çeyizimin ilk parçası :)

bende bu hafta sonu bernardodan çeyiz takımına baktım. boin china olan porseleni beğendim.krem rengi, diğerlerinden çok farklı duruyor. ama çatal bıçaklarımı jumbodan almak istiyorum. bide düdüklümü tefal aldım. o yüzden kararsız kaldım.acaba daha iyi bir porselen bulabilirmiyim diye.

bernardo da bende boine chaina beğendim aslında :) ama sadece yemek takıma 3500tl fiyat verdi..daha sonra internetten jumbodan yine boine chaina beğendim o da 1500tl idi ama bernardo takımımı almış bulunduğum için onu alamadım :) bence ilk önce jumbo ya bak canım..

tabııkı canım cok fazla...o parayla koltuk alırsın evıne :)
abartmıslar yanı 3500tl ye yemek takımı mı olur..gercı monev dıye bır magaza var belkı duymussundur o daha da beter..versace marka yemek takımı satıyorlar,gorsen ıgrenc! ama 5000-6000 hatta 10000tl ye yemek takımı satıyorlar..
senın begendıgının fıyatı ıyıymıs..995tl..kac kısılıktı?

benim beğendiğim takım 12 kişilik ama kampanyadaydı. bernardonun sitesinden bakabilirsin canım silver age modeli. normal fiyatı 1495 liraymış. ama ben daha yeni bakmaya başladım. belki daha farklı modeller bulurum diye almadım. çeyiz setleri çok uygun aslında ama ben çatal bıçaklarımı jumbodan alacam. ozamanda çeyiz seti almanın bi anlamı yok. tencerelerimede karar veremedim. fisslerin bi takımını beğendim ama 750 lira. emsanın elma serisinimi alsam acaba diyorum 300 lira fiyatı. arada bayağı fark var. model çok olunca seçmekde bayağı zor oluyor. sen aldınmı tencere takımını.

kampanya da vardı celık tencere takımı..ama ben mı kullanırım anneme mı verırım bılemıyorum :) hatta duduklu de verdıler ama ben tefal calıpso ıstıyorum ustunde saatı ıvırı zıvırı falan olsun :)
bızde soyle bır avantaj vardı, annem de yazlıktakı takımlarını tencerelerını vs vermıp yenısını almayı dusunuyordu..o yuzden bulmusken alalım dedık,hangımıze kısmet bellı degıl :) gercı tabak takımımı ve catal bıcak takımımı cok begenerek aldım ama dedıgım gıbı daha sonra jumbo da gordugum bır takımda aklım kaldı :)
bernardo nun aslında kapmanyasından faydalanabılırsın canım..
mısafırlık catal bıcak takımını jumbo dan alırsın,bernardo dan alacagını da gundelk kullanırsın?

bende hafta sonu boynerden kampanyadan clipso aldım. clipso control 6 lt. 279 TL. Yılbaşına kadar herhafta sonu boynerde kampanya olacakmış. İmkanın varsa git bak istersen bayağı uyguna geliyor. ütümü ve kettlemıda aldım bulmuşken. bu hafta sonuda tost makinası fritöz falan bakayım diyorum. Etiket fiyatı üstünden %20 indirimoluyor. Yani aslında evet dediğin doğru çatal bıçakları gündelik yapabilirim ama setin içinde tencere düdüklü falanda var. onları boşuna almış olacam bu sefer. bu bone chine başka nerelerde satılıyor acaba jumboda falan yokmudurki. jumbonun fabrika satış mağazası nerde bilgin varmı orası bayağı uygun diyorlar ama.

ben henüz o kadar detaya girmiyorum canım :) henüz hiç bir tarih belli değil kampanya var diye aldık bu takımı..
ay jumbo da var boin chaina ben beğendim bı tane hatta :) internetten baktım beyaz üstüne yine beyaz işlemeli çok zarif çok kibar bir model bulursam koyarım resmini :)
bernardo jun çatal bıçak takımında da indirimler oluyor..bı goz gezdir bence..ben belki bu çatal bıçak takımını gündelik yapabilirim..çünkü jumbo takımlar benimde çok hoşuma gidiyor:)

güle güle kullan. bir başladın ya almaya artık devamı gelir. ben 2 yıl önce annemin gazıyla almaya başladım o gün bu gündür durduramıyorum kendimi:)

Hadi Bismillah :)
Hayırlı olsun biryerden başlamak lazım bir de askere gidiyor galiba erkek ark..
dönünce herşey sıkışır o yokken sen kafana göre alışverişlerini bitirmiş olursun

@sssccc evet canım ya zor tutuyorum kendimi bir seyler almamak için :) gerceken dediğin gibi ya :)

@derins haydi bismillah gercekten :) başladık ama sanki biraz erken başladık :) evet canım askere gidiyor pazar gunü..ama daha bir seyler yok ortada hele bı sag salim gitsin gelsin de artık is güç durumuna göre belli olacak..

Bizimde askere giderken birşey yoktu ortada.
Gitti 1 sene yaptı söndü dündükten sonra iş bulduğunda geldi ailemle tanıştı sonra da 4-5 ay sonra nişanlandık.
Ama o süreç hızlı geçiyor zaten ve iş herşeyden önemli kesinlikle.
kızları görüyorum sıkıştırıyorlar erkek ark o kadar saçma ki..
Sen hazırlığını yap çünkü herşeyi kaliteli alacağım diyorsan bir servet çıkıyor ortaya
nereye gidiyor belli mi..?

is önemli ya..dediğin gibi o tarz insanları bende anlamıyorum..ısı gücü olmayan birini bı kere en basta ben çıkarmam ailemin karşısına..7 senedir beraberiz,26 yasına geldik ama hala belli değil..bizim gikimiz çıkmıyor,millet 20 yasında 6 aylık sevgilisine evlenmek için baskı yapıyor :)))))
evet canım kaliteli seyler almaya çalışıyorum ama dediğin gibi çok phali..
bu gece belli olacak nereye gideceği..çok heycanliyim..

hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel biyere düşer. allah tez zamanda hayırlısıyla askerliğini bitirp gelmeyi nasip etsin inşallah.

Tatlım inşallah hayırlısı olur da rahatça askerlik vazifesini yerine getirir...
Sonra ver elini düğün! :123:
Çeyizinin ilk parçası da ayrıca çok zarif, sevdim...

hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel biyere düşer. allah tez zamanda hayırlısıyla askerliğini bitirp gelmeyi nasip etsin inşallah.

amin canım :))))
canakkale cıktı ıl jandarma kısa donem :))))
sukurler olsun :))))

Tatlım inşallah hayırlısı olur da rahatça askerlik vazifesini yerine getirir...
Sonra ver elini düğün! :123:
Çeyizinin ilk parçası da ayrıca çok zarif, sevdim...

aaah canım aaaaahhhh o gunlerı goreyım kına yakıcam :) hazır yanı :))))))))))

hayırlı olsun canım ben de çanakkaleliyim
batıya çıkması iyi şans
benimde nişanlım askerde
75 günümüz kaldı. bizimki uzun dönemdi tabi.

cok cok cok cok tesekkur ederım kızlar...
sayılı gun cabuk gecer dıyorlar...
ama yalan soyluyorlar...
zaman gecmek bılmıyor cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…