Merhabalar,
Kafamın karışık olduğu bir konuyu danışmak istiyorum. Bu yaz düğünüm olacak nasipse ve çeyiz hazırlığına daha yeni başlıyorum. Mutfak eşyalarını set olarak mı almalıyım ayrı ayrı mı? Çelikte Korkmaz, aryıldız deniyor. Porselende Kütahya, porland. Ayrı ayrı alırsam daha masraflı olacak . Set alırsam da bir ürünü iyi çıkarken diğeri kötü çıkabilir. Set olursa Korkmaz’a daha yakın gibiyim. Bu konuda öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var özetle
Cevabınız için teşekkür ederim . Tencerede ne önerirsiniz peki? Aryıldıza mı baksam o zaman? Ya da hisar? Anladığım kadarıyla çeyiz paketlerini önermiyorsunuz, yemek takımı, tencere, çatal bıçak takımı şeklindeki toplu setleri yani değil mi?
Merhaba canım hayırlısı olsun.. Şahsi fikrim tencerede Korkmaz tavada Tefal’den şaşma.. çay takımlarında Sandro Moreno diye bir marka var inanılmaz şık ve kaliteli bence her kızın 1 çay takımı bu şekilde olmalı misafirlik.. tercih seçim bütçe senin.. kolay gelsinMerhabalar,
Kafamın karışık olduğu bir konuyu danışmak istiyorum. Bu yaz düğünüm olacak nasipse ve çeyiz hazırlığına daha yeni başlıyorum. Mutfak eşyalarını set olarak mı almalıyım ayrı ayrı mı? Çelikte Korkmaz, aryıldız deniyor. Porselende Kütahya, porland. Ayrı ayrı alırsam daha masraflı olacak . Set alırsam da bir ürünü iyi çıkarken diğeri kötü çıkabilir. Set olursa Korkmaz’a daha yakın gibiyim. Bu konuda öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var özetle
Uzun zamandır araştırıyorum bu konuları. Hem model görünüş hem fiyat hem de çevremde duyduğum olumlu yorumlar neticesinde gittim emsandan çeyiz seti aldım. Oldukça uyguna geldi bana ve modeller gerçekten şahane. 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, çelik tencere seti ki içinde çaydanlığından cezvelerine düdüklü süne kadar var, kahvaltı takımı toplam 3300 tuttu o da taksitli aldığım için. Peşin alsam 2800 dü. Geçen gün de gittim günlük yemek takımı aldım ordan 300 TL ye.Merhabalar,
Çelikte aryıldız kullaniyorum memnunum tavada tefal kullanıyorum tercih meselesi fiyatta önemli tabi ama porselen olarak hemen hemen her markanın ürünü var takımını kendin yapmak istiyorsan tabi ki porland hmhome mudo tarzı yerlerden yapabilirsin ama fiyat daha pahalı olur çeyiz setlerinde daha ucuza alabilirsin.Zevkine ve bütçene kalmış bir durum mesela bende kutahya porselenin günlük kullandığım tabağı vardı kenardan çatladı ortasi komple çatladı sonra bernardonun bir kaseside ayni şekil kenardan kırıldı o yuzden tabakta o bu kalitelidir diyemeyeceğim her sekil kırılıyor.Merhabalar,