Ceyizim icin düsündügüm Hisar CKB-Takimlari..

yok. Az gelir demek istemedim sen bilirsin yine ama bence önce 12 kişilik al, yetmezse takviye alırsın canım.

Canım ben Hisar Florida Modelini çok beğenmiştim yakından tüm modelleri bir arada gördüğümde karar verdim ve Hisar Milano Titanium Black aldım. Saten takımlar gibi kesinlikle çizilme olmuyormuş bu modele de bak istersen. Bir de almadan önce kesinlikle bir kaç yerden fiyat sl krdinlikle katalog fiyatından alma. Düşün Milanonun fiyatı 800 civarı ama ben kaç yere sordum Milano Sateni 590 TL ye 8 taksitle veren bile vardı. Ayrıca ben Korkmazın Shadow ve Emsanın Açelya Modelini de beğeniyorum günlük kullanım için.Eki Görüntüle 169057 Bu benim takımım Hisar Milano Titanium Black,
Bunlar da beğendiğim diğer modeller Eki Görüntüle 169058 Korkmaz Shadow
Eki Görüntüle 169059 Emsan Açelya. Canım sen hepsini yakından gör kesinlikle biri daha ağır basar. Bu arada bence sdini de 12 kişilik takım alma. Misafir için olanı 12 kişilik tam takır set al. 2. Takımı ise 24 parçalıklardan 2 tane alabilirsin. Saklaması da daha kolay olur, bütçeni de zorlamaz. Bol şans.

yok. Az gelir demek istemedim sen bilirsin yine ama bence önce 12 kişilik al, yetmezse takviye alırsın canım.
peki canim sagol

canim senin takiminda cok ho$ iste bende bakiyorm bakiyomr agirlik mercury ve florida modelinde..
dedigin gibi yakindan görmem lazim..
benimde saten cok cabuk cizilir diye tereddütüm vardi.. titanium blackte o yoksa süper ya
cok pimpirikliyim bu konuda..
Parca konusundaki tavsiyen icinde ayrica tsk ederim

cnm bence hepsi cok guzel.ama hisar florida nın parlağı yeni cıkmış.ben ondan aldım.

himm :44: onu görmedim netten baktim birtek belki dikkatimi cekmedi ama yakindan bakmaya gitmem gerekiyo ztn ozmn aklimda bulundurayim sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…