Çeyiz hazırlıkları, yardımınıza ihtiyacım var kızlar :)

FrKafka

Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor!
Kayıtlı Üye
Bazı konularda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Öneriler doğrultusunda mesajımı yeniden düzenledim

Koltuk takımım

Biri pudra pembesi biri mavi iki adet üçlü koltuk olacak

Yemek odası takımım

Yemek odası sandalyem

Odanın halısı öneriler doğrultusunda bu olacak

Perdem pudra pembesi

Bench için fikirler istemiştim, mobilyamın ve sandalyemin ayaklarına uygun olarak bundan olsun istiyorum
Rengide ellanazın önerisi ile pembe olacak inşallah

Eklentiler

• parke.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 1.691
  • halı.jpg
    293 KB · Görüntüleme: 810
  • ince puf.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 591
  • puf.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 585
  • benim istediğim puf.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 593
  • harmoni 500 tl-1.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 1.295
Son düzenleme:
Mutfağa gelirsek;

Bunlar çeyizim için aldıklarım

Çay bardağı olarak
Lavın bu serisini almayı düşünüyorum. Bulaşık makinesine koyulduğunda üzerindekiler gidiyor ve çiziliyor diye duydum. Kullanan var mı? Önerir misiniz?

Su ısıtıcısı olarak

Fakirin bu modeli çok hoşuma gidiyor. Önerir misiniz? Nette pek fazla yorum bulamadım. İçinin rezistansı hakkında çok net bilgiye de rastlamadım kararsız kaldım.

Porselen çaydanlık çok hoşuma gidiyor almak istiyorum ama kahvaltı takımımdaki çaydanlıkta ateş üzerinde kullanabiliyor demlik olarak ve çelik bir tane aldığım için gerek yok dedi annem. Porselen kullananız var mı memmun musunuz?

Ankastre setim siyah

Bulaşık makinem ve buzdolabım inox

Mutfak için de halı önerisi istiyorum ayrıca.

Mutfağım beyaz olacak, tezgah siyah ve seramikleri şu şekilde

Mutfağım böyle nerdeyse sadece tezgah siyah

Buna göre halı olarak

bunu beğendim sizce nasıl olur?

Yatak odası için de halı önerisi istiyorum

Bunu beğendim ama

Güzel olur mu? Yoksa görselde ki gibi Patchwork tarzı bir şey mi almalıyım?

Tekstil ürünlerimde bunlar

Şimdilik fazla bir şey almadım. Hepsi Karacanın geçen sene set olarak almıştım içinde 1 adet battaniye, 1 adet nevresim takımı, 1 adet uyku seti, bornoz takımı ve mikrofiber yastık-yorgan seti vardı. Ek olarak saten pike takımı aldım sanırım yeterli

Bunlarda aldığım diğer ürünler

Banyo setini henüz almadım ama almayı düşünüyorum çok beğendim o yüzden ekledim

Hangi birine cevap versem acaba Selam canım öncelikle hayırlara vesile olmasını dilerim aldıklarını da güle güle kullan inşallah.
Ben ilk resimdeki halıyı beğendim açıkcası sadece görsel olarak değil renk olarak çok uyacağını düşünüyorum.(1.) ve tabi ki sizin beğendiklerinin 2.cisi yani koyu gri olan bench harika bence. sehpa konusunda eve göre değişir yani oda küçük mü büyük mü? yoksa gayet şık. Mutfak için aldıklarınızı çok beğendim Lav bende aldım ama henüz ben hiçbirisini kullanamadım onun için yanlış bilgi vermek istemem.. bu arada mutfak ve yatak odası için seçilen halılar çok zevkli bir seçim..
Kısacası ba-yıl-dım. Allah tamamını erdirsin.

Aleykumselam canım
Çok teşekkür ederim bi an hiç kimse buraya bakmayacak sandım acaba BDV'ye mi açsaydım diye düşünmedim değil

Beğendiğin halıyı annemde çok beğendi büyük ihtimal o olacak
Koyu gri bench bakalım nişanlımla anlaşabilirsek
Ortaya 6 metrekare halı gidecek nerdeyse yani alanım var sehpa koymak için ama şimdilik rafta sanırım o

Amin canım, beğenmene çok sevindim teşekkür ederim güzel fikirlerin için

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın hepsini
Halı konusunda ben 2.halıyı sevdim sanki ilk halı göz yoruyor gibi. Daha klasik bir hava katar salona ve modern bir sehpa alamazsın sanki

Benchlerde ise bence de modern tarz daha uygun olur sanki ama ayakları çarpı şeklinde olan çok kaba geldi gözüme.

