Mutfak Dekorasyonu Çeyiz konusunda yardim ☺️

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
Arkadaşlar, yaza doğru evleniyorum insallah🥰 ceyizim için bunlari seçtim,çeyiz seti şeklinde almaktan(1350)biraz daha uygun fiyata denk gelecek (1080 civari) böyle ayri ayri ama aynı marka sizce nasil? Korkmaz küçük ev aletleri ve bu ürünlerden Kullanan varmi?
Set halini de ekledim hangisini almak mantıklı olur? Yardım istiyorum😍

Eklentiler

• 4006A3AE-668C-456B-88EE-0299533D050C.png
    4006A3AE-668C-456B-88EE-0299533D050C.png
    252,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 03B2AE0A-CB00-40B9-9BAB-27800F982620.png
    03B2AE0A-CB00-40B9-9BAB-27800F982620.png
    227,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 493DC878-3342-4514-A6DB-AC6A2939091B.png
    493DC878-3342-4514-A6DB-AC6A2939091B.png
    252,1 KB · Görüntüleme: 72
  • B8AF3FF5-2F0F-4180-A445-321B1FE793BC.png
    B8AF3FF5-2F0F-4180-A445-321B1FE793BC.png
    259,4 KB · Görüntüleme: 113
  • 29FB4161-3888-49C7-8C43-108E32FFDFCB.png
    29FB4161-3888-49C7-8C43-108E32FFDFCB.png
    233,8 KB · Görüntüleme: 91
Ben her zama bir sey alacak oldum mu önce alman markalarını tercih ederim. Yuksek oranda da memnun kalirim ama bu tabı diğer markalar kötü demek değil sadece ben onlara pek fırsat vermem.

Ben her zama bir sey alacak oldum mu önce alman markalarını tercih ederim. Yuksek oranda da memnun kalirim ama bu tabı diğer markalar kötü demek değil sadece ben onlara pek fırsat vermem.
Çok haklısınız kaliteli oluyor gerçekten, ama fiyat konusunda biraz tutumlu olmam gerekiyor. Bende aileme çok yük olmayacak seçeneklere bakıyorum. Önereceğiniz bir marka varmı çok da pahalı olmayan 1100 civarı bütçem var

Çok haklısınız kaliteli oluyor gerçekten, ama fiyat konusunda biraz tutumlu olmam gerekiyor. Bende aileme çok yük olmayacak seçeneklere bakıyorum. Önereceğiniz bir marka varmı çok da pahalı olmayan 1100 civarı bütçem var
Kuzum hiç bilmiyorum şuan fiyat aralıklarını ama alacağın eşyalar uzun vadede kullanacağın eşyalar o yüzden takım olmasa da olur dersen öncelik sıralamana göre alışveriş yap derim bence mikser felan benim en çok kullandığım kalitesinden ,gucunden emin olmak istediğim ürünler o yüzden ona parayı kıyar kaliteli bir sey alırım. Her gün tost yemiyorum şahsen ayda bi defa ya kullanırım ya kullanmam daha uygun kaçabilirim kahve makinesi de bu seçtiğin tarz biraz demode artık uçak gibi makineler var kendi suyu olan felan bi de tek hazne yetmiyor kalabalığa iki kişi oldun mu da cezvede yapıp geçiyorum yıkaması daha kolay geliyor yani bence olmasa da olur düğünden sonra kapsamlı alsam da olur. Şahsen ben bu caydanliklarin çayını da pek severek içmem ondan gittim güzel bir çelik çaydanlık aldim yanına da kettle için sadece su kaynatmak amaçlı uygun fiyatlı bir sey tercih ettim. Yani başrole parayı bastım gerisi dedim her türlü beni yormaz ama tabi bunlar benim önceliklerim sen de kendine göre bir plan yapabilirsin bütçeni aşmadan mantıklı bir alışveriş olmuş olur bence.

