Çeyiz için aldım bu ütü efsane

melikecik1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
345
57
25
Merhabalar geçenlerde çeyiz için alınabilecek ütü ,hamur yoğurma makinasından falan bahsetmiştim karacadan hamur yoğurma makinalarına bakarken “Homend “ marka bir ütünün tanıtımının yapıldığını gördüm ilk başta aman ya hiç duymadığım marka bakmaya bile gerek yok dedim , içime bir his geldi yaklaştım özelliklerine bakayım dedim cidden hayran kaldım marka “ Homend jetsteam 1174h “ bilenler var mı bilmiyorum bir ütüyü bu kadar beğeneceğimi asla sanmıyordum 5000 gibi bir fiyata aldım hem de buhar kazanlı , aklında ütü almak gibi bir düşüncesi olan varsa kesinlikle alsın tam bir fiyat performans ürünü kaçırmayın
Özelliklerini merak edenler için aşşağıya bırakıyorum ;
Teknik Özellikler

• Güç: 3000 W
  • 8 Bar Buhar Basıncı
  • 160g/dk Buhar Hızı
  • 600 g Hızlı Şok Buhar
  • Yapışmaz Taban
  • Çıkarılabilir Su Haznesi

Çeyiz için aldığınız ütüyü açıp kullandınız mı ? Gömlek, pantolon vb hangi ürünleri ütülediniz ? Bu ürünün fiyat performans ürünü olduğuna nasıl karar verdiniz ?

Tebrikler. Tam nokta atışı olmuş bu mesaj.
"Reklam Kokan hareketlere" benzemiş sanki bu post :-(
Asla reklam yapmadım niyetim de bu değildi zaten gerçekten güzel olduğundan bahsetmek istemiştim neyse … herkese reklam yaftalaması yapmasanız keşke

Çeyiz için aldığınız ütüyü açıp kullandınız mı ? Gömlek, pantolon vb hangi ürünleri ütülediniz ? Bu ürünün fiyat performans ürünü olduğuna nasıl karar verdiniz ?
Evet kullandım bu şekilde karar verdim zaten :) kafamdan uydurmadım ya

Pardon ?
Herkese derken ?
Başka hangi paylaşımda gördünüz beni ?
Hanımefendi kullanıcının biri ütüyü kullanmadan yorum yapabileceğime inanıp bir yorum atmış siz de onu haklı bulmuşsunuz “reklam “ diyerek yani sizce bir şeyi kullanmadan yorum yapabilir miyiz ? bir de tam isabet demişsiniz koskocaman markanın reklamını tek başıma burada mı yapacağım , bu kadar mı düşünmeden yorum yazıyorsunuz anlamıyorum , her neyse iyi günler

Bir tık üzücü oldu insanlar ucuz şeyler fp olan şeyler alsın diye uğraşıyordum ama doğru reklam değil
E ne diyeyim yalan mı Daha önce de airfryer falan sormuştunuz sanırım. Bence sorun yok. Zorla değil. Almak isteyen olursa araştırır alır zaten.

E ne diyeyim yalan mı Daha önce de airfryer falan sormuştunuz sanırım. Bence sorun yok. Zorla değil. Almak isteyen olursa araştırır alır zaten.
Aynen bir kere airfryer ve ütü sormuştum aslında hep çeyizden bahsetmedim ama dürüstlüğünüz için hoşuma gitti bu yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…