- 21 Ağustos 2016
- 66
- 57
merhaba kızlar
29 yaşındayım ve geçtigimiz yaza kadar hiç çeyiz hevesim yoktu..eh damat adayı da yok ondan sanırım:) neyse bu yazdan beri neler almalıyız araştırmaları içerisindeydim.eylülden beri de bir kaç parça aldım özellikle büyük setleri alıp bitirme derdindeyim..Aldıklarımı sizlerle de paylaşayım ve yorumlarınızı alayım dedim.. :)
zwilling twin nova çelik tencere seti
karaca almeria yemek takımı
karaca silver stone granit tencere seti
karaca elegance french rose çatal bıçak takımı bu misafirlik için extra çkb takımı oldu..
karaca almond yemek takımı resimdekinin platini bendeki
esas misafir çatal bıçak takımım hisar exclusive mercury
tefal titanyum expertise 26cm ve 30 cm tava ile 26 cm kısa tenceresi
günlük yemek takımım kütahya bone jasmin a101den takım yaptım tam resmi bu değil ama çok yakın bilen bilir :)
günlük çatal bıçak takımım narin asellus ..gittigim bir mağazadaki kadın bu markayı çok övdügünden tercih ettim..bakalım artık..
düdüklü tencerem fissler bluepoint 8+4 lt lik set
bıçak standım zwilling bıçak takımı
misafir çaydanlığım taç grosso jumbo boy
günlük çaydanlık taç steamy
cezve takımım taç prizma
29 yaşındayım ve geçtigimiz yaza kadar hiç çeyiz hevesim yoktu..eh damat adayı da yok ondan sanırım:) neyse bu yazdan beri neler almalıyız araştırmaları içerisindeydim.eylülden beri de bir kaç parça aldım özellikle büyük setleri alıp bitirme derdindeyim..Aldıklarımı sizlerle de paylaşayım ve yorumlarınızı alayım dedim.. :)
zwilling twin nova çelik tencere seti
karaca almeria yemek takımı
karaca silver stone granit tencere seti
karaca elegance french rose çatal bıçak takımı bu misafirlik için extra çkb takımı oldu..
karaca almond yemek takımı resimdekinin platini bendeki
esas misafir çatal bıçak takımım hisar exclusive mercury
tefal titanyum expertise 26cm ve 30 cm tava ile 26 cm kısa tenceresi
günlük yemek takımım kütahya bone jasmin a101den takım yaptım tam resmi bu değil ama çok yakın bilen bilir :)
günlük çatal bıçak takımım narin asellus ..gittigim bir mağazadaki kadın bu markayı çok övdügünden tercih ettim..bakalım artık..
düdüklü tencerem fissler bluepoint 8+4 lt lik set
bıçak standım zwilling bıçak takımı
misafir çaydanlığım taç grosso jumbo boy
günlük çaydanlık taç steamy
cezve takımım taç prizma