K kurabiyeler Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 730 99 1 Mayıs 2015 Konu Sahibi kurabiyeler #61 Hayırlısı sözü bir insanın ağzında bu kadar eğreti durabilirdi
W Wurstria Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 14.178 25.547 1 Mayıs 2015 Konu Sahibi kurabiyeler #62 kurabiyeler .!.: Hayırlısı sözü bir insanın ağzında bu kadar eğreti durabilirdi Genişletmek için tıkla... Samimiyetle söylemediğim içindir ama hadi, çocuk kalbi kırılmasın. Sizler çiçeksiniz.
kurabiyeler .!.: Hayırlısı sözü bir insanın ağzında bu kadar eğreti durabilirdi Genişletmek için tıkla... Samimiyetle söylemediğim içindir ama hadi, çocuk kalbi kırılmasın. Sizler çiçeksiniz.
K kurabiyeler Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 730 99 1 Mayıs 2015 Konu Sahibi kurabiyeler #63 Üzgünüm arkadaş konumu karıştırdı. Ben çeyiz ve birikim konusunda yorum istemiştim yapacak varsa buyursun
Üzgünüm arkadaş konumu karıştırdı. Ben çeyiz ve birikim konusunda yorum istemiştim yapacak varsa buyursun
MissMoonTwilight Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 7.263 1.743 1 Mayıs 2015 Konu Sahibi kurabiyeler #64 kurabiyeler .!.: Üzgünüm arkadaş konumu karıştırdı. Ben çeyiz ve birikim konusunda yorum istemiştim yapacak varsa buyursun Genişletmek için tıkla... Konu dışı veya polemik durumlarında alttaki KİB butonunu kullanın bence, hak edilmiş. Zira konuyla son 2-3 sayfada olan yorumların uzaktan yakından alakası yok, gerçekten konunuz SORMADIĞINIZ halde başka yönlere çekilmiş.
kurabiyeler .!.: Üzgünüm arkadaş konumu karıştırdı. Ben çeyiz ve birikim konusunda yorum istemiştim yapacak varsa buyursun Genişletmek için tıkla... Konu dışı veya polemik durumlarında alttaki KİB butonunu kullanın bence, hak edilmiş. Zira konuyla son 2-3 sayfada olan yorumların uzaktan yakından alakası yok, gerçekten konunuz SORMADIĞINIZ halde başka yönlere çekilmiş.