çeyizimin ilk parçası :)

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
40
İzmir
yavas yavas ceyız olayına gırıstık annemle :) erkek arkdasımın askere gıtmesı sanırım bızı gaza getırdı :) bır de cok guzel bır kampanya bulduk,bernado nun mutlaka duymussunuzdur..duymadıysanız hemen sızı aydınlatıyım :)

mısafır yemek takımı+catal bıcak setı+celık tencere seti+3lu cezve setı+duduklu tencere..
sectıgınız takıma gore fıyat degısıyor ama cok fazla olmuyor..
1,400tl ye de alabılıyorsunuz butun takımı 1,700tl ye de..
benım aldıgım 1,700tl tuttu ama ıcınde ekstra yemek takımının kahve ve cay bardaklarını da aldım :)

yemek takımını ve catal bıcak setının fotograflarını koyuyorum zaten tencere setının pek bır espırısı yok :)
bakalım begenecekmısınız :)

bu kampanya ya mutlaka bakın derım :)

$marialisa.jpg

$AMFGroove.jpg

güle güle kullan canım ben de bernardodan aldım ve ilk çeyizimdi san tavsiyem gelen tabakları tek tek ayrıntılı incele ben 2 sefer götürdüm değiştirdim bana göre hatalı parçaları :) kalite kontrol yönünden eksikler çünkü :)
çelik tencereleri güzel korkmaza yaptrıyorlarmış kapakları tam oturmuyor ben gidip inceledim hatalımı die ama öyle oluyormuş
çaydanlık güzel sade ama cezveler süs olucak sanırım o tarz cezveler döküyor çünkü
fisslerin düdüklüsü şahane anında ısınıyor bir kaç dakikada sebze yemeği yapabiliyormuş
çatal bıçak takımımız aynı sanırım çok güzel ve sade baya bi garantiside var :)

bu arada kendine bir liste yap ve o liste üzerinden alışverişe devam et kolay gelsin

Son düzenleme:
teşekkür ederim :)
aslında hiç aklımızda yoktu almak ama annem gaza geldi :) hatta ben bugün jumbonun internet sitesinden başka bır yemek takımı beğendim :) hiç bakmadan başka yerlere direk aldı annem :) onun da ihtiyacı var gerçi,yani ya annem ya ben kullanıcaz:)

evet tatlım bernardo için iyice kontrol etmek lazım diyorlar..hiç usenmeden hepsini tek tek kontrol edicem yarın..cezveler için akıtmıyor dedi özellikle adam ama ben zaten cezvede kahve yapmayı unuttum bile :) makina çıktıktan sonra :)
aslında ortada soz,nisan durumu yok henüz..yani çeyize başlamak için çok erken benim için..liste olayına isler biraz daha ciddiye bindiğinde başlıyim diyorum :) askerden geldikten sonra,yaz sonu gibi nisan olabilir belki:)bakalım o günleri bır görelim de :) sag salim gitsin gelsin :)

begenmenize sevindim:) aslında bende çok beğenerek aldım ama jumbonun sitesinde gordugum takımda da aklım kaldı :))))

Güle güle kullan canım çeyizimin ilk parçası diye başlığı görünce benimde ilk başladığım zamanki heyecanım geldi aklıma :116: Sonra zaten bi kaptırıyorsun durduramıyosun kendini :111:

Ayrıca ben de erkek arkadaşımı Aralıkta askere yolluyorum :110: O yokken eksikleri tamamlayıp çeyizimi tamamlıcam inş...

