Merhabalar arkadaşlar,yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 31 yaşında bi kadınım,Dün teyzemin aile dostu bir hocaya gidiyor Çorum’da ,oğlu için,teyzemde orada bulunuyor ve benim hakkımda hocaya o da soru soruyor ( kısmet evlilik hakkında ) ben evli değilim ve İlişkiler konusunda çok çektim çok üzüldüm.Hoca demiş ki ( 8 yaşında nazardan bir hadiseyle gelmişler ) 3 harfliler müsade etmiyorlarmış evlenmeme.O hiçbir zaman evlenemez demiş ve aşırı kesin konuşmuş benim için ses kaydı falan var.Bunu isim ve anne ismiyle söylemiş,çok zor ulaşılan ve bunları direkt para için yapmayan biriymiş.Zaten para istememiş şu kadar diye.İlişki olaylarında bende hep bir talihsizlik var dikiş tutmuyor.Herkes güzel,eğitimli ve iyi biri olduğumu söyler ama ilişkim evliliğe kadar gidemiyor.Neyse hoca demiş ki,Ceylan derisi alın gelin ben yazıp üstünde taşıması için bişi vericem.Düzelir , 45 günde yüzük bile takar demiş.Öyle 45 güne falan mucize bekleyen yok ama böyle bişey varsa düzelsin isterim tabiki.Ben inançlı biriyim ama korkuyorum iyice beter olursa diye ? Bu yazılacak olan ne olabilir,işlemi bilen var mı ? Yanlış bişey mi ? Günah mı ? Şuan görüştüğüm biri var yine bozulsun istemiyorum herşey, onunla düzgünce evlenmek istiyorum herkes gibi.Yardımlarınızı bekliyorum !
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ceylan derisine yazı
- Konu Sahibi GCos
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Bence girmeyin öyle işlere. Hayırlısı neyse o olsun diyerek devam edin ilişkinize.Merhabalar arkadaşlar,yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 31 yaşında bi kadınım,Dün teyzemin aile dostu bir hocaya gidiyor Çorum’da ,oğlu için,teyzemde orada bulunuyor ve benim hakkımda hocaya o da soru soruyor ( kısmet evlilik hakkında ) ben evli değilim ve İlişkiler konusunda çok çektim çok üzüldüm.Hoca demiş ki ( 8 yaşında nazardan bir hadiseyle gelmişler ) 3 harfliler müsade etmiyorlarmış evlenmeme.O hiçbir zaman evlenemez demiş ve aşırı kesin konuşmuş benim için ses kaydı falan var.Bunu isim ve anne ismiyle söylemiş,çok zor ulaşılan ve bunları direkt para için yapmayan biriymiş.Zaten para istememiş şu kadar diye.İlişki olaylarında bende hep bir talihsizlik var dikiş tutmuyor.Herkes güzel,eğitimli ve iyi biri olduğumu söyler ama ilişkim evliliğe kadar gidemiyor.Neyse hoca demiş ki,Ceylan derisi alın gelin ben yazıp üstünde taşıması için bişi vericem.Düzelir , 45 günde yüzük bile takar demiş.Öyle 45 güne falan mucize bekleyen yok ama böyle bişey varsa düzelsin isterim tabiki.Ben inançlı biriyim ama korkuyorum iyice beter olursa diye ? Bu yazılacak olan ne olabilir,işlemi bilen var mı ? Yanlış bişey mi ? Günah mı ? Şuan görüştüğüm biri var yine bozulsun istemiyorum herşey, onunla düzgünce evlenmek istiyorum herkes gibi.Yardımlarınızı bekliyorum !
Annem ve teyzem çok endişeli ve biz bunu bi kaç kere duyduk, elime kına da yakıldı 2 kere gece uykumda.İnsanın aklında kalmasındansa gitsem mi diye düşünüyorum.Sonuçta pişmanlık kötü biriBence girmeyin öyle işlere. Hayırlısı neyse o olsun diyerek devam edin ilişkinize.
