yukardaki arkaşıma katılıyorum.sulu süpürgeler çok eziyetli.
anneminki ihlasın sulu makinesiydi.hem çok ağır hemde temizlemesi çok sinir bozucuydu.
ben bunları bildiğim için kendime torbalı aldım.arçelik kanguru modeli.
hem çok hafif hemde motoru güçlü olduğu için çok güzel çekiyor.
bez torbası olduğu için açılma yerinden açıp içindekileri çöpe döküp tekrar kullanabiliyosun.
antibakteriyel filtreleri vardı.
süpürge çok önemli iyi araştır.
sana önerim şudur sulu almamanı tavsiye ederim ahh ben ne çekiyorum benimkinden..off temizlemeyi unutursan ceset çekmişsin gibi kokuyor her seferde temizlemekte sıkıntı ya ..yani hazneli alırsanız dahi kuru hazneli alın aman tozuyormuş vs takılmayın..ben 4 parçaya ayırıp (hazne 4 parça)temizlemek zorunda kalıyorum bazen inadına bırakıyorumertesi gün lağam gibi kokuyorççona göre tercih yap
şuan yeni evliyim ama hayalim şöyle arnica süpürgeç gibi bişi ağır bişide alma pratik bişi al
canım bende çeyizime bosch süpürge aldım dün mediamarketen 250 tl ye toz torbalı 2.200 watt baya güzel fiyatıda uygun. diğerlerine göre. baya araştırıp aldım boyu da küçük ama torbası standart dediler dandk marka almak istemiyorum 3 gün sonra bozulacak az para değil ev işi aksar felan bide . sululara hiç bakmadım kimse memnun değil her dk kim su koyup değiştirecek onu vakitten tasarruf ettirecek birde saklaması kolay birşey almak benim kendi tercihimdir. sizede yardımcı olaym dedim kaç gündür nette süpürge kovaladımçünkü
Öncelikle toz torbasız al. Hazneli olsun. Sulu asla alma. Emiş gücü yüksek olsun. Kendi kendini temizleyebilen filtresi olsun. Kablosu uzun, borusu sağlam olsun. Benim süpürgem arçelik s7424. Filtresini kendi temizlemiyor ama olsun:) Yeni aldım memnunum. Tavsiye ederim. Ama piyasadaki en süper elektrikli süpürge hangisi dersen; dyson. Çok çok pahalı ama değer. Eğer durumun müsaitse bence direkt dyson al.
Öncelikle toz torbasız al. Hazneli olsun. Sulu asla alma. Emiş gücü yüksek olsun. Kendi kendini temizleyebilen filtresi olsun. Kablosu uzun, borusu sağlam olsun. Benim süpürgem arçelik s7424. Filtresini kendi temizlemiyor ama olsun:) Yeni aldım memnunum. Tavsiye ederim. Ama piyasadaki en süper elektrikli süpürge hangisi dersen; dyson. Çok çok pahalı ama değer. Eğer durumun müsaitse bence direkt dyson al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?