• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizimin bir kısmını paylaşıyorum:)

daredevil7845

Oriflame
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
239
6
96
Ankara
kızlar temmuzda düğünüm var, çeyizim için şimdilik aldıklarım bu kadar, devamı geldikçe ekleyeceğim :)

$B211k42parcakahvalti.webp$luyano icecream.webp$luyano nihale.webp$luyano pastalık.webp$luyano tray.webp$mehtap.webp$pots.webp$tava.webp$tkkşlik pike.webp$towel bambu.webp$towel.webp$luyano glass.webp$luyano cup.webp$luyano cerez.webp$blanket.webp$blankett.webp$bornoz.webp$casandra.webp$cft kşlik pike.webp$EvTekstil_624590.webp$goldcase.webp$klozet.webp$Kristal-Microfiber-Yorgan-seti-e1324909371317.webp$luyano bhrat.webpEki Görüntüle 321096

canım güle güle kullanmak nasıp olsun gene almışşın onemlı seylerı Rabbım evınde kullandıgın gunlerde ask sağlık huzur ve mutluluk versin :16:

Kadife yatak örtüne bayıldım ve yemek takımına. Ama karaca iyi bir marka değil çeliğini önermiyorum.

tatlım çok araştırdım almadan önce, sikayetvar.comda bisürü şikayet vardı ama sonucta 18/10 olarak yapılmış tencereler, dikkatli kullanmayla da alakalı bir de mesela çelik kaşık kullanmamak gerek, ocagın yüksek ateşte yanması da iyi deilmiş ateş etraftan cıktıgı için oda zarar verir tencereye

Eki Görüntüle 322912 aynı yemek takımı bende de var ama beğenmiyor arkadaşlarım dallı budaklıymış yaşlı işiymiş aslında ben beğenerek aldım ama 3-4 sene önce.güzel dimi ya kızlar

bence gayet şık duruyo tatlım,benim herzaman sadelikten yana olan bir arkadaşım bile bayıldı bu takıma. sonuçta tabaklarda çiçek deseni yıllardır var ve yıllarca olacak, modası kesinlikle geçmez, yaşlı işi diyenler 2yıla bir yemek takımını değiştirmeyi düşünüyorlar hrlde :1:

Back
X