• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizciklerimm :) :)

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
123
İstanbul
1 yıl önce kdr eklemiştim ancak anneme hedıye ettiklerim oldu içlerinde beğenmeyip değiştirdiklerim oldu çoğu yenilendi diyebilirim.

Kızlar 8 koliyi açıp tek tek çekmek gözüme çok büyüdüğü için netten buldum resımlerını çoğu aynıları ancak bazılarının renkleri farklı kusura bakmayınız pleasee :) :) banyo takımım aynısnın parlak gümüş rengi
doğrama tahtam ve cam tepsim fıstık yeşili rengarenk çiçekli çay setım de aynı modelin fıstık yeşili yonca yapraklı desenlisi. baharatlıklarım, sebze soyacağım, cam fanusum, yumurta fırçam, peçeteliğim ve limon sıkacağım gördüğünz resmlerde hep mor olanlar.. çeyizimin çoğunluğu fıstık yeşili ve mor tonlarında çk sevdiğim için tercihimi hep bu renklerden yana kullandım..

tekstil ürünlerini ve elektronik eşyaları en sona bıraktım keza dha 2 senem olduğu için önümde nevresımlerı yatak örtsünü ve elektronikleri en son çıkanlardan alırım dıye bekletıyorum.. ekleyemediğim 2 yemek takımım dha vr onların resımlerini bulamadık beyaz porselen üzerine biri mor çiçekli öbürü de kırmızı gelincik desenli 6 şar kişilik 2 yemek takımım dha vr buraya sadece fıstık yeşili olanı ekleyebildim.. ekleyemediğim dha cok şey var kızlar bunlar hatırlayabildiklerim sadece :)

Eki Görüntüle 327061 $banyo seti.webp $borcam.webp $buzdolabı sürahisi.webp $cam çerez kaselerı.webp $cam demlik.webp $cam doğrama tahtası.webp Eki Görüntüle 327068 $cam servis tabağı.webp $cam tepsi.webpEki Görüntüle 327072 $cem-safran-teflon-tencere-seti.webp $çay takımı.webp $çelik güveç.webp $dipboyalı bardak takımı.webp $fıstık yeşili.webp $gusto_tava_seti_uclu.webp $hayalet tuzluk.webp$kirli kasıklık.webp $kristal şekerlik.webp$limon sıkacağı.webp $merdane.webp$meşrubat bardağı.webp $meyve bıçağı.webp$miras-catal-kasik-takimlari.webp $mor baharatlık.webp $mor sürahi.webp $mor süzgeç.webp $peçetelik.webp $sabunluk.webp $sosluk.webp $soyacak.webp $sütlük.webp $şekerlik.webp Eki Görüntüle 327096

Eklentiler

• $yumurta fırçası.webp
    $yumurta fırçası.webp
    954 bayt · Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
herşeyin çok güzel canım güle güle kullan sevdiceğinle inşallah...
Bu arada cam çaydanlığından bendede var=)

herşeyin çok güzel canım güle güle kullan sevdiceğinle inşallah...
Bu arada cam çaydanlığından bendede var=)

aminnn cümlemizee :) :) memnun musun çaydanlığından canım :) kutusunu açıp da hiç denemedim cezveleri de çıkmış böyle üzerinde meyve resımlerı var cok hoş ama tereddüt ettim dayanıklı olur mu ki diye acaba :)

Gülegüle kullan canım ama evet eksiklerin baya çok :)

hatırlayamadıklerım ve resimlerini bulamadıklarım çok ca dıyorum ya 8 koli dıye üzerlerıne de yazmamışız ne vr içlerinde bunlar aklıma gelenler brz tekstil ürünlerım de vr ama koymaya gerek duymadım en sona bıraktım onları... ayrıca dantel işlerini koymadım da zira onlar 4 bohça tutuyor açılınca zor düzenleniyor bir dha kısmetse müsait bır zmnda da onları koyarım :) çk teşekkr ederım

çok güzeller ve zevkli seçimlerin var Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :16:
eksikler hiç bitmez evlensekde bitmiycek :53:
Allah evlenenlerin yardımcısı olur :16:

kızlar yeni aldıklarım oldu onları da ekleyeim dedim

baharat kavanozlarım ve baharatlık takımım

$baharat kavanozlarım.webp

$baharatlık.webp

günlük çatal kaşık bıçak takımım(yukarıda benzeri siyahını koymuştum)

$7.webp

banyo takımım(yukarıda yhine benzerini koymuştum)

$banyo takımı  34.webp

porselen&emaye çaydanlığım (çok çok uyguna almıştım)

$çaydanlık.webp

elektrikli cezve&kahve makinası( sadece kahve değil çay ıhlamur bitki çayları demlenebiliyor ayrıca 30 sn de hazır hale getiriyor süper hızlı alırken bu kadarını beklemıyordum açıkcası.

$kahve makinası.webp

karaca çatal kaşık bıçak takımım(deri çantalı iki tane 6 kişilik alarak 12 kişilik takım yaptım.sandıklı sevmediğim için.)

$karaca 12 kişilik.webp

master silikon saplı tezgah üstü askılı kepçe setim

$kepçe seti.webp

master blok tezgah üstü bıçak setim

$bıçak seti.webp

paşabahçe günlük su takımım bunun renkli çiçekli olanı

$sürahi takımım.webp

kahve yanına su bardaklarım

$kahve yanına su.bmp.webp

servis tabağım(benimki cam kısımları kendinsen desenli olanı)

$servis tabağı.webp

En son aldıklarımı ekliyorum kızlar. Elim durmuyor... Illa birşeyler alıcam yani :)

$düdüklü tencere.webp

$3 lü bardak.webp

$beyaz masa örtüsü.webp

$çaydanlk piramit.webp

$damask çay bardağı.webp

$damask meşrubat bardağı.webp

$kek fanusu.webp

$kahvaltılık tabaklar.webp

$kahve fincanlarım.webp

$hürrem pike takımı.webp

Son düzenleme:
canım çeyizlerin çok güzel hatta bazı eşyalarıımız tıpa tıp aynı güle güle kullan

Back
X