• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimde fazlalık kullanılmıyor dedikleriniz neler?

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
merhaba arkadaslar böyle bir konu actım ama daha önce var mıydı bilmiyorum arastırdım ama göremedim.ya da dogru yere mi actım onu da bilmiyorum.. evli arkadaslar özellikle sizlere soruyorum biz evlilik yolunda gidenlere yardımcı olmanız acısından.. ceyizinize alıp da sonradan bosuna yer kaplıyor hiç kullanmadım ,kullanıslı degil, keske almasaydım dediginiz seyler neler?? bazen insan alayım lazım olur diyor ama yok yere de ıvır zıvır doldurmak istemiyorum ben de.. fikirleriniz için simdiden tesekkürler :16::16::16:

ben çeyizim için danteller hoşuma gidiyodu aslında pekde gitmiyodu da insan zorunluluk gibi düşünüyo malum her gelinin çeyizinde oluyo gittim bir tane takım aldım nevresimine kadar hatta hastığın bile dantelle kaplamışlardı 850 lira civarında bişeye almıştm..ama bi mağazaya gitim eşimle eşyalar vs.için bi vitrinlik masa örtüsü filan bir tkım beğendim boncuklu filan çok hoşuma gitmişti hemen onuda evime götürüp sermiştim.o dantelleeri daha hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum.annem o tarz şeyleri çok seviyo doğum günüde bu ayın 10 unda hediyemin yanında bide onu götürücem
hee bide sakın borcamm filan almayın her gelen borcam sürahi vs getiriyo benim evim şimdi borcamdan geçilmiyo
bide çok şaşalı şeylere kaçma derim ben hani çeyizimde güzel dursun diye beğenmediğin şeyi alma git en kullanışlı neyse onu al derimBen

Back
X