Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinirlerim bozukk yaa yarınn aşkımı göremicemm of of off aslındaa ıyı bı yonden o ozlesın benıı bırazdaa ama sınr oldum ıste

kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...

bakalım begencekmısınız yorumlarınızı beklıyorum

BIZIM EVDEDE ankestre var cnmm gayet rahattt gule gule kullann cnmmm

hulka26 ben de ankastreleri çok beğeniyorum..
çok modern duruyo..
bunların hepsi kaç yetale tuttu acep??

vaytroz hoşeldin kuzum, kimsecikler yoktu forumda..
tv ye takıldıydım bende..
şimdi gördüm seni Şeniz

beleşçi karı seni:nazar:
tamam o zaman sen de bana temziliğe gelirsin:eek:
yemek yapmayı severim ama temizlik yapmayı sevmem:nazar:
sana çekmişim napiyim:nazar:
ama bi sorun var ben hiçbir ev işini yapmayı sevmem:roflol:

bende mı ankarada ya gelın gtsem ne
bı kap yemek gelır bıde temıslık işini sımdıden halletık sayarımkaydirigubbakcemile3
çok beklersin böcük kafa:1closedeyes:
kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...

bakalım begencekmısınız yorumlarınızı beklıyorum
güle güle kullan canım:1hug::nazar:

hulka canım hayırlı olsun.güle güle kullan.ürünler çok güzeller bende ankastre aldım ama bosch aldık biz. ne kadar tuttu canım bu ürünler ?

Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dediler :kızgın:evkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-

ne yorucu gün olmuş öylee :1shok:

Kızlar selam çeyiz güzelleri.bakıyom para biriktiemekten açılmış laf...ben derimki annenize verin kazandığınızı o gitsin altın alsın koysun kenara.şimdi bakın ben ne zor durumda kaldım.düğüne az kaldı ben damatlık alcam daha evin eksikleri var borçlarım var elimde para yok.geçenseneden önceki seneden altın biriktirseydim şimdi zengin olmuştum nerdeyse ikiye katladı altın kızlar.hiç düüştüğünü kaybettirdiğini gördünüzmü altının.ben hiç duymadım...çok pişmanım bilsem aldığım her kuruşa altın alırdım.ah aptal kafa... zamanı olanlar bence bu tavsiyeye uysun.taksite girersin tamam ama bi kazancın olmaz.ama altın yaparsan böyle fırlarsa birden 1 sene sonra üüüü coşarsınız

bizde bugün aşkımla buna karar vermiştik benim henüz maaşım yok ama o başlayacak her ay çeyrek yarım artık alabildiği kadar altın alacak kenara koycak

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum

hoşgeldin :1hug:

sinirlerim bozukk yaa yarınn aşkımı göremicemm of of off aslındaa ıyı bı yonden o ozlesın benıı bırazdaa ama sınr oldum ıste

neden ki ama
:çok üzgünüm:

ınşallah bende birgün kendi evim olursa ankastre alıcam herşeyimi.şimdik normal beyaz ve modelleri düşük aldım

canım benimki 7000 tuttu hepsi çelik inox boyama değiller. istersen fotolarını ekleyebilirim :KK66:

7000mi :1shok: babamın biriktirdiği paralar firk ankastrelere gidecek desene
bide ankastre için kendi evin olması lazım herhalde dolaplara yerleştirebilmek için nasıl oluyo o

7000mi :1shok: babamın biriktirdiği paralar firk ankastrelere gidecek desene
bide ankastre için kendi evin olması lazım herhalde dolaplara yerleştirebilmek için nasıl oluyo o

evet canım 7000 tuttu. daha bu pazarlıklı hali.birde tanıdık olunca daha da uygun yaptı.başka yerde 8000lerde gidiyordu fiyatlar.birde herşey ortak alındığı için bununda yarısı benim babam ödedi yarısını nişanlım.
kiracı olsanda olur ama o zaman işte dolaplara uyarmı uymaz mı endişesi oluyor canım. bizim şükür kendi evimiz olunca uygun şekilde aldık.hem kiracı durumu var ise bence ankastreye gerek yok taşınırken yazık olur .çünkü özellikle fırınının felan çevresinin koruması yok ve taşınmada sorunların çıkma ihtimali yüksek. birde ocak ve davlumbazı mutfağın belli olmadan alma derim küçük ya da büyük sıkıntı olmasın canım yine de karar sizin canım.:1hug:

Son düzenleme:

evet canım 7000 tuttu. daha bu pazarlıklı hali.birde tanıdık olunca daha da uygun yaptı.başka yerde 8000lerde gidiyordu fiyatlar.birde herşey ortak alındığı için bununda yarısı benim babam ödedi yarısını nişanlım.
kiracı olsanda olur ama o zaman işte dolaplara uyarmı uymaz mı endişesi oluyor canım. bizim şükür kendi evimiz olunca uygun şekilde aldık.hem kiracı durumu var ise bence ankastreye gerek yok taşınırken yazık olur .çünkü özellikle fırınının felan çevresinin koruması yok ve taşınmada sorunların çıkma ihtimali yüksek. birde ocak ve davlumbazı mutfağın belli olmadan alma derim küçük ya da büyük sıkıntı olmasın canım yine de karar sizin canım.:1hug:

sağol canım..

ben bütün eşyalarımı ev belli olduktan sonra alıcam nevresim vs gibi çeyizlikleri önceden alıcam sadece
beyaz eşyalar sürekli ucuzluyor o yüzden erken almak istemiyorum ve sürekli yenisi çıkıyo

sağol canım..

ben bütün eşyalarımı ev belli olduktan sonra alıcam nevresim vs gibi çeyizlikleri önceden alıcam sadece
beyaz eşyalar sürekli ucuzluyor o yüzden erken almak istemiyorum ve sürekli yenisi çıkıyo

evet canım en güzeli o zaten. ben alırken özelliklerini çok araştırdım mesela fırınımda 3 yüzeyde kendini temizliyor. yanlar-sırt ve tavanı. v.s v.s hep böyle özelliklerini araştırıp aldım. hatta aldığım yer bile bir çok ürünün henüz tam olarak piyasaya çıkmadığını söylemişti.

X