çeyizimdeki fazla eşyaları satıyorum :)

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
34
merhaba, evdeki fazla eşyalarımı ayırmaya devam ediyorum :)
her haftasonu kullanmadığım fazlalıkları ayırıp burada sizinle paylaşmak istiyorum
çünkü gerçekten evde herşey üst üste :)

Amerikan servisler de model 4'den 6 adet fazla var, model 3'den 4 tane fazla var, model 2'den 3 tane fazla var, model 1'den 4 tane fazla var .

Model 3'ü alanlara 3 tane de bardak altı var onları beraberinde gönderebilirim.

Hepsinin tanesi 2 tl :) ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir :)

Eklentiler

• model 4.jpg
    model 4.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 221
  • model 3.jpg
    model 3.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 222
  • model 2.jpg
    model 2.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 213
  • model1.jpg
    model1.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 246
  • bardak altı.jpg
    bardak altı.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 233
merhaba, tekrar konu açmak yasakmış ben bilmiyordum bıçak taKIMI.jpg İKİ KİŞİLİK TAKIM.jpg KUŞLU FİNCAN.jpg TEK KİŞİLİL TAKIM.jpg YAĞLIK SİRKELİK.jpg bıçak taKIMI.jpg İKİ KİŞİLİK TAKIM.jpg KUŞLU FİNCAN.jpg TEK KİŞİLİL TAKIM.jpg YAĞLIK SİRKELİK.jpg YAĞLIK SİRKELİK.jpg burdan diğer konuya yazdıklarıma devam ediyorum :)

Herkese merhaba,
daha öncede söylediğim gibi evlendiğimde hem benim aldıklarım hem annemin verdikleri hem kayınvalidemin verdikleri olmak üzere pek çok eşyam vardı.
bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyalarımı satmak istiyorum hem alana bir faydası olur hem bana :)
şu an için ayrdıklarımın resmi ekte, daha detaylı resim isteyenlere gönderebilirim.
bıçak seti 50 tl
yağlık sirkelik 5 tl
2 kültablası 5 tl
tek kişilik kahve takımı 5 tl
2 kişilik kahve takımı 10 tl
2 kişilik kuşlu kahve fincanı 10 tl
Amerikan servisler adet 2 tl ( şaraplı üzümlüden 6 adfet, mordan 3 adet, diğerlerinden 4 adet var )

resimler ters kusura bakmayın :) bir de ekleyeceğim başka şeyler de var evde bunları ayrı ayrı koyabileceğim yerim yok elimdekileri sattıkça yenilerini koyacağım.

özel olarak bir isteği olan varsa sorabilir ama :) çatal kaşık bıçak takımım 1 tane vardı fazla, onu sattım başka da yok maalesef.

Back