaları da var şimdi para biriktiyorum sırayla bütün çakra takıları alıcam inş.

Size sorum bu oalbilir mi? chakra takıları insana etki eder mi? şimdiden saolun canlarımmm

bu da yüzüğüm:

Eki Görüntüle 739665

Vardır etkisi ama bu şekilde değil. O yüzük büyük ihtimalle altın veya gümüş değil mi. Bunun yerine doğal taş öneririm ama mümkünse işlenmemiş alın mesela bende bir ametist var ama hiç işlem görmemiş bir parça.Bir dabir tane daha büyük var onu da bu sitede Aycangülün tavsiyesi üzerine aldım geceleri yastığımın altına koyuyorum ve inanılmaz etkisi var.. Yalnız biraz zahmetli sürekli arındırmanız lazım ama korkmayın bunun için (taşa göre değişir) su, toprak veya ay ışığını kullanabilirsiniz... Ben bizzat etkisini gördüğüm için ametistten bahsettim ama özellikle çakralar için daha faydalı olan taşlar var...

O yüzükler için para biriktirmeyi bırakın bunlaar hep aldatmaca. Gidin bir yerden mümkünse işnemmeiş doğal taş aıln. Ama sırf doğal taş satan yerlerden alın ki sahte çıkmasın...

Etkisini gördüğünüzde buraya da yazın olur mu...:) Sağlıklı kalın...

teşekkürler tatlım bilgiler için, demekki çok sevdiğim için bana pozitif etkisi oluyo :) ametistim var ben de yastıgımın altına koyuyorum dediğin gibi. arındırma için de sadece su kullanıyorum, su tek başına yeterli olur mu acaba ?

Back
X