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Sakınn!.. cook günah ve çağ dışı böyle şeyler.Ters tepme durumu cok yüksek.Allahim korusun Siz bolca dua edin,hep olumlu ,pozitif olun.Bu tarz seylerin sizi etkilemesine izin vermeyin.Kötü enerji salarsınız.Allah hayırlar nasip etsin .Annem ve teyzem çok endişeli ve biz bunu bi kaç kere duyduk, elime kına da yakıldı 2 kere gece uykumda.İnsanın aklında kalmasındansa gitsem mi diye düşünüyorum.Sonuçta pişmanlık kötü biri
Çok saolun.Aslında dün o kadar iyiydim ki bu haberi alana kadar.bi kaç sene evvel ümitsizlikten düşünüyordum böyle şeyleri ama sonra herşey Allah’ın elinde dedim ve direkt ona dua ederim daha iyi dedim.Hatta annem de hiç sevmez tasvip etmezdi kızardı bana böyle şeyler için araştırdığımda vs , ama dün o da tavrını değiştirmişti.İçime doğuyor gitmeliyiz falan dedi.Resmen beynime soktular yaSakınn!.. cook günah ve çağ dışı böyle şeyler.Ters tepme durumu cok yüksek.Allahim korusun Siz bolca dua edin,hep olumlu ,pozitif olun.Bu tarz seylerin sizi etkilemesine izin vermeyin.Kötü enerji salarsınız.Allah hayırlar nasip etsin .
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Bu adam nasil bilebiliyor Allah aşkina cuma mubarek sizin evlenemeyeceginizi falan? Yapmayin nolur! Neden evlenemeyesiniz? İnanmayin lütfen.Kısmet oldugunda,doğru zamanda,doğru yerde evlenirsiniz pozitif olun lütfen.Bakin bu tarz şeylerle ilgilenmek,fal baktirmak ,ceylan derisinden medet falan ummak cok yanlis!! Siz sizi yaratandan medet umun nolur,dua edin,kabule gecin ve akisa birakin.Göreceksiniz her sey cok güzel olacak Allah in izniyleÇok saolun.Aslında dün o kadar iyiydim ki bu haberi alana kadar.bi kaç sene evvel ümitsizlikten düşünüyordum böyle şeyleri ama sonra herşey Allah’ın elinde dedim ve direkt ona dua ederim daha iyi dedim.Hatta annem de hiç sevmez tasvip etmezdi kızardı bana böyle şeyler için araştırdığımda vs , ama dün o da tavrını değiştirmişti.İçime doğuyor gitmeliyiz falan dedi.Resmen beynime soktular ya
Aslında aklımda kalmasın gideyim derdim ama şuan bir ilişki içinde olunca ( ki ona da güvenemiyorum ) insan korkuyor geri teperse olan da bozulursa diye,içim huzursuz yani.gitmesem sonra pişman olur muyum.Umarım hayırlısı olur.Bu adam nasil bilebiliyor Allah aşkina cuma mubarek sizin evlenemeyeceginizi falan? Yapmayin nolur! Neden evlenemeyesiniz? İnanmayin lütfen.Kısmet oldugunda,doğru zamanda,doğru yerde evlenirsiniz pozitif olun lütfen.Bakin bu tarz şeylerle ilgilenmek,fal baktirmak ,ceylan derisinden medet falan ummak cok yanlis!! Siz sizi yaratandan medet umun nolur,dua edin,kabule gecin ve akisa birakin.Göreceksiniz her sey cok güzel olacak Allah in izniyle
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Ya yapmayin nolur,yani ileride siz ileride evlenemeyeceksiniz ve bunun sebebi de sırf bi adam ceylan derisine bi seyler yazmadigi icin :)) Vallahi Allahin gücüne gidecek.Tabii siz bilirsiniz bundan sonrasi haddim değil ama düşüncelerim bunlardir.Aslında aklımda kalmasın gideyim derdim ama şuan bir ilişki içinde olunca ( ki ona da güvenemiyorum ) insan korkuyor geri teperse olan da bozulursa diye,içim huzursuz yani.gitmesem sonra pişman olur muyum.Umarım hayırlısı olur.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.