• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyrek altın 200 lirayı aştı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Altın fiyatları tarihi zirvesini test etti. Altının onsunun 1.283 dolarda seyrettiği dolar kurunun ise 2.98`e dayandığı serbest piyasanın kapalı olduğu akşam saatlerinde çeyrek altın 200 lirayı aştı.

f_12_111421463319.jpg

AYŞE EKİN GÜNDÜZ/ UZMANPARA

Altın fiyatları tarihi zirvesini test etti. Altının onsu dün akşam 1.283 dolarda seyrederken, dolarkurunun 2.98 liranın seviyesine yükselmesiyle serbest piyasanın kapalı olduğu akşam saatlerindeçeyrek altın 200 lirayı aştı ve 204 lirayı gördü.

Altının onsunun 1.280 dolar, dolar/TL kurunun ise 2.93 seviyesinde seyrettiği saatlerde çeyrek şu anda çeyrek altın işçilikle birlikte 200 lira seviyesinde seyrediyor.

'HAFTA BAŞI OLSA 210 LİRAYI GÖRÜRDÜ'

Kariyer Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Kuyumcular Odası eski Yönetim Kurulu üyesi Aziz Akbulut, altının tarihi rekorlara doymadığını ifade ederek, "Eğer bu hareket hafta başında altının onsunun 1300 doları test ettiği zaman olsaydı çeyrek altın 210 lirayı görürdü" dedi.

'DİKKAT! SAKİN OLUNMALI'

Akbulut ayrıca yatırımcıları uyararark şunları söyledi: "Yalnız küçük yatırımcı panik olup bu seviyelerde temkinli davranıp panik olmadan yatırım yapmalı. Dünya piyasalarında firmaların sıkıntıya düşmesinin sebebi paniktir. Siyasi kararlar ile yükselen fiyatlar tekrar eski normal seyrine gelecektir. Sakin olunmalı."

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/ha...tibrceyrek-altin-200-lirayi-asti/47000/47048/

Son düzenleme:
En yakın arkadaşımın düğünü var bu bana yapılır mı be:ruh:

tam da hunharca düğün yapanların sezonuna start verilmişken... Kendimi hangi duvara vursam bilemedim.

Düğün yapacaklara müjde o zaman... :halay::halay:
Bende tam zamanında altın almışım hah... o_O

Bu ay bir hafta arayla iki kuzenim evleniyor. Vay başımıza gelenler :KK14:

Haftasonuna 3 düğün var, hepsine de altın takılacak!!! Peeeeh!!!

Neyse ki yakın zamanda ne düğün var ne doğan bebek.
Olsa bile ölü taklidi yaparım artık.

Aslında marilyn monroe marilyn monroe , tantanis tantanis , ladyamore ladyamore tam düğün yapılacak zaman ha!
Şöyle para toplayıp ortaklaşa bir damat alsak, nasılsa hepimizin çevresi farklı. Dört nikah yapsak ayrı ayrı? Ne dersiniz?

Neyse ki yakın zamanda ne düğün var ne doğan bebek.
Olsa bile ölü taklidi yaparım artık.

Aslında marilyn monroe marilyn monroe , tantanis tantanis , ladyamore ladyamore tam düğün yapılacak zaman ha!
Şöyle para toplayıp ortaklaşa bir damat alsak, nasılsa hepimizin çevresi farklı. Dört nikah yapsak ayrı ayrı? Ne dersiniz?
Damada yüzde on komisyondan fazlasını vermem. Kabul edecek bitane bulursak neden olmasın? :dondurma:

Ama anlaşmalı bu, adam niye kabul etsin yoksa?

4leyecek sonuçta, face de paylaşıp en koyu dindar olarak gösterebilir kendini.
sonra gelsin koltuklar makamlar.
ha ha, onun getirisi de farklı taraftan olur...

Back
X