Çeyize yavaştan başladık :)

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Merhaba kızlar, bende aldıklarımı paylaşayım dedim :) Daha çok bişey almadım sayılır, bide annem çoğu şeyi almış bornoz takımı, çelik tencereler ,çaydanlık ,gümüş tepsiler vs beni baya bi masraftan kurtardı :)

Misafir yemek takımını alırken bi talihsizlik yaşadım o yüzden pek içime sinmedi bu konuda hala moralim bozuk :KK43: Bi mağazadan yemek takımı, çkb ve su takımı aldım ; ama aceleye getirdim biraz maalesef sonradan daha güzellerini görünce pişman oldum. Ürünleri daha teslim bile almadan iade etmek istedim ama mağazayla çok sorun yaşadık kabul etmediler iadeyi , ben baya soğudum yemek takımından. Sonra mağazaya tekrar gittim değişim yapmaya, ellerinde olan takımlardan beğendiklerimi aldım bide şansıma o gün bi kampanya varmış çok az bi fark ödeyerek granit tencere takımı ve kahvaltı takımı da eklediler çeyiz paketi gibi oldu.
Çok içime sinmedi misafir yemek takımı ve kahvaltı takımı ama yapcak bişey yok artık yicez mecbur :KK70::kk77:

Misafir yemek takımı winterbach marka alman porseleniymiş, çatal bıçak hisar'ın milenyum modeli, su takımını bilmiyorum 12 kadehi 12 bardağı bi de sürahisi var , yemek takımının desenleri fotoğraflarda siyah gibi çıkmış ama gümüş renginde, hepsi beraber böyle duruyor:

http://hizliresim.com/NpZl9X

http://hizliresim.com/p06Xma

http://hizliresim.com/gqOXdR

http://hizliresim.com/7q6A9W

Eklentiler

• 80294_milenyum_D_large.jpg
    80294_milenyum_D_large.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
Bu çok beğenerek aldığım Kütahya Porselen granit tencere takımım, kapakları silikon tak tak ses çıkarmıyor bide simsiyah çok şık duruyor

Eklentiler

• tcmcpr07ts-s.jpg
    tcmcpr07ts-s.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 185
Bu da çeyiz paketinde verdikleri Falez'in Granit takımı ve pek beğenemediğim başka seçenek olmadığından aldığım Lively marka kahvaltı takımı; ( isteyene satabilirim :oops: )

Eklentiler

• pr_01_403.jpg
    pr_01_403.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 176
Linensten aldığım tabaklar bunlara bayılıyorumm Bianca Luna Romance serisi olarak geçiyor sevgililer günü koleksiyonuydu şu anda yok , bunlara uygunluk zeytinlik vs alarak da 8 kişilik kahvaltı takımı yaptım :)

Bunlardan 2 tane aldım;

Bunlardan 6 tane;

Bunlardan 4 tane hem çerezlik hem kahvaltılık için aldım;

Bu da tepsi/ kayık tabak gibi bişi;

Bunlara ek olarak keramikadan kahvaltılık bişiler aldım şöle takım yaptım ;

Bu 3li reçellikleri de tantinoni'den aldım;

Bunlar english home mutfak havluları; başka renkleri yoktu hep benzer oldu:KK70:

Yüz havluları ;

Bu da linensten almıştım gri renk yumuş yumuş çok güzel

Kendinizin yaptığı linens ve keramika kahvaltı takımına bayıldım çok güzeller :) güle güle kullanın aldıklarınızı:)

Günlük yemek takımımı da aldım :) Bu bernardo'nun eski sezon ürünüydü çok beğenmiştim ama bulamıodum hiçbi yerde yoktu bi mağazasında denk gelince hemen aldım. Şu anda da piyasada benim aldığım haricinde 1 tane kalmış :)

Annemin çok önceden aldığı Özkent çaydanlığım;

Korkmaz cezve takımı,

Korkmaz nihale,

Microfiber bulaşık altlığı,

Tepsilerim de hep eskiden hediye gelenler

Bunu rahmetli babaannem hacdan getirmişti :KK200:

Bunları da annem çok önceden almış tepsim,çay tabaklarım ve kaşıklarım, sadece çay bardaklarım yok, çay takımına para vermem gerek kalmadı yani :)

Bu tepsiler çok sıcak hoş duruyor gündelik aldım; kaymaz taban hepsi

Tesekkur ederim :)
[/QUOTE

Merhaba keramika Yemek takımı yada kahvaltı takımı kullanan var mı aranızda. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu? Seramik mi porselen mi lütfen aydınlatın beni
Kendinizin yaptığı linens ve keramika kahvaltı takımına bayıldım çok güzeller :) güle güle kullanın aldıklarınızı:)

Merhaba keramika Yemek takımı yada kahvaltı takımı kullanan var mı aranızda. Bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu? Seramik mi porselen mi lütfen aydınlatın beni

bence porselen daha kullanışlı canım seramik konusunda pek alışamadım porselen daha zarif :KK66:

X