çeyiz seti kampanyasından aynı markaları almak mı

ersoyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
138
0
46
Ankara
arkadaşlar ben karacandan çeyiz seti alacaktım 1398 tlye kampanyası var ama araştırdım karacan hakkında çokta iyi şeyler okumadım sizce çeyiz setimi parça parçamı tamamlasam?
şöyle düşündüm yemek takımı ve kahvaltı takımım güralden,çelik tencere seti ,çaydanlık,cezve hisardan alsam çkb takımım vardı evde jumbodan almıştık, sizce bu alacaklarım fiyat olarak ne kadara mal olur..

Ben hepsini ayrı ayrı aldım. Misafir yemek takımı demoonji, kahvaltı takımı, baharat takımı noble life, çatal bıçak takımı, düdüklüsü, çaydalığı, cezve ve sahan seti ile tencere takımı, çay seti 12 adet bardak hediyeli ar-yıldız hepsi 2.200 tuttu. Hiçbir markayı tabi ki kötüleyemeyiz ama ben hepsini işin uzmanından almak senelerce kullanmak istediğim için ayrı ayrı aldım yemek takımım son derece pahalı olmasına rağmen gayet iyi bir fiyattı:61: Ayrıca hepsini bir yerden alabileceğin büyük bir mağazaya gitmeni tavsiye ederim bu kadar alışveriş yapınca indirim de yapıyorlar taksit de:1: kolay gelsin

arkadaşlar ben karacandan çeyiz seti alacaktım 1398 tlye kampanyası var ama araştırdım karacan hakkında çokta iyi şeyler okumadım sizce çeyiz setimi parça parçamı tamamlasam?
şöyle düşündüm yemek takımı ve kahvaltı takımım güralden,çelik tencere seti ,çaydanlık,cezve hisardan alsam çkb takımım vardı evde jumbodan almıştık, sizce bu alacaklarım fiyat olarak ne kadara mal olur..

Karaca ve digerlerin almama karari ile bence en dogrusunu yapmissiniz...cin malini fransiz diye yutturmaya calisan bir firmaya yuhh diyorum artik ....tercihleriniz dogru yerli urunleri secmissiniz bece jumba cbk nin yanina digerlerinde jumbo alin cunku hisar in uretiminin de disarda yaptirdigina dair duyum aldim kesin degil....porselende de butcenize uyarmi bilmem gercek kemik tozu bir atakim almaniz tavsiye ederim cunku porseleni ve kemik tozunu yanyana koydugunuz da aradaki farki anlayacaksiniz,ben prouna kemik tozu takim almisitim gayet sik ve mennunum cunku gelen arkadaslarim cook begeniyor ve bir kismida catliyor:)

canlarım yardımlarınız için teşekkürler.. çeyiz seti ile bi markaya bağımlı kalmak istemedim daha çeyizimi toparlamak için vaktim olduğu için aceleye getirmeden araştırarark teker teker almayı düşünüyorum, bu ay tencere setini alıp taksitlendireyim hisar tencere setini alıyorum yanında sahan seti hediye :66:üstüne bi de çaydanlık cezve,ve kepçe takımını ilave ettirerek alıcam:64: düdüklü tencerem emsanın babam önceden hediye almıştı onu almama gerek kalmadı şimdilik bunları tamamlayım yemek takımı içinde sizlere danışacam arkadaşlar:7:

Back