• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyrekli bileklik ve kolye nasil olur

kalbiminteksahibi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
59
7
13
Kizlar ben dugunde taki seti istemiyorum acikcasi gunluk takabilecegm bir sey istedim yani ben altin kupe sevmem yuzuk desen alyansim var zaten bileklik ve kolye bana yeterli hani su yeni cikan altin çeyrekli bileklik ve kolye aldirmk istiyorum yani olur dimi dugunde takilabilinir dimi varmi aranzda bole yapann

Çeyrekli bileklik ve kolyeler benim favorim ancak dediğin gibi günlük takıma pek uygun değil. özellikle bilekliği baya gösterişli oluyor. Setin zarifliğini bu tarz bileklikte bulamazsınız. Gelinlik beyaz olucak, sarı-beyaz set bile yakışıyor ama sapsarı 22 ayar çeyreklerden oluşmuş bileklik bence pek hoş durmaz gelin takısı olarak. Bence set aldırın, çok istiyorsanız daha sonradan yaptırırsınız çeyrekli bileklikten.

Kizlar ben dugunde taki seti istemiyorum acikcasi gunluk takabilecegm bir sey istedim yani ben altin kupe sevmem yuzuk desen alyansim var zaten bileklik ve kolye bana yeterli hani su yeni cikan altin çeyrekli bileklik ve kolye aldirmk istiyorum yani olur dimi dugunde takilabilinir dimi varmi aranzda bole yapann

ben de var o setten ama gelin seti olarak gelinlik üzerine hiç olmaz, imitasyon bile takılabilir ama takılmaz yani

Bence cok güzel olur, bendede bilekligi var, ve cok kullanisli! Hem yatirim amacindanda cok karli bence, sikistinmi o ceyrekleri cikarabilir, satabilirsin. Durumunuz iyi oldugundada geri alir taktirabilirsin.

Back