çeyizimdeki havlular

rukibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
109
23
merhabalar aranızda uzun süredir bulunuyorum ama ilk defa bi konu açıcam. size bişey danışmak istiyorum çeyizdeki havlular çeyiz serme olmadan yıkanır mı. ya şöyle bohçaya koymak için 1 sene önce havlu almıştık şimdi bakıyorum sanki biraz sararmış havlular hafif kirlenmiş gibi duruyor daha havlu kenarlarını dikmedik bohçaya da sararmış havlu koymak istemiyorum annem de yıkandıgı belli olur diyor yıkanır mı ya da nasıl yıkamalıyım sizce önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bence yıkanmaz, hele bohçaya yıkanmış bişey koyulmaz.
Çeyiz serme yapacakmısınız, evinize yıkayıp kullanabilirsiniz ama bohça için yeni alın derim

ona göre havlu kenarları örüldü ama herşey ayarlandı yani sadece hani elimize almadan dolayı sanırım sarı gibi duruyor suda bekletip sıkmadan kurulasak oolmaz mı ki acaba çünkü 15 civarı var

Bence de yıkanmaz ama sararmış diyosanız yıkayabilirsiniz.
Sararmış vaziyette çeyiz sermek pek uygun olmaz gibi geldi bana

bohça için ayarladıklarımızda biraz var hafif bi sararmışlık herşeyi de ayarlayınca yani yeniden havlu da alamk istemedik suda biraz bekletip sıkmadan kurulasak ve ütülesek nasıl olur acaba o sekilde vermek istemiyorum biliyorsunuz çeyiz alınmaya seneler öncesinde başlnıyor danteller bile sararıyor ve yıkanıyor havlu kenarları da o şekilde ama işte belli olur mu bu sefer kullanılmış havlu koydular demezler inşallah:=(

Hiiç çeyiz yapmadım, ama yapana saygı duyarım. Kullanacağım kadar havlu var evimde hiçbirinde havlu kenarı yok :)

Bence yıkayın, sararmış sermektense yıkanmış serin daha iyi. Sermeden önce ütülersiniz hiç de kötü görünmez. Hiç içinize sinmiyorsa havlu kenarı ebatlarına uyacak yeni havlular alın.

benim serecegim çeyizlerde yok onlar tertemiz onları yakın tarihte alduım da bohça için ayırdıklarımda var hafif bir sararma tekrar almak da masraflı olucak elimizdeki havlular da kaliteli bilemedim ne yapsam

benim rahmetli annemde ben evlenmeden çok önce yapmıştı,el emeklerimin çoğunu,benimde hafif sararmıştı biz yıkadık,ütüledik hiç belli olmadı tertemiz mis gibi kokuyordu

bende denemk için yıkadım bi tanesini belli oldu yıkandığı diye yenisini alıcaz dantellerde bişey olmuyo annemin yaptıgı çok eski işlemeleri bende yıkadım çok sükür bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…