çeyizime yardımcı olur musunuz?

ferforjeler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
60
9
34
sizce hangisini tercih etmeliyim kardeşinize yardımcı olurmusunuz?birde bunlardan birini tercih edersem hangi yemek takımını tercih etmeliyim?

öncelikle iyi günlerde kullanmanı dilerim,kavaltı takımı ile yemek takımı ayrı zamanlarda kullanıldığı için yakın modellerde olmasına gerek yok ..
yemek takımı olarak sade modern bir takım..

kavaltı takımında bu model..

aslında yemek takımlarının desenini çok beğenmedim ama şekillerini çok beğendim özellikle çorba kasesi filan farklı geldi..teşekkür ederim:)

Modeller, eşyalar , çeyizler ne çok heves ediyor insan değil mi :)
Allah tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
güzel dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim..evet küçük bir rendeyi süzgeci bile ince ince düşünüyorsun hepsinin en güzeli olsun istiyorsunn

teşekkür ederim..sizce çok mu çiçekli böcekli bunlar

ben kendim de çiçekçi böcekçi olduğumdan benim hoşuma gidiyor... sade bir masa örtüsü ve düz beyaz servis aksesuarları ile şık duracaktır masada. yemek takımını günlük olarak kullanacksanız misafirlik, misafirlik olarak kullanacaksanız günlük takımınızı da daha düz renk, klasik tarz seçersiniz, değiştire değiştire kullanmak içinizi açar.

teşekkür ederim içimi rahatlattınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…