• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizde 2 kahvalti takimi illa olmali mi ?

temmuz-gelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
23
4
1
31
Gunluk kullanim icin kahvalti setlerinden almayi dusunuyorm yada kendim olusturmayi cnku aradim 2kisilik kahvalti takimi bulamadm. Keramika var onunda porseleni gercekten kalin. Zaten misafir icin 12kisilik kahvalti takimi alicam. Nisanlim da "gerek yok masraf yapmaya" diyor. Sizin dsuncelerinz neler ?

Günlük kullanmaya bencede gerek yok bende yaza evleneceğim ve renkli 3 takım 6 kişilik yemek takımı almayi düşünüyorum zira onda ki pasta tabaklar kahvaltı da kullanılır hem kajvalti hem gunluk icin en uygun buldugum sey ve bal rEcel zeytin gibi ürünleri de kullanmak için küçük cerezlik kase gibi şeyler var bence öyle tamamla kahvaltı takımında gereksiz şeyler var tabi bana göre

Ben kahvaltılık bimde küçük 1 liralık kapaklı kavanozlar var ya onlardan kullanıyorum kapaklı olduğu için kullanışlı tavsiye ederim. Misafir için de 6 kişilik kahvaltı takımım var.

Günlük kullanmaya bencede gerek yok bende yaza evleneceğim ve renkli 3 takım 6 kişilik yemek takımı almayi düşünüyorum zira onda ki pasta tabaklar kahvaltı da kullanılır hem kajvalti hem gunluk icin en uygun buldugum sey ve bal rEcel zeytin gibi ürünleri de kullanmak için küçük cerezlik kase gibi şeyler var bence öyle tamamla kahvaltı takımında gereksiz şeyler var tabi bana göre
Evet çaydanlığı benim tek şekilde porselen bir kere bile kullanmadım :)

Ben de böyle birşey yaptim 6 kişilik. Birde a101 den renkli tabaklar ile renkli Bardaklar aldım güzel oldu .

Eklentiler

• 20160310_173031.jpg
    20160310_173031.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 169
Gunluk kullanim icin kahvalti setlerinden almayi dusunuyorm yada kendim olusturmayi cnku aradim 2kisilik kahvalti takimi bulamadm. Keramika var onunda porseleni gercekten kalin. Zaten misafir icin 12kisilik kahvalti takimi alicam. Nisanlim da "gerek yok masraf yapmaya" diyor. Sizin dsuncelerinz neler ?
Şart tabi 2 kişilik kahvaltı takimi almayanlari evlendirmiyorlar :KK53: Hiç bisey şart değil elbetteki zevk tercih bütçe meselesi.. Ben porlandin hope serisinden yaptim mesela takimimi.. max 50-60 tlye bi sürü markada tekli tabaklar satiliyo renkli kupalar çay fincanlari bardaklari çatal bıçaklar kendi zevkinize göre iki kişilik kahvalti takimi yapabilirsiniz, porland, migros, ikea vs bakabilirsiniz Yada düz beyaz tabaklar alip renkli bardaklar amerikan servisleri runner pecetelerle çeşit çesit kombinasyonlar yapabilirsiniz.. LAV in renkli recellik kayik tabaklari vs var çok ucuza onlarlada renklendirebilirsiniz Hem misafire o kadar para harcayip aldiginiz 12 kisilik takimi kendiniz niye kullanamayasiniz, yada günlük yemek tk misafir yemek tknin servis tabaklariyla niye kahvalti yapmayasaniz hiç masraf olmasin diyorsaniz..:KK66:

Bence çok gereksiz ben 6 kişilik kahvaltı takımı almıştım günlük de onu kullanıyorum kalabalık olursa zaten yemek takımı var
Zaten iki kişilik istiyorsan tek tabak satanlardan istediğin mpdelde oluşturabilirsin

Dediğin gibi bende gunluk icin keramikadan 2 kişilik takım aldım. Romantik kahvaltilar icin tabi :21:
50tlye gayet uygun.
Misafirede klasik 6 kişilik takım. Ama zaten gunluk icin kapaklı minik kahvaltılıklar kullanicaz sırf sunum olsun diye alınabilir bence :KK68:

Back