çeyizim (limelemon)

limelemon

beklenmedik bir zamanda
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
4.849
5.290
358
çeyizim için şimdiye kadar aldıklarımı yüklüyorum :nazar: eksiğim çok, aldıkça buraya yüklemeyi düşünüyorum resimleri. forumu birkaç aydır takip ediyorum, fikir alış-verişi açısından çok yararlı. dayanamadım sonunda ben de fikirlerinizi almak istedim, şimdilik az ama öz olan çeyizim nasıll? :77:

öncelilklee, karaca yemek takımım
karacaymktkm1.jpg

karacafincanc.jpg

karacaorbalk.jpg

çatal kaşık bıçak takımım
39342734.jpg

çelik setim de karaca, kulpları bordo benimkinin
karacaelikset.jpg

karaca teflonlarım, çeliklerin hediyesiydi
153040400401.jpg

Son düzenleme:
kütahya p. çerez setim
erezseti.jpg

iki adet reçellik :51::51:
pbhreellik.jpg

jakarlı masa örtüsü (sarev)
sarevjkrlmasart.jpg

mikrofiber yorgan,bu da sarev
sarevmkrfbryorgan.jpg

minimal pamuk saten nevresim takımım, kendisi resminden çok daha güzel, çeyizimin en kıymetlisi :17:
minimal.jpg

soley örgü battaniyeli nevresim takımı, çook severek aldım :69:
soleyrgbatnevr.jpg

sarev ranforce nevresim takımı
sarevlaranvrsmt.jpg

vee sarev pike takımlarım

sarevlilianpiket.jpg

sarevkaylapiket.jpg

şimdilik bunlar, resmini bulamadıklarım var, yarıyıl tatilinde eve gidince resimlerini çekmeyi düşünüyorum. yenilerini aldıkça da buraya eklicem resimleri...

matmazel teşekkür ederimmm, nevresimleri çok özenerek almıştım, beğenmene sevimdim :8:
mlk sana da çok teşekkürler, kibar şeyleri seviyorum,detaycıyım biraz da :9:
daha güzelleri sizee...

Son düzenleme:
herseyin cok guzel zevkle secilmis güle güle kullan canımkaraca yemek takımından bende almıstım canım zevklerimiz uyusuyor:)

Aldığın her şeyi güle güle kullan canım. Sarevin ürünlerini ben de çok seviyorum.İnternetten bir pike takımı ve iki saten nevresim aldım, elime geçince iyi ki almışım dedim.

canım hepsi cok güzeller Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..:)ceyizinin gözbebegini bende cok begendim..:69:

güle güle kullan cnm örgü battaniyeden ben de aldım çok hoşuma gitmişti:21: seninkinin renkleri de çok güzelmiş..
saol cnm, değişik bi şey görünce dayanamıyorum alıyorum. kapitoneli takım alıcam bi tane de güzel denk gelirsem. uyku seti düşünmüyorum demode geliyo artık :52: sen de ağız tadıyla kullan inşallah aldıklarını.

çeyizlerini çok beğendim hepsi birbirinden güzel güle güle kullanman dileğiyle
teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olsun.

cok guzel gule gule kullanin:6:
teşekkür ederim, inşallah hepimiz...

Aldığın her şeyi güle güle kullan canım. Sarevin ürünlerini ben de çok seviyorum.İnternetten bir pike takımı ve iki saten nevresim aldım, elime geçince iyi ki almışım dedim.
ben de netten aldım hepsini, güzel çıktılar neyseki pişman olmadım. hatte minimal'in nevresimi daha güzel çıktı resminden.tavsiye ederim pamuk saten olanını,markafoni'ye ya da limango'ya gelirse alıcam tekrar,ranforce olanı da güzeldir diye tahmin ediyorum.kutusundan bile kalite akıyor, o derece yani.piyasada yaygın değil, sanırım sadece boynerde satılıyodu en son ve hepsiburada'da
.
herseyin cok guzel zevkle secilmis güle güle kullan canımkaraca yemek takımından bende almıstım canım zevklerimiz uyusuyor:)
ben reklamlarına kapılıp aldım canım ve tabiki kampanyasından yararlanmak için :9: umarım memnun kalırız ikimiz de. beğenmene sevindimmm :16:

cok guzel cnm nevresimlerin bayildim...:nazar:
teşekkür ederim miss inşallah eksiklerimi tez zamanda tamamlarım. sen evlendin bize attın sopayı deyim yerindeyse, inşallah çok mutlu olursun güzel yuvanda:nazar: çeyizlerinin takipçisiydim, harikaydı hepsi de.:69:

canım hepsi cok güzeller Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..:)ceyizinin gözbebegini bende cok begendim..:69:

tatlım çok saol,hepimize nasip etsin Allah. benimkiler senin aldıklarının yanında devede kulak kalır ama evim uzak bi şehirde olacağı için çok yük yapmak istemiyorum, bi kısmını da ordan almayı düşünüyorum hatta düğüne yakın.aldıklarımın da içime sinmesine dikkat ediyorum bi yandan, keyifli ya çeyiz işleri :10:

Back
X