- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
- Konu Sahibi nisangunesi
-
Mekik oyalıları görebilirmiyim? Kaça verirsiniz?arkadaslar ihtiyaci olanlar icin oyali yazma..... dahasi da var hepsini koymadim. mekikler de mevcut. kullanilmamistir ole duruyo isteyen varsa :)
5. Ekru-kahve dantelli pamuk saten nevresim takımı
yumuşacık güzel bir mlı var
en güzel tarafı çarşafı lastikli :)
danteli de çok hoş
fiyatı 110 tl.
Eki Görüntüle 1276479 Eki Görüntüle 1276480 Eki Görüntüle 1276481
6. Yine aynı modelin pamuk versiyonu. yukardakini sonbahar/kış sezonunda daha rahat kullanırsınız. bu ise tam yazlık hem pamuk hem sern hem de cıvıl cıvıl :)
Fiyatı 100 tl.
Eki Görüntüle 1276487 Eki Görüntüle 1276488 Eki Görüntüle 1276489 Eki Görüntüle 1276491
baştaki takıma bayıldım son fiyat mı?
evetekru-kahve datelli olan mı?
YATAK ÖRTÜSÜ satan var mı_*
4.sayfayadan itibaren bakarsaniz benim pembeli bi yatak ortum vardişekercim iyah yada mor bordo arıyorum sadece bu renkler cnm
alışla ilgili değil ama yatak başlığınızı beğendim.nerden aldınız acaba?çünkü bu ara yatak başlık yenileyeceğim de.Merhaba arkadaşlar kendim de konu açacaktım ama önce buraya ekleyeyim dedim genel bi başlık gibi olmuş zaten burası açanın ellerine sağlık :)
1.Gözünüm nuru Kervan -LİNDA marka yatak örtüsü
Krem şantuktur. Kervan mağazalarında vitrinde gördüğünüz ürünün aynısı.
Çok hevesle almıştım ama çalıştığım için kendisini serip toplamaya vaktim olmuyordu. sonra da birden 3 bebek oldumu artık hiç kullanılamaz oldu benim için. ağır misafirimde sermiştim birkaç kez ilk yılımda sonra kalktı. şu an kullanmıyorum bebekler büyüyene kadar da kullanamam sanırım :) ama eğer satılmazsa onlar büyünce seve seve serebileceğim bir takım :) çok şık. 1500 tl ye almıştım. 500 tl ye satacağım. dileyen olursa ödeme şeklinde yardımcı olabilrim ama miktarda olamayacağım. dediğim gibi kalsa da kullanırım :)
Eki Görüntüle 1276451 Eki Görüntüle 1276448 Eki Görüntüle 1276449 Eki Görüntüle 1276450 Eki Görüntüle 1276453 Eki Görüntüle 1276452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?