Kuzum hiç bilmiyorum şuan fiyat aralıklarını ama alacağın eşyalar uzun vadede kullanacağın eşyalar o yüzden takım olmasa da olur dersen öncelik sıralamana göre alışveriş yap derim bence mikser felan benim en çok kullandığım kalitesinden ,gucunden emin olmak istediğim ürünler o yüzden ona parayı kıyar kaliteli bir sey alırım. Her gün tost yemiyorum şahsen ayda bi defa ya kullanırım ya kullanmam daha uygun kaçabilirim kahve makinesi de bu seçtiğin tarz biraz demode artık uçak gibi makineler var kendi suyu olan felan bi de tek hazne yetmiyor kalabalığa iki kişi oldun mu da cezvede yapıp geçiyorum yıkaması daha kolay geliyor yani bence olmasa da olur düğünden sonra kapsamlı alsam da olur. Şahsen ben bu caydanliklarin çayını da pek severek içmem ondan gittim güzel bir çelik çaydanlık aldim yanına da kettle için sadece su kaynatmak amaçlı uygun fiyatlı bir sey tercih ettim. Yani başrole parayı bastım gerisi dedim her türlü beni yormaz ama tabi bunlar benim önceliklerim sen de kendine göre bir plan yapabilirsin bütçeni aşmadan mantıklı bir alışveriş olmuş olur bence.
Çok teşekkür ederim, Aslinda bende aynı şeyi düşünüyorum , beni kararsız yapan tek şey benim ailem şuan ben çalışmadığım ve maddi özgürlüğümü henüz elime alamadığım icin belirli bir miktarin üzerine çıkamıyorlar, aldigimiz bir mutfak esyalari birde yatak odasi olacak sadece. Erkek tarafı da hicbirsey almadilr mi diye düşünürler gibi hissediyorum pahali ama 5 yerine mesela 2 şey alınca. Biraz kararsizim☺️ Yorum icin tekrar tesekkur ederim.

Çok teşekkür ederim, Aslinda bende aynı şeyi düşünüyorum , beni kararsız yapan tek şey benim ailem şuan ben çalışmadığım ve maddi özgürlüğümü henüz elime alamadığım icin belirli bir miktarin üzerine çıkamıyorlar, aldigimiz bir mutfak esyalari birde yatak odasi olacak sadece. Erkek tarafı da hicbirsey almadilr mi diye düşünürler gibi hissediyorum pahali ama 5 yerine mesela 2 şey alınca. Biraz kararsizim☺ Yorum icin tekrar tesekkur ederim.
Amaaann o zaman al geç uygununu evlenince eşinle birlikte bozuldukça tekrar alırsın insanlar ölüyor iki metal parçasından ne hayır beklicen bosver yorma kafanı zaten en iyisini de alsan sıkılcan bir süre sonra bir sene de bile neler neler değişiyor mesela vaktinde en beğendiğim tencereyi aldim en pahalı en güzel ölümlük felan diye şimdi gözüm biodiamontlarda noldu benim muhteşem tencereler yine beğenmez oldum 😄

Arkadaşlar, yaza doğru evleniyorum insallah🥰 ceyizim için bunlari seçtim,çeyiz seti şeklinde almaktan(1350)biraz daha uygun fiyata denk gelecek (1080 civari) böyle ayri ayri ama aynı marka sizce nasil? Korkmaz küçük ev aletleri ve bu ürünlerden Kullanan varmi?
Tost makinesi cok güzel görünüyor blendir seti ve tost nakinesi haruc dugerleri gereksiz benimde bu demliklerden hediye vermislerdi sma inanin hic kullanmiyorum gereksiz alirsaniz tek alin bi de renkli alin bence benim herseyin renkli renkli🤗celik tencerede schafer kullaniyorum ve cok nemnunum her zaman celikten yanayim 🤗

Yaklaşık 3 yıldır evliyim hiç çaycı ihtiyacı duymadım o bana gereksiz geldi bütçen kısıtliysa bence alma derim onu yerine ketıl yeterli oluyor acil şu ısıtmak için. Bide bunlar bana biraz pahalı geldi bir tost makinesine ben o kadar para vermem açıkçası. Kullanıp memnun kaldığım ürünleri atıyorum sana ikisinden de çok memnunum hiç bir sorunları yok. Yukarıda bir arkadaş yazmış hazneli kahve makinası al diye ama çok kahve içen bir insan değilseniz ve kahve çok arkadaşınız gelmiyorsa dandik bir Türk kahvesi yapan makine 500 1000₺ arası verilmez çünkü kendinden su hazneliler bu fiyatta sizde zaten ondan düşünmüyormuşsunuz ❤️

Eklentiler

• Screenshot_20200110-022349.jpg
    Screenshot_20200110-022349.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20200110-022718~2.jpg
    Screenshot_20200110-022718~2.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 146
Yaklaşık 3 yıldır evliyim hiç çaycı ihtiyacı duymadım o bana gereksiz geldi bütçen kısıtliysa bence alma derim onu yerine ketıl yeterli oluyor acil şu ısıtmak için. Bide bunlar bana biraz pahalı geldi bir tost makinesine ben o kadar para vermem açıkçası. Kullanıp memnun kaldığım ürünleri atıyorum sana ikisinden de çok memnunum hiç bir sorunları yok. Yukarıda bir arkadaş yazmış hazneli kahve makinası al diye ama çok kahve içen bir insan değilseniz ve kahve çok arkadaşınız gelmiyorsa dandik bir Türk kahvesi yapan makine 500 1000₺ arası verilmez çünkü kendinden su hazneliler bu fiyatta sizde zaten ondan düşünmüyormuşsunuz ❤️
Cok tesekkur ederim hemen inceliyorum 💓

Canim ben Goldmaster lilyum çeyiz seti aldim 500 tl gibi fiyati var. tost makinesi blender çaycı set kullanıyorum memnunum tavsiye ederim cok vermenin bir anlamı yok hepsi aynı işi görüyor 😊

Merhabalar, korkmazın Türk kahve makinesi hediye geldi. İsteme günü abim almıstı hatta =) kendim alsam arceliğin modellerinden alırdım büyük ihtimalle ama bu da iş görüyor,misafir gelince...