Son düzenleme:
bu kampanyalarda tencere setini almasak oluyormu haberiniz varmi??

benim tencere takimim var sadece catal bicak ve yemek takimina ihtiyacim var..

bilen varsa cvplasin lütfen:) tskler

bu kampanyalarda tencere setini almasak oluyormu haberiniz varmi??

benim tencere takimim var sadece catal bicak ve yemek takimina ihtiyacim var..

bilen varsa cvplasin lütfen:) tskler

sanırım oyle yapamıyorsun canım..
ama yinede git bır bak derim..sanırım sadece yemek takımı ve çatal bıçak takımı alirsanda uygun bır seyler yapıyorlardı..

sanırım oyle yapamıyorsun canım..
ama yinede git bır bak derim..sanırım sadece yemek takımı ve çatal bıçak takımı alirsanda uygun bır seyler yapıyorlardı..

hmm tahmin etmistim gidip soramiyorumda:) almanyada yasiyorum ben burda yok öyle kampanyalar.. ama 2 hafta sonra türkiyedeyim kismet olursa gidip sorarim tskler canim.. buarada catal bicak setin cok güzel begendim.. sade ve hos güle güle kullan

Ceyizinizin ilk parcasi hayirli olsun insaAllah. Afiyetle yemekler yiyesiniz insaAllah. :) Evlilik ne zaman düsünüyorsunuz acaba? Bu arada hayirli teskereler dilerim. Allah tez zamanda sag salim kavustursun insaAllah.

hmm tahmin etmistim gidip soramiyorumda:) almanyada yasiyorum ben burda yok öyle kampanyalar.. ama 2 hafta sonra türkiyedeyim kismet olursa gidip sorarim tskler canim.. buarada catal bicak setin cok güzel begendim.. sade ve hos güle güle kullan

cok tesekkur ederım canım :) guzel modeller var..ben düz olsun ıstedım :)

Ceyizinizin ilk parcasi hayirli olsun insaAllah. Afiyetle yemekler yiyesiniz insaAllah. :) Evlilik ne zaman düsünüyorsunuz acaba? Bu arada hayirli teskereler dilerim. Allah tez zamanda sag salim kavustursun insaAllah.

amin canım ınsallah..evlılık ıcın daha bır tarıhımız yok maalesef..henuz nısan ıcın bıle bır tarıhımız yok..hersey askerden dondukten sonra sekıllenecek dıye umud edıyorum :) iş guc olayları var cunku daha..kolay olmuyor bu devırde :( amin canım amin biran once gıtsın gelsınler sag salım..

güle güle kullan hayırlı olsun :34:

tesekkur ederım canım daha ıyılerı sızlerın olsun ınsallah :)

İyi günlerde kullan canım:79:

sagol canım benım :)

güle güle kullan tatlım. benimde başlamam lazım çeyize yaa hiçbişeyim yok:9:

bakma canım benımde yok aslında :) bunu kampanyalı gorunce gaza geldık aldık :) bı bunlar var o kadar zaten :)

amin canım ınsallah..evlılık ıcın daha bır tarıhımız yok maalesef..henuz nısan ıcın bıle bır tarıhımız yok..hersey askerden dondukten sonra sekıllenecek dıye umud edıyorum :) iş guc olayları var cunku daha..kolay olmuyor bu devırde :( amin canım amin biran once gıtsın gelsınler sag salım..

Evet hic bir sey kolay degil kolay olmuyor. Ama insanin sevdigi ve günvedikleri yaninda oldumu zamanlar herseyin üstesinden gelir insaAllah. Tarihlerde belli olsun asil heyecani o zaman yasayacaksiniz sanirim. Yavas yavas zamanla hersey rayina oturur insaAllah. Hayirli olsun tekrar. :)​

güle güle kullan, güzelmiş aldıkların :nazar: benim çeyizimin ilk parçası da bu yemek takımı, karacanın kampanyasından almıştım yazın
karacafincan.jpg

bernardo alacakları ozellıkle uyarmak ıstıyorum..
aldıgım takımdan 5 tane duz 3 tane cukur tabak saglam cıktı sadece...dıgerlerının hepsı ya cızık cıktı ya da baskıları problemlı cıktı...
aldıgınız urunler eve geldıgınde mutlaka ama mutlaka ınceleyın..
sımdı hepsını tekrar gerı alacaklar,yenılerını yollayacaklar..
ha ama hakkını yemıyeyım,bır terslık oldugu taktırde de accayıp ılgılıler..

Back