Çeyizciklerimmm <3

sevdigim_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
103
4
38
İstanbul
Kızlar netten bulabildiğim kadarını ekledim artık diğer kısımlarıda evlendıgımde evımın Rabbım nsıp ederse fotoğraflarını çeker koyarım insallahhh Eki Görüntüle 932268 elımden geldıgınce eklmeye calıstımmmm :) dha eklencekk cok sey varda buldukca eklerm artıkk koltugum koyu renk olandan ıkı tane uclu berjerı renklı dıger acık olanı tercıh etmedım. Kızlarr diğer sayfalarda aldıklarımı parca parca görebilirsiniz sanırım en sonunda evin kurulu haliyle bir topic açarim

Son düzenleme:

Aldıklarını mutlulukla kullan canım hepsi çok güzel

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin size...hepside çok güzeller. güle güle kullanın

tatlım yatak odana bayıldımm cokk sade cok güzel yemek takımın da öle=))ne kadara alldın tatlımm schafer galibaaa

hayırlı uğurlu olsun rabbim sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Rabbim güzel, sağlıklı, huzurlu günlerde oturmak nasip etsin inşallah

Aldıklarını mutlulukla kullan canım hepsi çok güzel

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin size...hepside çok güzeller. güle güle kullanın

tatlım yatak odana bayıldımm cokk sade cok güzel yemek takımın da öle=))ne kadara alldın tatlımm schafer galibaaa

hayırlı uğurlu olsun rabbim sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Rabbim güzel, sağlıklı, huzurlu günlerde oturmak nasip etsin inşallah

Kızlarr güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim en güzelleri sizin olsun insallah Rabbim herkese bu güzel heyecanı yasatsın sevdigiyle <3 canım yemek takımım misafir için bu dediğin gibi schaferdan aldım ama 2 sene felan oluyor o zaman kampanyadaydı tencere takımı catak kasık takımı ve yemek takımını 1600 T.L almıstım dha uygundu ama sanırım ben kare diye fark ödemiştim yanlış hatırlamıyor isem

mobilyaları nereden aldın canım

Kızlarr birazcıkk güncelledim :)) ince ceyızlerın artık hafta sonu ceker koyarım duzenleme var hafta sonu =)

Eklentiler

• $03-19598-big.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $74-105210-big.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $85-315452-big.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $88-19584-big.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $29863_25353_BEKOMF44B_large.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $27318_25262_B-9460-NM_large.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $23984_25346_HTZG-64120-W_large.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $days_in_colours_6_li_jakarli_banyo_seti_pembe-mavi.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $38887_25284_BEKO-Air_Siyah_large.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $37010_25280_BEKO_D4_3001_large.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 86
güle güle kullan cnm hepside çok şekerler allah huzurla mutlulukla kullanmak nasip etsin

Hayırlı olsun canım topiğin Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

hepsi cok ciciler masallah
güle güle kullan canımmm :123: