malumunuz hepimiz bi çeyiz telaşı içerisindeyiz ve benm bi derdim var. bn anneme sürekli herseyden yetecek kadar al arsızlık yapma diyorum cünkü ilerde yer sorunu yasamak istemiyorum annemde bnmle aynı fikirde ama cevreden hep al niye almıyorsn kızına paradan mı kısıyosun gibi seyler diyolarmış annemde kızım istemiyo diyo ama gaza da gelmiyo değil hani :) fazlasına gerek var mı ki millete gösteriş olsn diye 3 er 5 er tane alacağıma az alır geri kalanla bi eksiğimi daha kapatırım diyorum bende ki ev terliğime kadar aklıma gele herseyi alıyorm
canım aradığın cvp bende saklı:)5 gün önce çeyizimi yerleştirdim, liste yapıp öyle almama rağmen aşırı derecede su bardağı almışım mesela ya da tahta kaşık servis kaşığı, nevresim çok aldım mesela yani al ama gerçekten abartma ben bazı araçgereçlerde abartmışım seninde mutlaka abarttığın ya da kıstığın olucaktır liste yapmanı öneriyorum bilgisayarortamında:)
listem var ama uyamıyrum ki tatlım :) annem kafasına göre aklına geleni alıyo :) bende hersedn yeteri akdar almak istiyorum fazlasını değil cok esya görmeye dayanamıyorm içim daralıyo :))