ceyiz setleri

kovaburcukizi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
4
2
merhaba arkadaslar ben nisanlıyım bu yaz inş dügünüm olacak yardımınıza ihtiyacım var. bütün markaları arastırdım. en cok begenilen hisar ve korkmaz. ben korkmazda karar kıldım. korkmazda begendiğim yemek takımı 3.500 civarı ve ben bu kadar para vermek istemiyorum. karacanın yemek takımlarını begenıyorum set olarak alındııgnda cok uygun ancak catal bıcak ve tencere setim karaca olsun istemiyorum hepsinin tek tek alsam da cok pahalı olacak :) birde günlük takımımda 12 kısılık olsun istiyorum karaca sarah andersan begendım. kafamn cok karısık siz neler onerirsiniz?

Bana göre de çok pahalı yemek takımları. O yüzden ben schaffer dan iki tane 6şar kişilik yemek takımı alıp 12 kişilik bi takım elde ettim.Çok da uyguna maloldu bana .Hem de mesela türk kahvesi fincanlarım veya nescafe fincanlarımın hiçbiri yemek takımıyla aynı desende değil tam istediğim gibi hepsi farklı.Tavsiye ederim.

Ha..tencere setimi de karacadan aldım Çağan Set içinde seramik tencere seti çelik tencere seti cezve takımı çaydanlık bulunuyor.Onun fiyatı da iyiydi gayet.

Canim bende ağustostan beri ceyiz alıyorum. Çeyiz seslerini hiç sevemedim. 28 yıl beklemişim en iyisi olsun dedim ve yemek takımımı kahvaltı takımımı Bernardo çelikleri mi hisar dan aldım. Düdüklüm de fissler.. ve evet çok maliyetli oldu. Bi çok insan ceyiz setine 2000 verdim diyor benimki 6000 i buldu. Aslında müsrif biri değilimdir ama içime böyle sindi böyle aldım. Eğer maddi durumun el veriyorsa sende böyle yap derim. Sonuçta bunları yıllarca kullanıcaz. Aldıklarımi görmek istersen topiğime beklerim. Bi arkadas sormuştu herseyin fiyatını da yazdım :)

Karacanın adı cok konuşuluyor şık duruşuyla göze hitap ediyor olabilir ama müşteri memnuniyetine ve kalitesine önem vermediği sikayetlerden belli canim icine sineni al derim.Arkadasim ceyizini korkmazdan kendi olusturdu ve indirim yaptilar sitelerindeki fiyattan daha uyguna aldi:KK66: Korkmaz'ın celik grubunun kaliteside belli istersen sende magazalarina giderek begendigin urunlerden ceyiz seti olusturmak istedigini soyle fiyat al hesapli gelirse istediğin begendigin ürünü alırsın :KK66:

canım hisar'ın yemek takımlarına da bir bak. bone chine ve incecik bir porseleni var. aynı zamanda sır içi. yani desen yapıldıktan sonra fırınlanıyor ve bulaşık makinesinde zarar görmüyor, uzun ömürlü.klasik modeller de var, modern olanlar da. bir arkadaşım şu anda sitesinde 1690 TL olan yemek takımını bayisinden peşin paraya 1000 TL'ye aldı. 3500 bir yemek takımına biraz fazla mı ne?:KK64:

merhaba arkadaslar ben nisanlıyım bu yaz inş dügünüm olacak yardımınıza ihtiyacım var. bütün markaları arastırdım. en cok begenilen hisar ve korkmaz. ben korkmazda karar kıldım. korkmazda begendiğim yemek takımı 3.500 civarı ve ben bu kadar para vermek istemiyorum. karacanın yemek takımlarını begenıyorum set olarak alındııgnda cok uygun ancak catal bıcak ve tencere setim karaca olsun istemiyorum hepsinin tek tek alsam da cok pahalı olacak :) birde günlük takımımda 12 kısılık olsun istiyorum karaca sarah andersan begendım. kafamn cok karısık siz neler onerirsiniz?
Karaca tavsiye etmem ve yemek takımlarını bu kadar önemseyin bi set beğenin alın bende korkmazdan set almıştım tencere (sahan seti vs içindeydi) yemek takıımı çatal bıçak seti 1300 dü yanında seramik set hediyeydi

canım hisar'ın yemek takımlarına da bir bak. bone chine ve incecik bir porseleni var. aynı zamanda sır içi. yani desen yapıldıktan sonra fırınlanıyor ve bulaşık makinesinde zarar görmüyor, uzun ömürlü.klasik modeller de var, modern olanlar da. bir arkadaşım şu anda sitesinde 1690 TL olan yemek takımını bayisinden peşin paraya 1000 TL'ye aldı. 3500 bir yemek takımına biraz fazla mı ne?:KK64:

hayırlı günler :) acaba bayisi nerede biliyor musunuz ?

Ben yemek takımı almayacağım, banada cok sacma gelıyor 3 bin verip sadece mısafır geldıgınde cıkarmak ... En ıyısı guzel bı 6 kısılıkm takım buılup 2 tane almak , Önemli olan ben ve eşim misafir değil :KK24:

kızlar merhaba ben de bu mayısta evlenicem. çeyiz setlerinin hemen hemen hepsine baktım ancak birinin yemek takımını begensem tenceresini begenmiyorum vs. bir de en begendiklerimi set yapıcam fiyata oyle bakıcam . seyiz setleri 2.000-2.700 arasında genelde. siz nasıl alıyorsunuz ihtiyaçlarınızı set alan var mı

bir de istanbnulda yasayanlar için eminönünde nerelere bakmak lazım bilen var mı??

Ben her şeyimi ayrı ayrı yerlerden aldım, hayatta bazı dönemler bir kere yasanıyor , yani bütcemiz dahilinde ayırabildiğimiz kadar para ayırıp her şeyin güzelini almaktan yanayım :) Annelerimizin 20 yıl önce aldığı kaliteli güzel porselenleri şimdi görmekte hoşuma gidiyo, bende özeniyorum açıkçası. Günlük takımlar neyse ama bazı şeyler özel olmalı, bu benim fikrim. Allah sağlık versin her şeyden önce

Bana göre de çok pahalı yemek takımları. O yüzden ben schaffer dan iki tane 6şar kişilik yemek takımı alıp 12 kişilik bi takım elde ettim.Çok da uyguna maloldu bana .Hem de mesela türk kahvesi fincanlarım veya nescafe fincanlarımın hiçbiri yemek takımıyla aynı desende değil tam istediğim gibi hepsi farklı.Tavsiye ederim.
ne kadara aldın canm ayrı ayrı 6 kişiliği foto var mıydı?

Bende çeyiz seti aldım
Ama içinde çok fazla şey vardı
Aryıldız 12 kişilik misafir yemek takımı,12 kişilik çatal kaşık takımı,6 kişilik kahvaltı takımı,Çelik tencere seti, granit tencere seti,korkmaz blender,tost makinesi, çay+kahve makinesi.. Bunların hepsini 4000 tlye aldım o ayki kampanyadan..
Ama normalde baktığımızda bi yemek takımına 2-3 bin vermek oldukça mantıksız geliyor bana da.
Misafir takımımı da 6şar set halinde almayı düşünüyorum bende.

X