• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Listesi Yardım Kızlar

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
kızlar şimdi ben çeyiz hazırlamaya başladım.Aldıklarımı sıralasam sizde biraz bana fikir verseniz daha neler alabilirim diye yardımcı olursanız çok sevinirim :)))
Alınanlar:
1)Yemek Takımı 2)Kahvaltı Takımı 3)Çelik Tencere Takımı 4)Düdüklü Tencere 5)Çatal Kaşık Bıçak Takımı 6)Çaydanlık 7)Cezve Takımı 8)20adet havlu (dantel işlemeli ev işi)
9)2Tane Battaniye 10)Nevresim Takımı (2adet) 11)Dantel Takımı (Salon-oturma oturması vs. 12)Elektrikli Süpürge

Daha neler alabilirim tamamlayabilir misiniz aca??

Son güne kadar evle ilgili ihtiyaçlarınız bitmeyecektir. En iyisi eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı kolayca belkirleyebileceğiniz ayrıntılı bir liste oluşturmanızdır…
Aklınıza gelen herşeyi yazın. Unuttuğunuz birşeyler kalmasın. Annenizin ya da kendinizin önceden hazırlamaya başladığı bir çeyiz mutlaka vardır. Artık onu eve taşımaya başlayabilirsiniz.
Teknolojik ürünlerden, masa örtülerine kadar evin bir kenarında yığılmış çeyizlerinizi ortaya dökün.
Bugüne kadar neleri biriktirmişsiniz bir göz atın.
Eğer bu konuda eksikleriniz varsa hazır çeyizlik eşya satan mağazalara uğrayın.
Evinizin tarzına ve dekorasyonuna uygun olacak ürünleri seçmeye dikkat edin.
Her hoşunuza gideni alarak boşuna paranızı harcamayın.

canım kendi ihtiyaclarını en iyi sen belirleyebilirsin.
misafirin çok mu gelir, aile kalabalıkmıdır, geniş bir aile mi kurmak istiyosunuz bu soruların cevabına göre değişir.

yorgan ve yastık, yatak örtüsü, blender seti, tost makinesi, ütü, 1tane daha battaniye, nevresim takımı en az 2 tane daha al, pike takımı, bornoz takımı, misafir için hamam takımı, banyo paspas takımı. bana bunlar eksik geldi tatlım kolay gelsin:16:

canım kendi ihtiyaclarını en iyi sen belirleyebilirsin.
misafirin çok mu gelir, aile kalabalıkmıdır, geniş bir aile mi kurmak istiyosunuz bu soruların cevabına göre değişir.

yorgan ve yastık, yatak örtüsü, blender seti, tost makinesi, ütü, 1tane daha battaniye, nevresim takımı en az 2 tane daha al, pike takımı, bornoz takımı, misafir için hamam takımı, banyo paspas takımı. bana bunlar eksik geldi tatlım kolay gelsin:16:

aile kalabalık canımm yorganlarım var 1tanesı yapılcak pikosu vs hamam tasları günlük yemek taabakları çerez tabagı ıvır zıvır ayyne kadar zormuş ya :(:((

Back
X