Çeyizlik yatak örtüsü

valley638

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
10
3
34
Merhaba sizce ceyizlik yatak örtusu nasıl renkli mi yoksa beyaz mi olmalı?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 590
  • image.jpg
    image.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 517
Yatak ortusu, yatak ortusudur. Ceyizlik olunca nasil oluyor? Ayrica ekteki fotodaki ortu biraz hantal durmakla beraber fena gorunmuyor en azindan renk tonlari hos.

Beyaz daha sade olur. Bulunduğu ortamı daha ferah gösterir. Klasik olduğu için asla modası da geçmez.

yerinde olsam yatak örtüsünü beyaz tonları yada krem alırım böyle günlük örtülecek pike takımını renkli. her ikiside olsun değişiklik olur

Çok güzel güle güle kullan.. Bana da yatak örtüsüz yatak toplanmamış gibi gelir.. çalışırken zor tabi her ayrıntıyla ilgilenmek..

Güzel. Yatak odanız sırf beyaz olacaksa bununla uyum sağlar

Yatak örtüsü kullanamayan biri olarak bence çok gereksiz bir şey.

Yazın pike, kışın uyku seti. Böyle gidiyor benim.

Adettendir illa alıcam diyorsan da tek renk sade bir şey tercih et bence. Biraz daha az yastıklı bir de.

hoş bence.. zevkiniz nasılsa öyle alın. siz kullanacaksınız

Ceyize ise beyaz daha şık duruyor:KK66:
Ben de bunu aldim
xenforo-smilies-kk35.gif

Eklentiler

• IMG-20151015-WA0004.jpg
    IMG-20151015-WA0004.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 161
Güzel fikirleriniz için cok tesekkür ederim Bende aman aman yatak örtümsüz yasayamamdemiyorum yakında dugunum var tüllü taslı satenbirsey almak istemiyorum yatak odamda kırık beyaz olacak belki biraz daha arastırabilirim

Güzel fikirleriniz için cok tesekkür ederim Bende aman aman yatak örtümsüz yasayamamdemiyorum yakında dugunum var tüllü taslı satenbirsey almak istemiyorum yatak odamda kırık beyaz olacak belki biraz daha arastırabilirim

Bence biraz daha arastir hatta mumkunse pike tarzi zevkine uygun kullanisli bisey al.ben yatak örtüsü almamistim.yatağı niye ortuyoruz mantigini anlayamıyorum :KK53:

Resımlerdekı yatak örtüleri cidden harika,beyaz yada krem demode oldu artık,son derecede kullanıssız,cabuk kırlenır ve sık yıkamak durumunda kalırsınız yıkadıkcada ılk gunku gıbı durmayacakdır ama gercekden resımlerdekı ortuler oldukca kalıtelı ve hoş duruyorlar kırık beyazmıs madem odanız harıka duracagından suphenız olmasın..

X