Elektrikli Süpürgeler Çeyizim için Elektrik Süpürgesi tavsiye!!!

bty2210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
227
25
48
İstanbul
Kızlar merhaba,
Çeyizim için elektrik süpürgesi alıcam ama oldukça kararsızım bir sürü marka baktım ama hala bir karar verebilmiş degilim.Şuan evimizde arçelik kullanıyoruz bundan önce de hep arçelikti annem çok memnun bende o kadar marka bakmama ragmen gene de arçelik var hep aklımda. Ama biraz önce nette gezinirken HOMEND 1210 DEEPSILENCE dikkatimi çekti.Çok da beğendim aranızda bunu kullanan yada homen kullanan var mı? Fikirleriniz önemli lütfen yardımmmm artık netleştirmek istiyorum :)

Homend 1210 Deepsiclence Süpürge - Gold.com.tr

sana önerim şudur sulu almamanı tavsiye ederim ahh ben ne çekiyorum benimkinden..off temizlemeyi unutursan ceset çekmişsin gibi kokuyor her seferde temizlemekte sıkıntı ya ..yani hazneli alırsanız dahi kuru hazneli alın aman tozuyormuş vs takılmayın..ben 4 parçaya ayırıp (hazne 4 parça)temizlemek zorunda kalıyorum bazen inadına bırakıyorum ertesi gün lağam gibi kokuyorççona göre tercih yap

şuan yeni evliyim ama hayalim şöyle arnica süpürgeç gibi bişi ağır bişide alma pratik bişi al

yukardaki arkaşıma katılıyorum.sulu süpürgeler çok eziyetli.
anneminki ihlasın sulu makinesiydi.hem çok ağır hemde temizlemesi çok sinir bozucuydu.

ben bunları bildiğim için kendime torbalı aldım.arçelik kanguru modeli.
hem çok hafif hemde motoru güçlü olduğu için çok güzel çekiyor.
bez torbası olduğu için açılma yerinden açıp içindekileri çöpe döküp tekrar kullanabiliyosun.
antibakteriyel filtreleri vardı.

süpürge çok önemli iyi araştır.

Şuan annemin kullandıgı süpürge de arçelik kangurum modelinden, bende ondan düşünmüştüm zaten torbalı alıcam ama annem kangurum için alma torbası küçük diyor 2200W olan annemin. Konu açarken de belirttiğim homend modelide çok hoşuma gitti ama daha önce hiç kullanılmayan marka çevremde o yüzden çok kararsızım :S

tahmin edebiliyorum az çok neler çektiğini çünkü bu tavsiyeyi bi çok kişi söyledi bana canım o yüzden torbalı alıcam zaten ama kararsızım neyin alsam napsam diye bilemiyorum. Normal elektrik süpürgesi dışında da dik şarjlı süpürgede alıcam zaten ama öncelik elektrik süpürgemde karar verebilirsem tabi :)

Sulu süpürge almada nasıl alırsan al :)7 aydır evliyim ne çektiğimi bi ben bilirim çok pişmanım sulu aldığım için..

burdan anlıyorum ki sulu süpürge cok iyi değilmiş. bende philips azuru cok duydum. çeyizime onu almayı düşünüyorum.

canım bende çeyizime bosch süpürge aldım dün mediamarketen 250 tl ye toz torbalı 2.200 watt baya güzel fiyatıda uygun. diğerlerine göre. baya araştırıp aldım boyu da küçük ama torbası standart dediler dandk marka almak istemiyorum 3 gün sonra bozulacak az para değil ev işi aksar felan bide . sululara hiç bakmadım kimse memnun değil her dk kim su koyup değiştirecek onu vakitten tasarruf ettirecek birde saklaması kolay birşey almak benim kendi tercihimdir. sizede yardımcı olaym dedim kaç gündür nette süpürge kovaladım çünkü

Son düzenleme:

bilgi için teşekkür ederim canım bende hala almadım araştırma bekleme aşamasındayım :) modelini ögrenebilirmiyim bende netten bi araştırayım bakim hiç bosch düşünmemiştim :)

Eşim bu süpürgeyi 3 ay boyunca süren araştırmalarından sonra aldı:)) yok hem çekiş gücü iyi olacak hem sesi az olacak..vırvır da vır vır..hiç karışmadım ve de teknosadan aldık homend dustbreak 1203 1600 w harbiden şiddetle tavsiye ediyorum..toz sıfır evi süpürürken sesi de çok az..çift filtre..yıkanabilir filtre ve hazne..gerçi artık bir üst modeli var biz bunu geçen sene almıştık..ben memnunum homend çok iyi..

Son düzenleme:
Bu urunu yeni alan ve kullanan var mi acaba/elektrik supurgesi arayisindayiz alanlar ne kadara nerden aldilar

Bende başta sulu almayı düşünüyordum konu actim ama kimse yorum yapmadi:) çevremde philipsin torbasiz modellerini tavsiye ettiler kullananlar cok memnun. Ben de philips fc9205 modelini aldim denedim iyi cekiyo ve cok sesli degil insallah evimde de kullanip memnun kalirim

Öncelikle toz torbasız al. Hazneli olsun. Sulu asla alma. Emiş gücü yüksek olsun. Kendi kendini temizleyebilen filtresi olsun. Kablosu uzun, borusu sağlam olsun. Benim süpürgem arçelik s7424. Filtresini kendi temizlemiyor ama olsun:) Yeni aldım memnunum. Tavsiye ederim. Ama piyasadaki en süper elektrikli süpürge hangisi dersen; dyson. Çok çok pahalı ama değer. Eğer durumun müsaitse bence direkt dyson al.

Kesinlikle katılıyorum. Çeyiz için uzun araştırmalar sonucunda philips toz torbasız, filtresini kendi temizleyebilen fc9238 modelini aldım. Kullananlar oldukça memnun. Benim de içime sindi. Aslında benim aklım dyson daydı ama dyson fiyatları gerçekten çok yüksek.

Aynı elektrik süpürgesini anneme almıştık nefret etti 3 ay içinde çöpe attık.
Kokusu çekmemesi bizi bezdirdi ucuz ve pratik diye aldık ama suulu kadar özen isteyip temizlik bekliyor.
Ben yni evlendim ve arnica bora m var çooook memnunum emiş gücü farklı çekiş uçları. Çok memnunum. Temizlemeside kolay suyunu boşaltıyorum içine su tutup siliyrm kaldırıyorum

Eki Görüntüle 1204800 Şiddetle tavsiye ederim, çok sessiz, emiş gücü süper

Eki Görüntüle 1204801 Buda toz haznelisi, arkadaşım kullanıyordu, ben sürekli toz boşaltmakla uğraşamadığım için aynı modelin toz torbalısını kullanıp dolunca çöpe ataıyorum buda aynı fonksiyonlu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun araştırmalarım sonunda philips maraton aldım emiş gücü süper toz torbası falan yok kolayca döküyosun filtresini kendi tek düğmeyle temizliyor ucu üçgenimsi heryeri kolaylıkla temizliyosun tek dezavantajı biraz ağır ama o kadarda diil belki yararı olur diye yazmak istedim mutlu günler:)

kizlar ben toz torbali aldim ve cok memnunum. Miele marka aldim kendime, canavar gibi calisiyor, emis gucu muhtesem. Miele markasinin urunleri biraz pahalidir ama omurluktur, cok memnun kalirsiniz. Supurgede Rowenta da cok iyi, o da onerebilecegim markalardan, ama ben kendiminkinden cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…