- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
-
- Konu Sahibi kurabiyeler
teşekkür ederim ancak sonrada hepsini alamazsak diye korkuyorum çoğu şeyi kendimiz yapıcaz gibi gözüküyor.Para biriktirsen daha iyi olur her sene moda değişiyor daha farklı, daha güzel şeyler çıkıyor hatta altın al zamanı geldiğinde bozdurur alırsın çeyizliklerini
Teşekkür ederim cevap için zaten birikimini herkes kendi hesabında yapıcak ama para mı biriktirsek ,altın mı ,yoksa yavaştan birşeyler mi alsak karar veremiyoruz.Kendinize şart koşup her ay çeyrek atarsanız olur.ama yok bu ay harcayım filn olursa sıkıntı olur.çeyizi alıp koymak garanti .ama tabi hayırlısı ya bişy oldu ayrıldınızbnce ayrı ayrı biriktirin hatta onunkinide sen birktir.erkk belli olmz harcar anlamz birikimden
Herkes kendi hesabında biriktirecek parasını :) eksik yazmışım biriktirelim diyoruz ayrı ayrı yaniBen nikah tarihi almadan birseyler almaya yada ortak hesaplar acmaya karsiyim. Bence isler iyice ciddiye binene kadar bekleyin, paranizida biriktirin derim.
20 yaşındayım. Kendimi geliştiriyorum alanımla ilgili kurslara gidiyorum ingilizce ve almancam var ileri seviyede.Daha mezun olmadığına göre belli ki küçücüksün.
Herkes kendi Parasını biriktirsin.
Bu kadar erken Nişan, düğün vs, düşünmek yerine mezun olduktan sonra güzel bir iş bulabilmek için kendini geliştir.
Bencede daha mantikli ayri ayri yapmaniz, zaten sonunda evlendiginizde hepsi sizin ikinizin paraniz olacak :)Herkes kendi hesabında biriktirecek parasını :) eksik yazmışım biriktirelim diyoruz ayrı ayrı yani
Teşekkür ederim cevap için altın hesabında ekstra ücret falan ödeniyor mu ?Bence siz sevgilinizle değil, ondan habersiz sadece kendi başınıza birikim yapıp ihtiyaçlarınızı alın.. Burs alıyorsanız her ay çeyrek altın alıp bankada hesap açtırabilirsiniz
sağolun :))))Bencede daha mantikli ayri ayri yapmaniz, zaten sonunda evlendiginizde hepsi sizin ikinizin paraniz olacak :)
Iyi ya madem inşallah sınavlarını kolaylıkla atlatıp iş hayatına atılırsın.20 yaşındayım. Kendimi geliştiriyorum alanımla ilgili kurslara gidiyorum ingilizce ve almancam var ileri seviyede.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Erken olduğunu düşünmüyorumIyi ya madem inşallah sınavlarını kolaylıkla atlatıp iş hayatına atılırsın.
Evlilik Düşüncenin şu yaşta erken olduğunu farkedersin.
Nişanlı veya sözlü değilim kısmetse seneye söz eğer okul biterse öbür sene düğün düşünüyoruz. Annemin aldığı çeyizler var tabi havlu patik v.b türden. Ama şimdiden daha ayrıntılı çeyize başlamalı mıyım yoksa para mı biriktirmeliyim?
Konuyla alakasız ama altın hesabı kullanan var mı iş bankasının ? Öğrenciyim ayda 1 çeyrek mi alsam diyorum sevgilimle birikim yapmak istiyoruz ama nasıl yapıcaz bilmiyoruz.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..
teşekkür ederim haklısınız :))Makul olan biriktirmek ve zamanı gelince harcamak. Fakat herkes elinin altındaki parayı birikim olarak tutamayabilir.
Bu sebeple bence önce kendinizi biriktirebilecek misiniz diye birkaç ay deneyin. İstikrarlı giderseniz ne ala yok olmazsa da seneler geçse dahi modası çokça değişmeyecek veya eskimeyecek demirbaşlardan birkaçını alabilirsiniz.