Lav çay bardakları iyi hoş ama sürekli elinde yıkaman gerekecek. Uzun vadede çok kullanışlı olmayacaktır. Porselen çaydanlıkta çelik çaydanlık kadar kullanışlı değil üstü çok ısınıyor ben biraz sakarım elimi yakıyorum sürekli

Mutfak halısını çok beğendim renk katacaktır mutfağa ama perde ve mutfak masasında desen kullanmaman gerekir bunu alırsan.

Yatak odası için ise resimdeki patchwork halı daha şık olmuş gibi geldi bana.

Umarım hepsini cevapladım

Oncelikle cok tesekkur ederim

Halida kararsiz kaldim o kadar hali icinden eleyip bu ikisine kaldim iste gercegini gorunce kararimi vercem sanirim

Bench icin bir model daha buldum ama yuklenmiyor suan

Mutfak perdem sadece sadece uzerinde pembe gri küçük cizgilet var ara ara, masam desensiz olacak zaten

Cevaplarin icin cok tesekkur ederim

Hepsi çok güzel,keyifle kullanın. Halı 2.daha uygun gibi mobilyalarınıza. Çay bardaği konusunda paşabahçenin istanbul serisine bakın derim,çok guzeller. Ben kullaniyorum zevkle. Bench konusunda nisanlinizın beğendiği daha cok country tarzina uyum sağlar gibi geldi ayaklarindan dolayi,sizin tercihiniz mobilyaniza daha çok uyacak gibi. Hatta ayaklari daha düz bile olabilir sandalye ve koltuklarınızın ayak kesimleri düz sanıyorum. Orta sehpa yerine C şeklinde sehpalar var ben kullaniyorum hem kullanışlı hem şık,tavsiye ederim,bir bakın isterseniz alternatif olarak.

Çok teşekkür ederim
Evet sanırım 2. halıyı alacağım, benim için bi küçük boy getirtmişlerdi gittim gördüm çok beğendim. Mobilyalarıma daha güzel uyuyor.
Paşabahçe İstanbul serisi güzelmiş. Bir sette ondan alırım artık

Bench'te şöyle bir model buldum. Hem koltuklarımın ayaklarına hem sandalye ayaklarına uyum sağlıyor.

Ancak benim sandalyeler gri-deri bu gri deri olsa çok boğar bej tonları olur mu acaba?

Bu C şeklinde sehpalar nasıl canım fotoğraf ekleyebilir misin?

Yanlış oldu. Aşağıda düzenledim

Son düzenleme:
C sehpa dediğim bunlar canım,2 tane var bende beyaz,çok kullanışlı. Koltuğun altına giriyor ayak kısmı ve koltuğa güzelce yanasıyor,misafir gelince çay ikramında yada kızım yemek yerken çok rahat ediyorum. Kesinlikle almalisın.
Halı gercekten güzeldi,hemde daha modern bir şeçimdi,doğru teecih olmus,güle güle kullan.
Paşabahçe İstanbul serisini severek kullanıyorum,tavsiyemdir sade şık.
Bench gayet uyumlu model olarak ve griye mor,pembe,sarı,turuncu (pastel tonlarda tabi) çok yakışır hemde biraz renk katmiş olursun. Perdelerini aldınmı bilmiyorum ama fon perdenide bench'e yakın tonlarda seçersen ekstra canlılik katabilirsin.
Keyifle kullan tekrar,Rabbim mutlulukla içine sindirerek kullanmayı nasip etsin.

Aa evet bunlari ben de begeniyorum hatta gecenlerde gezerken gözüme ilişti ama metal ayakli diye incelemedim. Boyle fotograflarda ki gibi ahsap ayakli bulursam alicam iyi hatirlattin canım, netten bi bakayim bunlara.

Perdelerimi aldim fonlar pudra pembesi canım, banki da pembe yaptirabilirim renk katar dogru

Guzel fikirlerin ve dusuncelerin icin tekrar tesekkur ederim canim, rabbim herkese evinde saglikla, mutlulukla oturmayi nasip etsin insallah

Ahşap bulursun canım,benimkiler düz beyaz ahşap,orta sehpadan daha fazla işe yarıyor. Kesinlikle bakmalisin.
Pembe griylede güzel olur,çok iyi bir seçim bence.
Rica ederim, amin inşallah

Hem balayında hem evde giymeye birkaç pijama takımı

bunlar da mutfağıma

canım selam, aldıkların çok gzel ozellkle mobilya secimlerin bir harika. Kettle olarak fakir in begendiğin modeli görünüş olarak güzel ama bence kalite acısından kenwood un çok benzer bir modeli var kırmızı ve tombik aynen böyle daha bile şık :) bide ona göz at istersen. hali olarakta bence ikincisi çok çok daha güzell nereden beğendin? ve koltuk takımı yemek odası sandalye bunların markalarınıda söyleyebilir misn canım çok zevkli buldm gerçekten :) güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…