Çeyiz Kozmetik Ürünleri

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.544
10.806
498
Kızlar yine benn :) Dün boynere gittim kendime makyaj malzemeleri alıcaktım ama kampanya varmış kızlar boynerde , ben normalde çeyiz için nişanda parça parça düşünüyorum kozmetik ürünlerini almayı 1 parfüm 1 rimel 1 ruj 1 fondoten 1 far paleti felan düşünüyorudm almayı ama boynerdeki kampanya beni cezbetti yani bana daha avantajlı gibi geldi kızlar ben öyle mayajla çok haşır neşir olan birisi değilim.Yüzümede fazla kozmetik sürmeyi sevmem vede her ürünü kullanamıyorum alerji yapıyor.Bu sette alacaklarımın hepsi var tek fondoten yok onuda nişan zamanı alırız die düşündüm hemde kaliteliler birde size danışayım dedim bu parfümle beraber almayı düşünüyorum seti kızlar parfüm 190 sette 150 tlye gelicek toplam 340 tl ama indirimim var 30 tlde 310 olucak sizce nasıl?

Son düzenleme:
Kızlar yokmu tavsiyesi yada fikrii olaannnn ?

Çeyiz için bende kaliteli makyaj ürünleri olması kanaatindeyim. Ki özellikle işime yaramayacak şeyleri almayı düşünmüyorum. Mesela ben far kullanmam, renkli göz kalemleri kullanmam sevmiyorum. Fondöten ve pudra ise çok nadir, pürüzsüz bir cildim olmamasına rağmen, ne biliyim cildime sürünce cildime zarar veriyomuş hissine kapılıp üzülüyorum.

Allık, kapatıcı, eyeliner, ruj ve rimel' den ibaret genel de makyajım..

Setin fiyatı bana uygun geldi, yalnız ben nişanlandıktan sonra hatta düğüne az bi zaman kala alırım diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

aynen katılıyorum canım.. düğüne çok az zaman kala bile alınabilir

Evet canım düğüne az bir zaman kala alınabilr düğün alışverişi ayrı olacak zaten ben nişanda alınacaklar için bunları kastettim bunların 5 yıl ömürleri varmış birde nişan zamanı başka masraflarda çıkacağı için aradan çıkmış olur bunlar die düşündüm ayrı olduklarında gerçektende 700-800 tl yapıyorlarr

Kullanım süresi hakkında net bir bilgim olmadığı için nişanlanınca alırım diye düşünüyordum.
5 yıl iyi bir süreymiş canım, ama benim daha o kadar çooook eksiğim var kii..

Bunlar bizde düğün çarşısında alınır kızlar annemn dedigi o, ben lancome paris kullanmadm fiyatlarnı da bilmiyorum o yüzden bir yorum yapamıcam

düğünde kullanmak için mi pahalı ve kalite ürünler alıyosunuz..........yok sa nişan eksiği mi............yaaa bunları erkek tarafı almaz mı........bi de bu kadar pahalı olanları alırlar mı.....

canım ben geçen sene aldım bu seti parfüm olarak da lancome tresor midnight almıştım. lancome'un bütün ürünlerini kullandım bu settekiler de güzeldi hepsi bitti bile ama buradaki ürünler büyük boy değil özellikle rimel falan. düğünün bidahaki sene ise her yıl yılbaşında bu kampanya oluyor şimdiden almana gerek yok. ürünleri kullandın mı bilmiyorum ama benm gözüm çok hassastır rimeller harika o göz temizleme suyu harika zaten sırf göz temizleme suyu normalde 70 80 lira allıktan da çok memnundum. al ya da alma diyemeyeceğim ama beni bu set 1 yıl idare etti.

düğünde kullanmak için mi pahalı ve kalite ürünler alıyosunuz..........yok sa nişan eksiği mi............yaaa bunları erkek tarafı almaz mı........bi de bu kadar pahalı olanları alırlar mı.....

Bunları ben aldım ama parasını ben ödemedim erkek arkadaşım gönderdi.Bunlar çeyiz için evlendiğimizde kullanıcam.Düğün zamanı alınır zaten bizdede ama ozmnlar çok masraflar çıkıcak bizde şimdiden alalım dedik.Ayrıca dediğin gibi düğün zamanı çıksak böyle istediğim gibi rahat alamayacağımı bildiğim için şimdiden rahat rahat ne istiyorsam aldım

Son düzenleme:
Dün boyner mağzasına gittim kızlar aldım çoğu şeyi.Aldıklarımı söyliyeyim sırayla

Kendime şuanlık kullanmak için clarinsin fondotenini aldım fondoteni alınca red box da 169 a geldi onuda aldım.

ayrıca makyaj urunlerinde 2. ye %50 indirim vardı bunları kendim günlük kullanım için almıştım 2. ürüne indirim olunca diğer setimde eksik olan eye linerıda çeyizime aldım.Bunların yanında da 150 tl değerinde resimdekine benzerbir set ve far paleti verdiler.Benim aldığım sette far paleti olduğu için hediye verdikleri paleti çeyize attım :))

Çeyiz içinde Lancome seti beğenmiştim.Ama 300 tl lik alışveriş yapmam gerekliydi bende kendime fondoten erkek arkadaşımada parfüm aldım. 2. ürüne %50 tl indirim olduğu için birde yüz temizleme köpüğü aldım.Ayrıca bana Lancome dan 30ml lik bayan parfumde hediye verdiler

Bunların dışında bir sürü deneme ürün verdiler.Lancome setin içerisinde orjinal boy rimel yoktu allık ve pudrası orjinal boy.Bende clarinsin içerisinde küçük boy rimel vardı ayriyetten zaten hediye başka rimelde vermişlerdi onlar bana yeterliydi bende clarinsin içindeki orjinal boy rimeli çeyiz setine ekledim.Böylede çeyiz makyaj setimde tamamlanmış oldu.İçime sindiği gibi istediğim gibi istediğim ürünleri rahat rahat almış oldum.Tabi erkek arkadaşım sağolsun :))

Son düzenleme:

güle güle kullan canım bayağı bir şey almışsın ne güzel hem de kaliteli ben fondötenden rimelden allıktan çok memnunum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…