- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yeni modelleri nasıl acaba ? bu aralar herkesten Philips maratonu duyuyorum yada dyson al diyorlr. . )dyson çok pahalı)Biz yıllardır Fakir'in süpürgesini kullanıyoruz memnunuz.
yaa yeni modelleri nasıl acaba ? bu aralar herkesten Philips maratonu duyuyorum yada dyson al diyorlr. . )dyson çok pahalı)
Phlispsın yenı torbalısı cıkmıs maraton gıbı tek farkı torbalı olması cok guzel annem bayıldı aldı ben maraton yerıne onu alsaydım dedımyaa yeni modelleri nasıl acaba ? bu aralar herkesten Philips maratonu duyuyorum yada dyson al diyorlr. . )dyson çok pahalı)
hadi ya hemen bakıyorum modelini biliyorsanda söyleyebilirmisin canım. . .Phlispsın yenı torbalısı cıkmıs maraton gıbı tek farkı torbalı olması cok guzel annem bayıldı aldı ben maraton yerıne onu alsaydım dedım
yaa çok teşekkür ederim.. kazanlı ütü bana çok buyuk geliyo çok ütü yapmam gereken bi durum yok çünkü ama marka ii oldu :) bende beyaz esya mı siemens yada bosch dusunuyorum. . güle güle kullan canım. .Philips marathon kullanıyorum bende çok memnunum ütüm de philipsin kazanlı ütülerinden ondan da memnunum, beyaz eşyalar da bosch iyi ki almışım☺
Beyaz eşyam buzdolabı ve tv samsung çok güzel memnunum bulaşık ve çamaşır mak. Ariston onlardanda memnunum süpürge ve küçük ev aletlerim korkmaz. Bitek robotunu beğenmedim utum philips azur çok güzel ütü yapiyormerhaba ,
yeni evlenenler yada yeni evini yenilemiş olanlar :)
rica etsem beyaz esya önerilerinizi yada elektronik eşya önerilerinizi marka model olarak paylaşabilir misiniz?
teşekkürler canlar.
canım çok teşekkürler ütünn modeli bu mu? "Azur Performer Plus Buharlı Ütü Gc4527/00 GC4527/00"Beyaz eşyam buzdolabı ve tv samsung çok güzel memnunum bulaşık ve çamaşır mak. Ariston onlardanda memnunum süpürge ve küçük ev aletlerim korkmaz. Bitek robotunu beğenmedim utum philips azur çok güzel ütü yapiyor
Teşekkür ederim canımyaa çok teşekkür ederim.. kazanlı ütü bana çok buyuk geliyo çok ütü yapmam gereken bi durum yok çünkü ama marka ii oldu :) bende beyaz esya mı siemens yada bosch dusunuyorum. . güle güle kullan canım. .
Evet bu model bende çok ütü yapmayı sevmeyen uğraşmayı sevmeyen biriyim ama düğünüm esnasında ütüyü anneme bırakmıştım onlar kullandı tek seferde gömlekleri utuledik sıkıntı olmadı bizecanım çok teşekkürler ütünn modeli bu mu? "Azur Performer Plus Buharlı Ütü Gc4527/00 GC4527/00"
beyaz eşyayı siemens yada bosch düşünüyoruz.
küçük ev aletlerimi de Arçelik . . .
Azur Pro Buharlı Ütü var bi de çok su akıtıyo diye sıkayet okudum onun harıcınde gayet memnunuz yazmışlar ama emin olamadım.. bu azur çok modeli var :) Teşekkürler canımEvet bu model bende çok ütü yapmayı sevmeyen uğraşmayı sevmeyen biriyim ama düğünüm esnasında ütüyü anneme bırakmıştım onlar kullandı tek seferde gömlekleri utuledik sıkıntı olmadı bize
çok teşekkürler canım modeli bu mu :ARNİCA TESLA süpürgem çok memnumum
Sürekli buhara basınca yapiyo üst üste sürekli basınca genelde çoğu ütü yapiyo zaten çok basmaya gerek kalmiyo 3hafta da bir kireç temizleme özelliğini kullanip içini temizliyorum sıkıntı olmadiAzur Pro Buharlı Ütü var bi de çok su akıtıyo diye sıkayet okudum onun harıcınde gayet memnunuz yazmışlar ama emin olamadım.. bu azur çok modeli var :) Teşekkürler canım
tşkler canım. .Sürekli buhara basınca yapiyo üst üste sürekli basınca genelde çoğu ütü yapiyo zaten çok basmaya gerek kalmiyo 3hafta da bir kireç temizleme özelliğini kullanip içini temizliyorum sıkıntı olmadi