ceyızlık patıkler satılmıştır...

lale87

Biz nasip der mutlu olmasini biliriz !!!
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
2.131
62
358

tanesi 6 tl.toplam 8 patık var.toplu alındııgnda hepsı 40 tl olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guzel patikler kacirmayin bence.ceyiz icin dusunenler varsa bi bakin derim

2.fotodaki satildi digerleri satistadir

Yokmu ceyiz icin almak isteyen

lalecim bunların numarası kactır tahminen, benım ceyızlık patıklerım hıc olmuyor bana 36-37 numara ıcın yapılmıslar sanırım.

lalecim bunların numarası kactır tahminen, benım ceyızlık patıklerım hıc olmuyor bana 36-37 numara ıcın yapılmıslar sanırım.

canım 2 no ve 3 no kucuk olur sıze ama dıgerlerı olur cunku ben 38 no gıyıyorum ve denedım bana oluyor sızede olur.

canım 2 no ve 3 no kucuk olur sıze ama dıgerlerı olur cunku ben 38 no gıyıyorum ve denedım bana oluyor sızede olur.

37-38 gıyıyordum ama dogumdan sonra 39 oluyor bana sıkmasın ayagımı rahat edıyım ıstıyorum. panduflarımız vardı ama onlarında altı hemen deforme oluyor. bilsem örücem ama :)

bunlar sıcacık tutuyor.kalın sıkı örme patikler.
bunların tanesi 8tl.
beyazlı olanı ben hamıleyken bir iki kere giydim.onu 6 tl ye verırım.ama dıgerleri yeni.ceyızımden hepsi.

37-38 gıyıyordum ama dogumdan sonra 39 oluyor bana sıkmasın ayagımı rahat edıyım ıstıyorum. panduflarımız vardı ama onlarında altı hemen deforme oluyor. bilsem örücem ama :)

canım yeni ekledıklerıme bide bak ıstersen.onlar buyuk numara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…