- 9 Ocak 2014
- 81
- 5
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayallperestt
Güle güle kullanın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gunlerde kullan canim... bunlar kendi evine serilmis hali sanirim.ama cok karisik gorunuyor.keske herseyi yerlerine yerlestirip dolap kapaklarini acarak sergileseydiniz.hem daha derli toplu dururdu hemde tekrardan toplamakla ugrasmamis olurdunuz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler :))![]()
Ay harika valla canim gule gule kullan hepsini :)) arkdslar bise sorcam benim durumum iyi cok skur 22 yasindayim kismet ne zamansa evlencem yni ama hicc ceyizm icn bitane biseyim yok.. simdiden yavas yavas almam mi gerek yoksa nisanlaninca filan mi cikilir ceyiz almaya? Benim annem hic bahsetmez zaten benim evlenmemide istemiorlar tek kizm die bana ceyiz icn bise de almis deil yani uzuluorm hicbir bilgimde yok malesef.. bide su tulbentler var rwsimdede gordum kenarlari islemeli ben hic gymem ole esarp peki almak zorundamiym adet filanmi yani?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Babamda benim evlenmemi istemezdi o yüzden anneme çeyiz aldırmadı bunla 1-1.5 sene de yapılan şeyler. Tülbent falan bence olması gerekiyor hani ben şu an açığım ama olurda birgün kapanırsam veya bi misafırın gelir namaz kılmak ister lazım yani