• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceza konseri (önemli hayır var bu konserde)

ankem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
69
1
96
Sakarya
BAYANLAR CEZA KONSERİ VAR BU HAFTA İÇİ VE BU KONSER BİR SÜRÜ HAYIRLI GÜZEL İŞLERE YOL AÇAÇAK İNŞ.VE SİZLERİNDE KATKILARINI BEKLİYORUZZ EĞER BU İLETİYİ OKUDUYSANIZZ GİDEMESSENİZ BİLE MAİL LİSTENİZDEKİ DOSTLARA NIZA YOLLAYARAK SİZDE BU HAYIRA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ.ÖZETLE ŞÖYLE DİYEYİM BU KONSER KAS HASTALARINA YÖNELİK OLACAK TÜM GEREKSİNİMLERİ KARŞILANMAYA ÇALIŞACAK. HAYDİ BAYANLARR HEPİNİZİN İLGİSİNİ BEKLİYOR BU HASTALAR Etkinlik: Türkiye Kas HAstalıkları Derneği Ceza Konseri"Destek İçin Konserde Buluşalım.."Ne Etkinliği: ConcertOrganizatör: Türkiye Kas Hastalıkları DerneğiBaşlama: 29 Nisan Çarşamba, 21:00Bitiş: 30 Nisan Perşembe, 00:00Yer: Maçka Küçükçiftlik Park TELLE İRTİBATA GEÇMEK İSTİYORSANIZ DERNEK TELİ...02126636553 05396866877 :nazar:

BAYANLAR CEZA KONSERı VAR BU HAFTA ıÇı VE BU KONSER BıR SÜRÜ HAYIRLI GÜZEL ıŞLERE YOL AÇAÇAK ıNŞ.VE SıZLERıNDE KATKILARINI BEKLıYORUZZ EĞER BU ıLETıYı OKUDUYSANIZZ GıDEMESSENıZ BıLE MAıL LıSTENıZDEKı DOSTLARA NIZA YOLLAYARAK SıZDE BU HAYIRA KATKIDA BULUNABıLıRSıNıZ.ÖZETLE ŞÖYLE DıYEYıM BU KONSER KAS HASTALARINA YÖNELıK OLACAK TÜM GEREKSıNıMLERı KARŞILANMAYA ÇALIŞACAK. HAYDı BAYANLARR HEPıNıZıN ıLGıSıNı BEKLıYOR BU HASTALAR Etkinlik: Türkiye Kas HAstalıkları Derneği Ceza Konseri"Destek ıçin Konserde Buluşalım.."Ne Etkinliği: ConcertOrganizatör: Türkiye Kas Hastalıkları DerneğiBaşlama: 29 Nisan Çarşamba, 21:00Bitiş: 30 Nisan Perşembe, 00:00Yer: Maçka Küçükçiftlik Park TELLE ıRTıBATA GEÇMEK ıSTıYORSANIZ DERNEK TELı...02126636553 05396866877 :nazar:

çok sayıda arkadaşıma duyurdum mail yolu ile umarım bi faydası olur canım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çok tşk. pokohontas yalnız görüntelenme sayısı bile az. bize hiç bir yararı olmayan şeylere binlerce kez görüntelenebilir ama bu kadar önemli hiç olmasa çevremize duyurabileceğimiz bir etkinliğe zayıf kalabiliyoruz gibi düşünüyorum . yanılıyorumdur inşallah.:1no2:

çok tşk. pokohontas yalnız görüntelenme sayısı bile az. bize hiç bir yararı olmayan şeylere binlerce kez görüntelenebilir ama bu kadar önemli hiç olmasa çevremize duyurabileceğimiz bir etkinliğe zayıf kalabiliyoruz gibi düşünüyorum . yanılıyorumdur inşallah.:1no2:

ankem ölde değildir merak etme. umarım bir yararı olur...

üzgünüm ifadesi kullanmak istedim sanırım olmadı metinle ilgisi yokk yani belirtmek istedim.

Back