- 13 Mart 2014
- 56
- 5
- 18
- Konu Sahibi giraffesophie
-
Su an degil ama yarin eklerim. Duz beyaz uzeri isleme, islerin detayini mi istersiniz?No :3 olan
Tabii, ama ilk fotograf yatak ortusu...Canım ilk fotodaki nevresimi bana ayırır mısın? Yarın öğleye kadar sana kesin yanıt dönerim. Ok?
Daha iyi :)Tabii, ama ilk fotograf yatak ortusu...
Islerin detayi cok onemli degilde.isler nevresimin nerelerinde, ve kumasin kalitesi.Su an degil ama yarin eklerim. Duz beyaz uzeri isleme, islerin detayini mi istersiniz?
Kumas pamuklu, icinde senteyik yok, isler kenarlarinda kibar desenler, nevresimin ortasinda da var is, su an oglum bazada uyudugu icin sabaha kaldi fotograflar, iyi gecelerIslerin detayi cok onemli degilde.isler nevresimin nerelerinde, ve kumasin kalitesi.
Ambalaj kapagi duruyor, orada yazili, ekliyorum :)Daha iyi :)
Ölçülerini biliyor musun?
Buyrun fotoğraflar :) Linkten bakmanizi rica edecegim yuklemek cok uzun sürüyor, internet su an çok yavaş ...Kumas pamuklu, icinde senteyik yok, isler kenarlarinda kibar desenler, nevresimin ortasinda da var is, su an oglum bazada uyudugu icin sabaha kaldi fotograflar, iyi geceler
%100 polyester yazıyor. Pamuklu değilmiydi?Ambalaj kapagi duruyor, orada yazili, ekliyorum :)Eki Görüntüle 1369781
no:2,4,8 çok begendim fakat takas düşünürmüsün ihtiyacın olan herhangi birşey aklında olan her tür kıyafet eşya vs olabilir.Merhaba,
Aşağıdaki linkten ürünlere göz atabilirsiniz fiyatlarını ekledim...
Nevresim takımı ve yatak örtüleri hiç kullanılmadı hatta alındığı gibi yıkanmadı bile...
Satılan oldukça linkten siliyorum, bu nedenle oradan takibi çok daha kolay :)
https://www.dropbox.com/sh/180c3dfkfdeqyiy/AAALk4-P6tViGCJM4Y6-xQCAa?dl=0
Cevaplar karisiyor sanirim, nevresim takimlari pamuklu, sizin sordugunuz yatak ortusu icin pamuklu yazmadim....%100 polyester yazıyor. Pamuklu değilmiydi?
banada cevap verin lütfen dün görmemişim heycan yaptım görünceCevaplar karisiyor sanirim, nevresim takimlari pamuklu, sizin sordugunuz yatak ortusu icin pamuklu yazmadim....
Çok uzgunum ama takas dusunmuyorum, evim cpk kucuk ve 2 bebek bir dunya oyuncak icin yer acmaya calisiyorum :)banada cevap verin lütfen dün görmemişim heycan yaptım görünce
bizimde o şekilde 2.si karnımda daha gerçide eşyalırı hazır:) gerçekten düşünün bihangi birşey aklınıza gelebilicek takas olarak. her bide almak isteyen olursa bana sormadan satmayın olurmu.Çok uzgunum ama takas dusunmuyorum, evim cpk kucuk ve 2 bebek bir dunya oyuncak icin yer acmaya calisiyorum :)
Allah tamamina erdirsin, bir degisiklik olursa haberlesiriz:)bizimde o şekilde 2.si karnımda daha gerçide eşyalırı hazır:) gerçekten düşünün bihangi birşey aklınıza gelebilicek takas olarak. her bide almak isteyen olursa bana sormadan satmayın olurmu.
2 ve 8in işlerinin detaylı foto koyarmısın anlayamadım bi türlüAllah tamamina erdirsin, bir degisiklik olursa haberlesiriz:)
Benim oglan gene uykuda, uyansin eklerim :)2 ve 8in işlerinin detaylı foto koyarmısın anlayamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?