- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 25
-
- Konu Sahibi melikecik1
Merhabalar geçenlerde çeyiz için alınabilecek ütü ,hamur yoğurma makinasından falan bahsetmiştim karacadan hamur yoğurma makinalarına bakarken “Homend “ marka bir ütünün tanıtımının yapıldığını gördüm ilk başta aman ya hiç duymadığım marka bakmaya bile gerek yok dedim , içime bir his geldi yaklaştım özelliklerine bakayım dedim cidden hayran kaldım marka “ Homend jetsteam 1174h “ bilenler var mı bilmiyorum bir ütüyü bu kadar beğeneceğimi asla sanmıyordum 5000 gibi bir fiyata aldım hem de buhar kazanlı , aklında ütü almak gibi bir düşüncesi olan varsa kesinlikle alsın tam bir fiyat performans ürünü kaçırmayın
Özelliklerini merak edenler için aşşağıya bırakıyorum ;
Teknik Özellikler
- Güç: 3000 W
- 8 Bar Buhar Basıncı
- 160g/dk Buhar Hızı
- 600 g Hızlı Şok Buhar
- Yapışmaz Taban
- Çıkarılabilir Su Haznesi
Tebrikler. Tam nokta atışı olmuş bu mesaj.Çeyiz için aldığınız ütüyü açıp kullandınız mı ? Gömlek, pantolon vb hangi ürünleri ütülediniz ? Bu ürünün fiyat performans ürünü olduğuna nasıl karar verdiniz ?
Asla reklam yapmadım niyetim de bu değildi zaten gerçekten güzel olduğundan bahsetmek istemiştim neyse … herkese reklam yaftalaması yapmasanız keşkeTebrikler. Tam nokta atışı olmuş bu mesaj.
"Reklam Kokan hareketlere" benzemiş sanki bu post :-(
Evet kullandım bu şekilde karar verdim zaten :) kafamdan uydurmadım yaÇeyiz için aldığınız ütüyü açıp kullandınız mı ? Gömlek, pantolon vb hangi ürünleri ütülediniz ? Bu ürünün fiyat performans ürünü olduğuna nasıl karar verdiniz ?
Pardon ?herkese reklam yaftalaması yapmasanız keşke
Üye burada yatıp kalkıp çeyiz ürünlerinden bahsediyor zaten, reklam olduğunu sanmıyorum.Tebrikler. Tam nokta atışı olmuş bu mesaj.
"Reklam Kokan hareketlere" benzemiş sanki bu post :-(
Hanımefendi kullanıcının biri ütüyü kullanmadan yorum yapabileceğime inanıp bir yorum atmış siz de onu haklı bulmuşsunuz “reklam “ diyerek yani sizce bir şeyi kullanmadan yorum yapabilir miyiz ?Pardon ?
Herkese derken ?
Başka hangi paylaşımda gördünüz beni ?
Bir tık üzücü oldu insanlar ucuz şeyler fp olan şeyler alsın diye uğraşıyordum ama doğruÜye burada yatıp kalkıp çeyiz ürünlerinden bahsediyor zaten, reklam olduğunu sanmıyorum.
E ne diyeyim yalan mıBir tık üzücü oldu insanlar ucuz şeyler fp olan şeyler alsın diye uğraşıyordum ama doğrureklam değil
Aynen bir kere airfryer ve ütü sormuştum aslında hep çeyizden bahsetmedimE ne diyeyim yalan mıDaha önce de airfryer falan sormuştunuz sanırım. Bence sorun yok. Zorla değil. Almak isteyen olursa araştırır alır zaten.
Ürünü gördum yaklastim inanamadim falan diye mi konusuyo diyosunÜye burada yatıp kalkıp çeyiz ürünlerinden bahsediyor zaten, reklam olduğunu sanmıyorum.
Hayır bir kere de hamur yoğurma makinası ve airfry hakkında bir post açmıştım sanırım ona denk gelmiş biraz da mübala yaptı kullanıcıÜrünü gördum yaklastim inanamadim falan diye mi konusuyo diyosun
“İçime bir his geldi” de diyor hahahhahahah ya bazı kızlar çok hevesli oluyor. Instagram’da da çok görüyorum çeyizci bloggerlar bu yola baş koyuyor adeta.Ürünü gördum yaklastim inanamadim falan diye mi konusuyo diyosun
Aaa evet hamur yoğurma makinesi de vardı.Hayır bir kere de hamur yoğurma makinası ve airfry hakkında bir post açmıştım sanırım ona denk gelmiş biraz da mübala yaptı kullanıcı
Ama napalım çalışıp kazanıyoruz güzel yerlere harcamayalım mı“İçime bir his geldi” de diyor hahahhahahah ya bazı kızlar çok hevesli oluyor. Instagram’da da çok görüyorum çeyizci bloggerlar bu yola baş koyuyor adeta.
Hangi kullanici. Kullanici siz deel misinjzHayır bir kere de hamur yoğurma makinası ve airfry hakkında bir post açmıştım sanırım ona denk gelmiş biraz da mübala yaptı kullanıcı