çeyiz için beyaz eşya , elektrik süpürgesi önerileri

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
merhaba ,

yeni evlenenler yada yeni evini yenilemiş olanlar :)

rica etsem beyaz esya önerilerinizi yada elektronik eşya önerilerinizi marka model olarak paylaşabilir misiniz?

teşekkürler canlar.

Süpürge phlips maraton ultimate kullanıyorum cok memnunum kucuk ev aletlerım korkmaz ama cok onermem tost makınam guzel bıtek ondan memnunum oda korkmaz ütünde philips oda cok guzel beyaz esyalarında vestel ama bulasık makınam cok ıyı sayılmaz yanı tamamen yemek kalıntılarını yıkayıp oyle koyuyorum kı temız yıkasın dıye basda cok temızlemeden koyuyordum yıkamıyordum camasır makınam ıdare eder ocak vestel oda guzel mini fırınımda korkmaz guzel pısırıyor ama kucuk tabı yerımız olmadıgından öyle aldım mecbur

Beyaz eşyada Siemens bosh öneriyorlar genelde Arçelik bozdu diyolar Vestel almanı tavsiye etmem kuzenim iyi olmadığını söylemişti..

Biz yıllardır Fakir'in süpürgesini kullanıyoruz memnunuz.

yaa yeni modelleri nasıl acaba ? bu aralar herkesten Philips maratonu duyuyorum yada dyson al diyorlr. . )dyson çok pahalı)
Phlispsın yenı torbalısı cıkmıs maraton gıbı tek farkı torbalı olması cok guzel annem bayıldı aldı ben maraton yerıne onu alsaydım dedım

Phlispsın yenı torbalısı cıkmıs maraton gıbı tek farkı torbalı olması cok guzel annem bayıldı aldı ben maraton yerıne onu alsaydım dedım
hadi ya hemen bakıyorum modelini biliyorsanda söyleyebilirmisin canım. . .

Philips marathon kullanıyorum bende çok memnunum ütüm de philipsin kazanlı ütülerinden ondan da memnunum, beyaz eşyalar da bosch iyi ki almışım☺️

Philips marathon kullanıyorum bende çok memnunum ütüm de philipsin kazanlı ütülerinden ondan da memnunum, beyaz eşyalar da bosch iyi ki almışım☺
yaa çok teşekkür ederim.. kazanlı ütü bana çok buyuk geliyo çok ütü yapmam gereken bi durum yok çünkü ama marka ii oldu :) bende beyaz esya mı siemens yada bosch dusunuyorum. . güle güle kullan canım. .

merhaba ,

yeni evlenenler yada yeni evini yenilemiş olanlar :)

rica etsem beyaz esya önerilerinizi yada elektronik eşya önerilerinizi marka model olarak paylaşabilir misiniz?

teşekkürler canlar.
Beyaz eşyam buzdolabı ve tv samsung çok güzel memnunum bulaşık ve çamaşır mak. Ariston onlardanda memnunum süpürge ve küçük ev aletlerim korkmaz. Bitek robotunu beğenmedim utum philips azur çok güzel ütü yapiyor

Beyaz eşyam buzdolabı ve tv samsung çok güzel memnunum bulaşık ve çamaşır mak. Ariston onlardanda memnunum süpürge ve küçük ev aletlerim korkmaz. Bitek robotunu beğenmedim utum philips azur çok güzel ütü yapiyor
canım çok teşekkürler ütünn modeli bu mu? "Azur Performer Plus Buharlı Ütü Gc4527/00 GC4527/00"
beyaz eşyayı siemens yada bosch düşünüyoruz.
küçük ev aletlerimi de Arçelik . . .

canım çok teşekkürler ütünn modeli bu mu? "Azur Performer Plus Buharlı Ütü Gc4527/00 GC4527/00"
beyaz eşyayı siemens yada bosch düşünüyoruz.
küçük ev aletlerimi de Arçelik . . .
Evet bu model bende çok ütü yapmayı sevmeyen uğraşmayı sevmeyen biriyim ama düğünüm esnasında ütüyü anneme bırakmıştım onlar kullandı tek seferde gömlekleri utuledik sıkıntı olmadı bize

Evet bu model bende çok ütü yapmayı sevmeyen uğraşmayı sevmeyen biriyim ama düğünüm esnasında ütüyü anneme bırakmıştım onlar kullandı tek seferde gömlekleri utuledik sıkıntı olmadı bize
Azur Pro Buharlı Ütü var bi de çok su akıtıyo diye sıkayet okudum onun harıcınde gayet memnunuz yazmışlar ama emin olamadım.. bu azur çok modeli var :) Teşekkürler canım

Azur Pro Buharlı Ütü var bi de çok su akıtıyo diye sıkayet okudum onun harıcınde gayet memnunuz yazmışlar ama emin olamadım.. bu azur çok modeli var :) Teşekkürler canım
Sürekli buhara basınca yapiyo üst üste sürekli basınca genelde çoğu ütü yapiyo zaten çok basmaya gerek kalmiyo 3hafta da bir kireç temizleme özelliğini kullanip içini temizliyorum sıkıntı olmadi

Sürekli buhara basınca yapiyo üst üste sürekli basınca genelde çoğu ütü yapiyo zaten çok basmaya gerek kalmiyo 3hafta da bir kireç temizleme özelliğini kullanip içini temizliyorum sıkıntı olmadi
tşkler canım. .

Back
X