• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizde kaç tane nevresim olmalı

arkadaşlar birde days in colours complet diye dedikleri pike takımını çok öneriyolar kullanan arkadaşlar fikirlerinide yazarsa sevinirim

benim 12 tane nevresim takımı 2 tane uyku seti 1tane saten takım 1 tanede ortası delik takımlar var ya onlardan vardı valla ne kadar çok nevresimin varsa o kadar iyi

Çok fazlaya hiç ama hiçgerek yok...
Ben haftada bir değiştiriyorum...4 tane pamuklu nevresim takımım var, 2 tane pamuk saten 1 tane dantelli saten..
Genelde hep pamuk olanları kullanıyorum.... Özel zamanlarda ise pamuk satenleri.. Dantel saten olanı ise çeyizde sermiştik, bir kere evlilik yıldönümümüzde sermiştim, bir de lohusa yatağıma sererim heralde....
Bu arada ayrıyeten 4 tane daha pamuklu nevresim takımım vardı çeyizde ama açmadım , çünkü boşu boşuna eskimesinler bunları biraz kullanayım sıkılınca diğerlerini kullanırım diye düşündüm, ama çok güzel yeni modeller çıktı, o yüzden 2 arkadaşıma ev hediyesi olarak götürüm, birine düğün hediyesi bi tanesini de anneme verdim... 2buçuk yıllık evliyim daha 2-3 ay önce 2 tane yeni nevresim takımı aldım, 2 si de çok güzel....

Yani demem o ki çeyize fazla koymayın, olanları kullanın, sıkıldıkça yeni çıkan modellerden sonradan alırsınız....

ılk etapta 5-6 tane yeter bence..

Fazla olanları açmıyor insan zaten, gerek olmuyor diye..

Benim çeyizimde aldığım ama 3-4 sene sonra açtığım nevresimlerim vardı ama insan heves edip dolduruyor tabii o ayrı..

ben 5 tane aldım. 1 tane de saten var. ayrıca hediye gelen pike takımları vardı onların da çarşafı var sonuçta. bi de kayınvalidem vericek. yani şimdilik 7 tane nevresim takımım var. hiç de uyku seti almadım. hem makineler var. hiç kalmıcak değil ya sonuçta ayda bir yıkamıyoruz çamaşır.

fazla yer kaplattırmaya gerek yok.. 4-5 tane yeterli..sonra ihtiyacın oldukca alırsın zaten..ne güzel nevresimler cıkıyor her gün..

benim şimdilik 5 tane var, (uyku seti hariç) 2 tane daha alıp nevresim faslını kapatmayı düşünüyorum. evlendikten sonra yeni modeller çıktıkça alırım yine a.s

5 ya da 6 tane yeterli bence fazlasına gerek yok.çıktıkça alırsın.gerçi o kadar güzel şeyler oluyo ki insan almadan duramıyoropuyorumnanaktan

2 tane yeter zaten yazında pike kullanırsın tamam.yıkayın yıkayın serin ya çok almayın 2 de battaniye tamamdır.kaydirigubbakcemile5

çeyiz için çok fazla ihtiyaçlar oldugu için 3-4 tane nevresim önceleri yeterli bence. daha sonra tüm ihtiyaçlar bititiğinde , daha sonra alınır yine..

bennevresım takımlarını cok severım:D bende suan 3 tane var henuz başlamadım öyle almaya onlarıda annem almıs.

Back