Nakış Ceyizim icin - boncuklu havlular - lütfen yardim edebilirmisiniz?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Artik Almanyada da Tr de satilan Havlular satiliyor... Biz Frankfurt Cevresinde oturuyoruz ben gecen ay Dantelli Havlular aldim 12 tanesi 20 Euroya cesit cesit desenleri var dantelliler vs. Sen nerede kaliyorsun bilmiyorum ama Nrw cevresinde isen oraya da geliyor...

Bi tane havluya boncuklari diktim kizlar.

Pembe boncuklari aldim üzerine de ufak acik pembe olanlardan koydum.

Böyle bisey ortaya cikti:

bence sarıları kullan canım hem deseni de lale desenine daha çok benziyo,daha uyumlu olur gibi geldi

Kizlar bu yaptigim ücnücü havlu.

Ikincisine cekmemisim hemen ona da cekicem.

Onu pek begenmedim gerekirse sökebilirm.

Buna yorum alayim lütfen?

yavrum ben ikisini de beğendim ama mavinin kuş deseni daha byük ve gösterişli olduğu için sarıyı beğenmemiş olabilirsin,ama tabi içine nasıl siniyorsa öyle yap derim

yavrum ben ikisini de beğendim ama mavinin kuş deseni daha byük ve gösterişli olduğu için sarıyı beğenmemiş olabilirsin,ama tabi içine nasıl siniyorsa öyle yap derim

Begendin mi gercekten canim? Mavisi canli durdu ama sarisi icin de güzel diyosaniz kalsin o zaman böyle. Turuncuyla yapsaydim cok cirtlak olurdu belki dimi?

canım hepsi çok güzel olmuşlar ellerine sağlık, zaten daha fazlasını da yapamazsın çünkü kızlar da söylemiş ya havlular zaten baskılı ve taşlı
sen de ancak bu kadar süsleyebilirdin :114:

ben renksiz baskılı bi havluya taş yapıştırmıştım şimdi hatırladım :114: basılmış olan desenin etrafına uygun renklerde taşları dizip ütüyü basmıştım, güzel de olmuştu hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…