Ben de çeyizim için korkmaz'ın blender setinj aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı :) kahve ve çay makinesini de çok gerekli görmediğim için almadım

Ben set olarak almadım ama indirimleri takip ederek aldım trendyoldan. Birtek çaycımı watsons'dan aldım (tavsiye ederim buarada su kaynatırken aşırı sessiz rahatsız etmiyor denedim hemen gelince :KK48: ) normalde çaycı konusunda kararsızdım fakat hem homend markasını istiyordum hemde paslanmaz çelik tercihimdi ketıl bile olsa plastik istemiyrdum. Aldığım çaycı üst kısmını kullanmazsan kapağı takıp direk ketıl olarakda kullanılıyor beni mest eden o oldu çay yapma kısmını kullanmayacağım zaman direk ketıl olarak kullanmak büyük artı. Blendrımı trendyoldan korkmazın bi setini aldım indirimdeydi. Kahve mak. ve tost mak. almayı düşünmüyorum şuan için.

ÇAYCIMDA BU LİNKTE

Bana sorarsanız çok acil ihtiyaçlarınızı alın, yani evlendiğinizde ilk 1 ay sizi idare edecek ürünleri, sonrasını evledikten sonra ihtiyaç ve ilginize göre alın derim. O zaman daha az pişmanlık yaşıyor ve kullanmadan köşeye kaldırdığınız hiç bir ürününüz olmuyor. Mesela tost makinesinde demirdökümü tavsiye ederim. Ama kullananlardan bazıları inanılmaz rahatsız bazıları inanılmaz memnun. Bu da kullanma ve ihtiyaçla alakalı. Herşeyi evlenmeden önce almak bana hep gereksiz gelmiştir.

Ben küçük ev aletlerinde takım yapmadım, tost makinem siemens, blender setim bosch, çaycım korkmaz. Siemens ve bosch ürünlerinden memnunum ama çaycıyı beğenmedim, güzel demleyemiyor ben de çok kullanmadım. (Hediyeydi) elektrik süpürgesini de bosch'tan aldım, ondan da memnunum. Her şey gönlünüzce olsun, ayrıca önce internette fiyat araştırması yaptım daha sonra mağazasına gittim. Mağaza avmde bulunan bir mağaza değildi ve sahibi çok güzel indirimler yaptı. Tüm evin beyaz eşyalarını bu şekilde siemensten almış olduk. (küçük ev aletlerini daha önce boschtan aldım, orada da güzel indirimler yapmışlardı.)

Ben küçük ev aletlerinde takım yapmadım, tost makinem siemens, blender setim bosch, çaycım korkmaz. Siemens ve bosch ürünlerinden memnunum ama çaycıyı beğenmedim, güzel demleyemiyor ben de çok kullanmadım. (Hediyeydi) elektrik süpürgesini de bosch'tan aldım, ondan da memnunum. Her şey gönlünüzce olsun, ayrıca önce internette fiyat araştırması yaptım daha sonra mağazasına gittim. Mağaza avmde bulunan bir mağaza değildi ve sahibi çok güzel indirimler yaptı. Tüm evin beyaz eşyalarını bu şekilde siemensten almış olduk. (küçük ev aletlerini daha önce boschtan aldım, orada da güzel indirimler yapmışlardı.)
Bosch elektrik süpürgem var benim de cok güzel süpürüyor ama size de agır gelmiyor mu? Ufak tefek bir kadın da değilim oysa ki...

Bosch elektrik süpürgem var benim de cok güzel süpürüyor ama size de agır gelmiyor mu? Ufak tefek bir kadın da değilim oysa ki...

Evet bana da biraz güç kullanmak gerekiyor gibi gelmişti ilk seferde, sonra en düşük ayarda çalıştırmaya başladım, en düşükte bile bayağı güzel çekişi var. Ama eşim ayarı yükseltip kullanıyor, benden çok o memnun. Bir de evde hayvan besleyenler için olanından aldık, yerleri silmeye gerek kalmıyor, süpürmek yeterli.

X