• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇeyizZZee ßaşladımm Bunlarda Benimkilerr :)(GÜNCELLENİCEKTİR)

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Kızlarrr ben okudugum için malum her ay maaş alamadıgm içinn büyük taksitlere giremedimm o yüzen ufak şelerden başladım şimdii yavaş yavaş tamamlıyorum.. Şimdilik elimdeki çeyizlerr bunlar aldıkçada eklerim kaydirigubbakcemile3

Taç Saten sade nevresim takımı(kırık beyaz)
Taç saten nevresim takımı(gri renklerinde)
Taç 2 adet (normal) nevresim takımı(pembee)
2 battaniye
12li günlük çatal bıçak takımı
pike takımı
12li şarap kadehleri
12li şampanya kadehleri
2li bira bardagı
6lı renkli dondurma kupları
yaglık fırcaşııı lülülülülülü
krema kabı
3 takım su bardagı takımı
6lı güveç
masam için Süsss
baharatlık
2 takım çerez kasesi
Arzum kahve makinasıı
sürayii
karabiberlikk
yagdanlık-sireklik
2 adet cips kasesii
25-30 adet havlu
tülbent
çettik
lif
bohça
bebişime benim ördügümmm şapkaa ( aşkımdada aynısından var bendede Şeniz )

* Geceeelik- babydeol :asigim: :nazar: *

Şimdilikkkk bu kadarrr aldıkça eklicemmm Kızlarrrrrrrr ..

güle güle kullan hepsini canım.. gecelik vs. onlardan al al at kenara. onlarda lazım malum:D
nerdeyse almışsın gibi ufak tefekleri.. geri kalanını tamamalarsın canım..yavaş yavaş.bende ögrenci oldugumdan ufak ufak yıgıyorum..ama bitmiyor çeyiz yahu:(

evet canım hem okula hem çeyize zor yetişiorum walla :) ama almadanda duramıormkii :) görmen lazım bişe alınca eve korkaa korka giriorm annem bi ton laf edioooo =)
bu temmuzda istemeye qelicekler aşkımn askerligi dolayısıylada yanii 2012de düqünm olcak ahh ahh :) sende şimdiden at kenara bişeler yoksa hepsini aynı anda almak çok zorrr olur walla

çeyiz , qelin olup evden çıktığınız an'a kadar bitmez yaa
eksikler hiç bitmiyorboshayallersmile

canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin benimkide askerde seneye bu zamanlarda burda olucak bizde 2012 de evlenicez inş bende aldım ufak tefek işte bişey.seni gibi canım bir evin bir igneye bile ihtiyacı var eksikler bitmiyor oyüzden allah gönlüne göre versin...

evet canım hem okula hem çeyize zor yetişiorum walla :) ama almadanda duramıormkii :) görmen lazım bişe alınca eve korkaa korka giriorm annem bi ton laf edioooo =)
bu temmuzda istemeye qelicekler aşkımn askerligi dolayısıylada yanii 2012de düqünm olcak ahh ahh :) sende şimdiden at kenara bişeler yoksa hepsini aynı anda almak çok zorrr olur walla

Hayırlı olsun canım, Güle güle kullan,ufak ufak başlayınca daha iyi oluyor. Dikkatimi çekti bana da Temmuzda gelcekler nişanım olucak inşallahkaydirigubbakcemile3

Bende başladım ufaktan, ama sonra durduramıyosun kendini devamlı almak istiyorsun, eksiklerde bitmiyor zaten, neyse yavaş yavaş olur canımopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
off off ben ne zaman adamakıllı alacaüım bu çeyiz mevzularını ya bilmiyorumkismile

Öncelikle hayirli olsun... Allah iyi günlerde agiz tadiyla güle güle kulanmayi nasip etsin insallah...zemuszemus

Back
X