- 8 Eylül 2014
- 326
- 86
- 43
- Konu Sahibi nisangunesi
Bende de var iki tane almıştım bir iki kez örttüm istersen satabilirim sanaYATAK ÖRTÜSÜ satan var mı_*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var iki tane almıştım bir iki kez örttüm istersen satabilirim sanaYATAK ÖRTÜSÜ satan var mı_*
Yatak örtüsü bende de var istersen resim gönderirim. İki tane almıştım bir iki kez kullandım istersen satabilirimarkadaşlar uygun fiyata el emeği çeyizlik arıyorum yatak örtüsü piko salon takımı masa örtüsü dantel tarzı seyler düşünüyorum elinde olanlar paylaşırsa sevinirim.
Foto var mı canım?Yatak örtüsü bende de var istersen resim gönderirim. İki tane almıştım bir iki kez kullandım istersen satabilirim
Merhaba, nevresimin başka resmi var mı acaba?sarevin nevresim takımı 25tl sıfır kutusunda %100 pamuk
diğeri sıfır hiç kullanılmamış masa örtüsü nevresimi alırsan hediye olarak yollayabilirim
eklentinin sonunda olduğu için belli olmamış sanırımNEvresimin resmi var mı
ekledim canım bakabilirsinMerhaba, nevresimin başka resmi var mı acaba?
Göndericem canım fotoğrafı yok ams serip çeker gönderorim sanaFoto var mı canım?
Canım bu kareli desen nevresimin mi çarşafın mı? Nevresiminse çarşaf ne renk? :)ekledim canım bakabilirsin
Ne zaman ekleyebilirsin canım?Göndericem canım fotoğrafı yok ams serip çeker gönderorim sana
Kare desen carsafin ama ayni desen nevresimde de var bir kisimCanım bu kareli desen nevresimin mi çarşafın mı? Nevresiminse çarşaf ne renk? :)
arkadaşlar uygun fiyata el emeği çeyizlik arıyorum yatak örtüsü piko salon takımı masa örtüsü dantel tarzı seyler düşünüyorum elinde olanlar paylaşırsa sevinirim.