Nakış Ceyizim icin - boncuklu havlular - lütfen yardim edebilirmisiniz?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
gasom evet öyle de oluyormus bu havlular elimde kalanlar ama öyle bisey de demek istiyorum aslinda du bakalim :)

Simdi kirmizi kuslusunu deniycem ama onun üzerine dikebilecegim su kücük buncuklardan sirf koyu yada acik pembe var :26:

canımm fevkaladeninn fevkiindeee olmuşş ellerinee sağğlıkkkk gayet uyumlu ve hoş duruyolar

canim hepsini senmi yaptin o malzemelerinle??

BA-YIL-DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ich will auchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cok güzel yaaa nazar degmesin

gercekten icim gitti yaa.. sahane olmus ellerine saglik ama gözüm kaldi cok beyendim gercekten..

wie hast du das denn gemacht??

Hihi canim danke freut mich, dass es dir gefällt.

Hab bis jetzt nur drei handtücher gemacht.

Es ist eigentlich einfach daha da güzel olabilirdi belki ama benim elimden bu geldi.

O boncuklar delikliya canim ich hab sie einfach raufgenäht.

Önce büyük boncugu aldim sonra üzerine kücük boncuklardan koydum damit es fest ist.

Alttan da dügüm attim hep sIkI olsun diye.

Ich weiß nicht tam anlatabildim mi diye :))

ellerine sağlık güzel olmuşlar...ama nacizane bi önerim işlemesiz sade havluyu alıp üzerine model çiz ve onu çeşitli boncuklarla süsle işle öyle daha değişik oluor ama buda güzel tabiki..maaşallah.......
ben dışarıya yaptığım için o şekilde yapıyorum çeyizlik için ağır isteniliyor çünkü.....

Evet internette bi kac örnek gördüm o kadar hosuma gitti ki :)
Bu havlular son elimde kalanlar hani bos olmasin en azindan biseycikle süsleyim dedim.
Böyle bisey oldu :)

InsaAllah evlendikten sonra dedigin sekilde tam sade havlu alip kendim islerim üzerine.
Cünkü bayagi bir boncuk kaldi elimde. :)

Normalde çok sevmem abartılı incikli boncuklu şeyleri ama bunlara bayıldım gayet sade ve hoş duruyorlar ellerine sağlık cnm yapasım geldi valla

Normalde çok sevmem abartılı incikli boncuklu şeyleri ama bunlara bayıldım gayet sade ve hoş duruyorlar ellerine sağlık cnm yapasım geldi valla

Cok tesekkür ederim canim.
Yap sende sandigimdan cok daha kolaymis ilk defa yapmis oldum bende.
Evleneyim de bu stresli dönemi atlatayim daha farkli seyler denemek istiyorum bende.
Güzel bir mesgaleymis cünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…