Guzellkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
43
-4
1
27
Hanımlar malum bu dönemde evlenmek o kadar zor ki elimden geldiğince indirimli ürünler bakmaya çalışıyorum sitelerden ama bulamıyorum pek sizin bildiğiniz yerler var mı takip edebileceğim uygun fiyatlı.. Birde çeyiz için ikinci el eşyalar almak mantıklı mı

Durumunuzu bilmiyorum ama ikinci el veya ucuzundan birsürü alacağınıza az ve öz olması daha mantıklı bence. Süslü renkli abartılı şeyler yerine herşeyi beyaz seçebilirsiniz. Hem kahvaltıda hem akşam yemeginde kullanabileceginiz yemek takımı gibi.
Ucuz aldığınızda iki sene kullanıp tekrar almak zorunda kalıcaksınız biraz iyisini almaya da çalışın.
Markaların indirm günlerini vs takip edin sevgililer günü anneler gününde indirim olur begendiğiniz ürünleri kaydedin takipte olun en düşük fiyatı gördüğünüzde alırsınız.

Çok teşekkür ederim öyle yapayım

Oyle 12 kisilik misafir su takimi yok kahvalti seti vs seyler onermem. Daha hic kullanmadim. Bosuna yer kapliyor. Servis tabagi alip kahvalti icinde kullanabilirsiniz.

M. Coco, E. Home surekli indirim halinde. Karaca' nin bir alana bir bedava tabaklari var. Ben magaza gezmeyi sevmedigim icin online aldim, cogu zaman onlineda da ekstra indirimlee oluyor. T.yol uygulamasindan da bircok sey aldim, memnun da kaldim. Hatta kucuk ev aletlerimin hepsini o uygulamadan aldim, sepete ekleyin, birkac gun bekleyin 30 gunun en dusuk fiyati diye cikiyor, indirime giriyor.

Halilarimi magaza yerine t.yol uygulamasindan aldim. Perdelerimi ayni sekilde. Omurluk seyler degil sonucta birkac sene sonra modelinden de sıkılirim diye pahali seyler tercih etmedim. Tabi zevk meselesi ben spor bir ev dizdim. Siz avangart tercih edersiniz onun agirligina gore seyler bakarsiniz.

Teşekkür ederim bende çok sade bir ev eşya vs düşünüyorum abartıyı hiç sevmem o yüzden pahalı eşyalar olmasına hiç gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…